Όμιλος Ελληνικών Τεχνών - Οργανοποιία

γεια σε ολους.θα ηθελα πληροφοριες σχετικα με τον ομιλο ελληνικων τεχνων,οσον αφορα την οργανοποιία.με ενδιαφερει να μαθω να κατασκευασω το μπουζουκακι μου…ευχαριστω!:088:

Όμιλος Ελληνικών Τεχνών: http://www.oet.gr/

Εκπαιδευτής: Φώτης Λουρίδας
Τηλέφωνο: 2109019262

Μέχρι πέρυσι τα μαθήματα ήταν μια φορά την εβδομάδα 6-8 μμ. Κόστος 40? το μήνα. Συνήθως ξεκινάνε στις αρχές Οκτώβρη.

Ο Φώτης είναι ερασιτέχνης οργανοποιός αλλά με πολλές γνώσεις και διάθεση για να σε μάθει. Τα μαθήματα είναι ομαδικά. Αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσει κανείς, γιατί μπορείς να πάρεις όλη την αναγκαία βασική πληροφόριση.

Προσωπικά έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα και οι εντυπώσεις μου είναι θετικές. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα δεδομένης και της πολύ χαμηλής τιμής.

Ευχαριστω παρα παρα πολυ…!!! μακαρι να λειτουργηση και φετος να μαθω και εγω…
Θα παρω τηλ.

Γεια χαρά παίδες! Εδώ και κάτι εβδομάδες καιρό παρακολουθώ τη σελίδα και μπορώ να πω ότι μ’έχει ενθουσιάσει, ειδικά η ενότητα “Οργανοποιία” με την οποία νομίζω ότι κι εγώ έχω αρχίσει να αρρωσταίνω!

Πριν καμποσες μέρες έστειλα email στον ΟΕΤ αλλά δεν έχω πάρει καμιά απάντηση (τέτοια εποχή που βρήκα κι εγώ θα λείπουν οι άθρωποι).
Ξέρει κανείς αν έγιναν στον ΟΕΤ έγιναν φέτος μαθήματα κι αν πρόκειται να ξαναγίνουν από Οκτώβρη; Επίσης, κάπου σε κάποιο άλλο παλιό θέμα διάβασα κάτι για 40?/μήνα, ισχύει ακόμα;

Πριν 2 μήνες πέρασα απο τον ΟΕΤ και γίνανε όντως τα μαθήματα και φέτος. Η τιμή είναι στα 40 ευρώ το μήνα και θα ξανααρχίσουνε απο Οκτώβρη πάλι

Τα μαθήματα τα κανει ο κ Φώτης, είχα παρακολουθήσει ένα διάστημα πριν δυο χρόνια. Ωραία μαθήματα αλλά γυρω στα 15 άτομα, οτι προλάβεις να κάνεις. Μετά θέλει σπίτι σου μόνος να το παλεύεις. Πέρασε απο κοντά να σου πουν,τον Σεπτέμβρη ή αμα βρω τηλ του κ Φώτη που τωρα θα είναι Ικαρία θα στο στείλω.

Ααα ωραία, ευχαριστώ πολύ! Θα έρθω τότε σε επικοινωνία μαζί τους από Σεπτέμβρη! Νίκο κι εγώ αυτό σκέφτομαι, να πάω για να μου δώσει την πρώτη ώθηση και μετά αν δω ότι μπορώ και μόνος συνεχίζω σπίτι…