Τακτικές Μαζώξεις περί το Αιγάλεω City

Γεια σας,

Υπάρχει διάθεση και προθυμία από κάποιους να μαζευόμαστε να κάνουμε παρέες στο αιγάλεω/χαιδάρι/λιούμη, και να κάνουμε παρέες?

Υπάρχουν καφενεία όπως ο Βαρέλιας για παράδειγμα, που κάποιες φορές μαζεύονται και παίζουν.

Όσοι ενδιαφέρονται, ας κάνουμε ένα group στο whatsapp/viber να οργανωθούμε.

Φιλικά,
Μάκης

4 «Μου αρέσει»

Γεια σου Μακη.
Ωραια η ιδεα σου. Εμενα υπολογισε με για κανενα Σαββατο η Κυριακη μεσημερι γιατι ειναι καπως δυσκολο με τα μεσα και το αναλογο αλκοολ Πειραιας και τετοιες περιοχες συν οτι ακομα μαθαινω να παιζω. Στειλε μου προσωπικο μηνυμα να σου στειλω το κινητο μου.
Επισης εχω κανα δυο καλα στεκια στο Πειραια που συχναζω το ενα δε ειναι σκετο λουλουδι για τετοιες μαζωξεις.

2 «Μου αρέσει»

@spapadias πολύ ωραία η ιδέα σου. Από εμπειρία σε τέτοιου είδους συναντήσεις, αρκεί να υπάρχει μια συνεννόηση με το μαγαζί όσον αφορά τη μέρα, ώστε να “ανέχεται” όργανα και φυσικά να τα ανέχονται και οι θαμώνες του μαγαζιού. Από πλευράς ηθικής καλό θα ήταν οι συναντήσεις αυτές να μη γίνονται σε μέρα που θα έπαιζε κάποιο σχήμα εκεί γιατί είναι κρίμα κάποιοι να χάσουν το μεροκάματο όσο εμείς κάνουμε το μεράκι μας.

Από εκεί πέρα με καλή θέληση όλα γίνονται :wink:

Υ.Γ. Για το θέμα της συνεννόησης μπορεί να γίνει και με προσωπικά μηνύματα μέσα από το Φόρουμ (εάν υπάρχουν άτομα που δε θέλουν να μοιράσουν το κινητό τους).

5 «Μου αρέσει»

Δυναμική είσοδος! Έτσι κι αλλιώς λέγαμε να κάνουμε την επόμενη μάζωξη μες τις γιορτές, αλλά αν θέλετε να κάνετε πιο τοπική κανένα πρόβλημα εννοείται. Θα σας κουβαληθούμε και από αλλού :grin:

4 «Μου αρέσει»

Γειά σου Μάνο,

Πολύ όμορφα! Πες τα στέκια και αν γνωρίζεις τους μαγαζάτορες ρώτα τους ευγενικά αν μπορούμε “νεκρές” μέρες που δεν έχουν προγραμματισμένα live, ούτε ενδέχεται αν έρθει πολύς κόσμος, αν μπορούμε να μαζευόμαστε να κάνουμε παρέες εμείς.

Έτσι έχουμε με ένα σμπάρο δύο τριγώνια, δηλαδή:

1. δεν ανακατευόμαστε στα λιμέρια και στις δουλειές των επαγγελματιών που ζουν από τη μουσική
  2. δεν ενοχλούμε τους θαμώνες

υ.γ. μην ξεχνάτε! όσοι περισσότεροι ερχόμαστε στην “αθηναικές παρέες” τις προαναφερθείσες ημέρες, τόσο καλύτερο και για τον εκάστοτε μαγαζάτορα αφού κάτι θα φάμε και θα πιούμε καθώς παίζουμε.

Ισχυρίζομαι ότι είναι λογικά τα επιχειρήματά μου και ευθαστούν. Όποιος έχει αντίθετη άποψη καλείται να την διατυπώσει ευγενικά.

υ.γ.2. μπορώ να ρωτήσω στον Βαρέλια στο Αιγάλεω αν προσφέρεται για κάτι τέτοιο το καφενείο.

υ.γ.3 είναι κρίμα να μην υπάρχουν παρέες στην αθήνα όπως στην Κρήτη. η αθήνα είναι η μέκκα του ρεμπέτικου στην ελλάδα.

2 «Μου αρέσει»

Μακη σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα το κινητο μου.
Θα ρωτησω ναι και ελπιζω οτι θα τους αρεσει η ιδεα.

1 «Μου αρέσει»

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη Νίκο!

Είναι κρίμα να μην υπάρχουν παρέες στην αθήνα όπως στην Κρήτη. η αθήνα είναι η μέκκα του ρεμπέτικου στην ελλάδα.

Εδώ είμαστε, WhatsApp Group Invite

Μπείτε όπως θελει στο whatsapp group που έφτιαξα να μιλήσουμε χωρίς να γεμίζουμε το forum με μηνύματα.

1 «Μου αρέσει»

Κλίκαρε το link Μάνο να τα κανονίσουμε όλα κρυπτογραφημένα και καλώς καμωμένα. Έχουμε και για τα pdf βιβλία να πούμε. χαχα

1 «Μου αρέσει»

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν παρέες στη Αθήνα;

1 «Μου αρέσει»

Δεν πειράζει να γεμίσει το forum μηνύματα (αρκεί να μένουν στην κατηγορία Μαζώξεις). Από το φόρουμ είναι πιο πιθανό να το δει κάποιος και να έρθει αν κανονιστεί κάτι. Ενώ το γκρουπ, θα μπουν 5-10-20 άτομα στην αρχή και μετά μόλις το θέμα εδώ κοπάσει, θα πέσει η δράση…

Μόλις δημιούργησα ένα κανάλι στο τσατ του φόρουμ!

3 «Μου αρέσει»

Νίκο, πες και σε μας για τις υπάρχουσες μαζώξεις. Εγώ δεν γνωρίζω καμία.

Για του λόγου το αληθές χθες έμαθα για έναν Θανάση Καμπά που οργανώνει παρέες και γυρίζει λέει την ελλάδα και συμμετέχει σε παρέες ο ίδιος. Είναι και συνάδελφος μηχανικός του ΕΜΠ.

Αν τον ξέρει κανείς και μπορεί να τον φέρει σε επαφή μαζί μας τότε θα ναι ευτύχημα. Εγώ του έστειλα αίτημα φιλίας στο FB ωστόσο.

Παλιό μέλος του Φόρουμ (@Thanasis_Kampas ). Δε ξέρω εάν μας παρακολουθεί πια …

1 «Μου αρέσει»

Η κάθε παρέα κάνει τις μαζώξεις της και το φόρουμ τις δικές του. Υπάρχει ειδική κατηγορία στο φόρουμ για τις μαζώξεις.

3 «Μου αρέσει»

Στειλε προσωπικο μηνυμα στο Θαναση, εχει δημιουργησει ενα παρεακι φιλων και ενημερωνει με μεσεντζερ για επομενα ρεμπετικα παιξιματα . Οι χωροι συνηθως ειναι μικροι κ απευθυνεται αυστηρα σε μερακληδες :wink:
Οι τακτικες μαζωξεις του φορουμ, οπως λεει και ο Νικος πιο πανω, ανακοινωνονται στο ειδικο νημα του φορουμ και γινονται συνηθως καθε μηνα.

2 «Μου αρέσει»

Μερακλής δεν ξέρω αν είμαι μα μαθαίνω γρήγορα.

Τι εννοείτε μερακλήδες?

κατα τον Τσιτσάνη είναι ο…
“όποιος γεννιέται μερακλής,
δεν ξέρει τι να κάνει
πινει και γίνεται μπεκρής
τον πόνο του να γιάνει”

1 «Μου αρέσει»

Θα με συγχωρέστε,

Μα δεν συμμερίζομαι την άποψη του Τσιτσάνη ως προς αυτό το θέμα. Με κάθε σεβασμό το λέω.

1 «Μου αρέσει»

Προσωπικά εννοώ όσους διακατέχονται από ιδιάζουσα καλαισθησία/γούστο

Ναι,. αλλά μην πείτε να έρθουν μόνο μερακλήδες, γιατί δε θα έρθει κανείς:

Μερακλής είναι ένας χαρακτηρισμός που αποδίδεται μόνο στους άλλους. Ο πραγματικός μερακλής ποτέ δε θα το πει για τον εαυτό του.

4 «Μου αρέσει»