Ψάχνω άτομα για να παίζουμε μαζί

Καλησπερα σε ολους!! Παιζω ερασιτεχνικα μπουζουκι και θα ηθελα να βρω ατομα με ορεξη να παιζουμε μαζι. Παιζω λαικα και ρεμπετικα

2 «Μου αρέσει»

Καταρχάς @ΔημητρηςΚαπαριανος καλωσόρισες στο Forum. Καλές συζητήσεις να έχουμε.

Ο Χρήστος παρακάτω θα στα πει αναλυτικά, αλλά ένας καλός τρόπος είναι να βρεις μέσα από τις μαζώξεις που κάνουμε (μία έρχεται στο τέλος του μήνα).

2 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα @ΔημητρηςΚαπαριανος, καλωσόρισες στην παρέα μας!
Πολλές είναι οι παρέες που έχουν δημιουργηθεί μέσα από το φόρουμ και συναντιούνται τακτικά εδώ και αρκετά χρόνια. Καταλυτικό παράγοντα σε αυτό παίζουν οι τακτικές συναντήσεις μας.

Στις συναντήσεις που κάνουμε σε κάποια ταβέρνα στο λεκανοπέδιο, αφού συζητήσουμε, φάμε και πιούμε, βγάζουμε τα όργανα και παίζουμε όλοι μαζί, αρχάριοι, προχωρημένοι και επαγγελματίες. Μπορείς να πάρεις μια ιδέα για τις μαζώξεις μας από εδώ. Δεν υπάρχει καινούργιος ή παλιός στις μαζώξεις, και όλοι τελικά γινόμαστε μια παρέα στο τέλος, οπότε νομίζω ταιριάζει σε αυτό που ζητάς. :slight_smile:

Αυτή την περίοδο κανονίζουμε την επόμενη μάζωξη που θα γίνει ή την Τρίτη 24/3 ή την Παρασκευή 27/3. Σε προτρέπω λοιπόν αν θέλεις, να ψηφίσεις από το θέμα αυτό ποια μέρα σε βολεύει περισσότερο από αυτές τις δύο, και αν μπορέσεις τελικά, να έρθεις στην μάζωξη!

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, προφανώς μη διστάσεις να την γράψεις εδώ ή και να τη στείλεις με προσωπικό μήνυμα σε εμένα ή κάποιο άλλο μέλος του φόρουμ :slight_smile:


Υ.Γ @alko101 γιατί μου κάνεις spoiler??? :rofl:

1 «Μου αρέσει»

Καλησπερα , ευχαριστω για το καλοσωρισμα!! Ειναι πολυ καλη φαση αυτο με την μαζωξη, αν μπορω σιγουρα θα ερθω με το μπουζουκι μου!!

2 «Μου αρέσει»