Ψάχνω δάσκαλο τρίχορδου στην Αθήνα

Καλησπερα σας και καλη χρονια
Ψαχνω για δασκαλο 3χορδου απο αθηνα (σε οποια περιοχη και αν μενει η παω εγω σπιτι του η ερχετε εκεινος κανενα προβλημα )
Με ενδιαφερει να εχει γνωσεις πανω στα ντουζενια και στα αδεσποτα που αυτο το ρεπερτοριο με ενδιαφερει περισοτερο
Εαν καποιος ειναι διαθεσημος ας εποικινωνησει μαζι μου
Ευχαριστω εκ των πρωτερον.

Καλώς ήρθες @Νικος_Χαοτικος
Οι συμφορουμίτες Nίκος Σαριγιάννης ( @liga_rosa ) και Μπάμπης Παπαδημητρίου (@icetelli ) βρίσκονται στην Αθήνα και κατέχουν αυτό το ρεπερτόριο και τα ντουζένια, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Από όσο ξέρω παραδίδουν μαθήματα, αν έχει αλλάξει κάτι ας με διορθώσουν.

5 «Μου αρέσει»

Πέραν των δύο που προανέφερε ο @John88 θα σου πρότεινα να έρθεις σε επικοινωνία με τον Σπύρο Γκούμα (@spiros_goumas )που είναι και αυτός μέλος του Φόρουμ μας και εξαιρετικός δάσκαλος (και παίχτης εννοείται).

5 «Μου αρέσει»

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τοις πλοιροφορειες καλως σας βρηκα !

4 «Μου αρέσει»

Καλώς ήρθες.Αν επιτρέπεται σε τί επίπεδο βρίσκεσαι?

Γεια σου λαμπρο
Κοιτα με το οργανο ασχολουμε 1 χρονο
Σε θεωρια (δροομους νοτες κτλπ ) δεν ξερω τιποτα
Πρακτικα παιζω μερικα τραγουδια και οτι μπορεσω να βρω με το αυτι .
Εν ολιγης σε αρχικο σταδιο

2 «Μου αρέσει»

Φίλε @Νικος_Χαοτικος, καλωσόρισες στην παρέα μας. Οι δάσκαλοι που σου πρότειναν τα παιδιά παραπάνω είναι όλοι εξαιρετικοί και σαν άνθρωποι και σαν μουσικοί.

Για τον @spiros_goumas θα πω δυο λόγια παραπάνω γιατί είχα την τύχη να είμαι μαθητής του (λαϊκής κιθάρας βέβαια) και να παρακολουθήσω και κάποια από τα ρεμπέτικα σεμινάρια στη Σκύρο που είναι δάσκαλος εκεί. Πέραν της μουσικής του αρτιότητας και γνώσης, ο κ. Σπύρος, κατέχει εξαιρετικά την διδασκαλία του οργάνου και έχει αναπτύξει μια δικιά του μέθοδο εκμάθησης. Έχει μελετήσει διεξοδικά το προπολεμικό ρεμπέτικο που είναι και η μουσική που εστιάζει περισσότερο, αλλά είναι και γνώστης του λαϊκού ρεπερτορίου (αφού έχει παίξει παλαιότερα μαζί με την Χάρις Αλεξίου και άλλους γνωστούς μουσικούς). Σαν άνθρωπος είναι πολύ σωστός, ήρεμος και υπομονετικός. Τα μαθήματά του τα κάνει σε έναν χώρο στον Αγ. Δημήτριο. Με την καραντίνα δεν ξέρω τι κάνει, αν συνεχίζει τα μαθήματά του διαδικτυακά κτλ.

Πέραν των δασκάλων, ό,τι χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στο ταξίδι σου στον κόσμο του μπουζουκιού και των ρεμπέτικων, μη διστάσεις να γράψεις και εδώ. Σίγουρα πολλοί άνθρωποι θα σε βοηθήσουν με την εμπειρία τους και τις γνώσεις του. Μέχρι και διορθώσεις σε τρόπο/στυλ παιξίματος σε αρχάριους έχουμε κάνει από εδώ. (Προφανώς δεν αντικαθιστά το φόρουμ τον δάσκαλο, αλλά υπάρχει σαν βοήθεια).

Και πάλι καλωσόρισες φίλε, καλές συζητήσεις να έχουμε!

3 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα Χρήστο.
Ελπίζω να είσαστε όλοι σας καλά.

6 «Μου αρέσει»

Χρηστο σε ευχαριστω πολυ για τοις πλοιροφορεις
Βρηκα εναν δασκαλο απο τους προαναφερθεντες και ακουσα πολλα καλα λογια γιαυτον

4 «Μου αρέσει»

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα 31 ημέρες μετά την τελευταία απάντηση. Δεν επιτρέπονται πλέον νέες απαντήσεις.