Σωστός. Με αυτόν τον ορισμό συμφωνώ πιότερο πολύ.
Μερακλής…
αυτός που θα πάει στην παρέα γιατί γουστάρει να ακούσει, να απολαύσει το παίξιμο των άλλων, να συγκινηθεί από τα τραγούδια, να ακούσει γλυκιά πενιά γιατί τον αγγίζει στην καρδιά…
αυτός που θα σεβαστεί τους μουσικούς κ την παρέα, δεν θα θέλει να κάνει το κομμάτι του εις βάρος των άλλων, δεν θα “φωνάζει” ούτε κυριολεκτικά ούτε με την παρουσία του…
αυτός που θα πάει κ μόνος του γτ η ανάγκη του είναι να νταλγκαδιαστεί η ψυχή του κι αν έχει φέρει κάποιον/α μαζί, θα έχει φέρει άνθρωπο κατάλληλο, όχι ό,τι να 'ναι…
Κάπως έτσι, απλά κ ταπεινά…
Και αν είναι μουσικός ο ίδιος:
Αυτός που θα γλεντήσει τους άλλους επειδή το δικό του γλέντι και η δικιά του χαρά είναι να γεντάει και να χαίρεται η παρέα.
Που θα πρωταγωνιστήσει με το να αναδεικνύει τους άλλους.
και άλλα που θα μας έρχονται λίγα λίγα…
Μπάμπη, του κακοτεχνίτες οργανοποιούς που κοροιδεύουν τον κόσμο να τους σεβαστούμε? Βγαίνω λίγο off-topic αλλά είναι που έχω καλή μνήμη. Εγώ πάντως στις παρέες ξέρω ποια κιθάρα θα φέρνω.
Μπράβο, ιδανικά θέλω ένα μερακλή δύο, που να ναι καλύτερος από μένα (πράγμα όχι δύσκολο στην δεδομένη στιγμή) να πάρω πράγματα από το παίξιμό του και να καλλιεργήσω την αντίληψή μου πάνω στο ρεμπέτικο. Να ναι δούναι και λαβείν το πράγμα.
Καλημέρα! Είμαι καινούργιος στο forum…το οποίο είναι καταπληκτικό! Πολύ καλή η επιλογή να υπάρχει και σαν εφαρμογή
…είδα εδώ που λέτε και για μουσικές συναντήσεις… εννοείται με ενδιαφέρει!
έστειλα και στο link για το What’s up που έχει γράψει ο φίλος πιο πάνω.
Πολύ ωραία κίνηση η δημιουργία και αυτής της θεματολογίας…γιατί δεν υπάρχει πιο ωραίο από το να παίζεις μουσική με καλή παρέα ![]()
Καλημέρα,
Σε προσέθεσα στο Whatsapp group.
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Τα λέμε με το νέο έτος από κοντά. ![]()
Ευχαριστώ! Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους!
Καλησπέρα. Μόλις έκανα αίτηση ένταξης στην ομάδα στο WhatsApp με το όνομα Νίκος Τσάκαλος.
Εάν υπάρχει χώρος για άλλο ένα νέο άτομο με μπουζούκι, προσθέστε με. Ευχαριστώ.
Καλημερα, ειδα το group στο Whatsapp και έστειλα αιτημα.
GioPor το ονομα.
Επισης να αναφερω οτι ειμαι αρχαριος, δεν μπορω να συνεισφερω μουσικα.
Γεια σου Μάκη! Πολύ καλή ιδέα, μακάρι να το είχα δει νωρίτερα. Αν ακόμα ενδιαφέρεστε για μαζώξεις στην περιοχή, μετράω κι εγώ μέσα! Πράγματι ο Βαρέλιας είναι ωραίο σημείο. Αν το group στο whatsapp/viber είναι ακόμα ενεργό, στείλε πληροφορίες πώς να συμμετέχουμε. Ελπίζω να οργανωθούμε σύντομα!