Αναζήτηση παρέας για ρεμπέτικα - Παρίσι

Χαίρετε, και καλώς σας βρήκα, ! Είμαι καινούριο μέλος στο φόρουμ αν και έχει τύχει να το συμβουλευτώ στο παρελθόν πολλάκις! Παίζω κιθάρα τα τελευταία 2-3 χρόνια, παρέα με φίλους που παίζουν τρίχορδα (τελείως εραστιτεχνικά, απλά παίζουμε την μουσική που αγαπάμε!). Τον τελευταίο χρόνο κάνω μεταπτυχιακό στο Παρίσι, και πιθανότατα θα συνεχίσω να ζώ εδώ, οπότε ψάχνω παρέα για να παίζουμε μουσικές! Φυσικά είναι περίεργη περίοδος τώρα με τον ιό, με τα μαγαζιά κλειστά, αλλά… βλέποντας και κάνοντας! Ευχαριστώ για την αποδοχή, και καλά κουράγια!

4 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα φίλε, καλωσόρισες στην παρέα μας

τον τελευταίο καιρό πηγαινοέρχομαι Παρίσι. Σου στέλνω μήνυμα να τα πούμε επί του προσωπικού. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κι εγώ είμαι κιθαρίστας! :sweat_smile:

3 «Μου αρέσει»

Καλως ήλθες Νικιφορε. Καλή επιτυχία στο μεταπτυχιακό σου.

Δεν νομιζω οτι 2 κιθάρες η και παραπάνω δεν μπορούν να δώσουν ρέστα :wink:

6 «Μου αρέσει»

Ευχαριστώ παιδιά! Φυσικά και όλα γίνονται με δυο κιθάρες, έχουμε τρανταχτές αποδείξεις γι’ αυτό!

4 «Μου αρέσει»

Στο Παρίσι έχει κόσμο, όταν ξαναγίνουν λάιβ να πας να ακούσεις τον Θάνο Μπούρη, είναι εκπληκτικός.

5 «Μου αρέσει»

τώρα που είπες για θάνο Μπούρη…

5 «Μου αρέσει»

Είχα ψάξει (αργοπωρημένα) να δώ που παίζει στο παρελθόν, και πάνω που είχα βρεί ένα μαγαζί, μπήκαμε σε καραντίνα…

3 «Μου αρέσει»

Παιδιά, τώρα που κάπως αναθαρρούμε από τις καραντίνες… Και εγώ θα πάω μια βόλτα πάλι από το Παρίσι, ξέρουμε κανένα στέκι ωραίο στα εκεί μέρη;

@NikiforosB έμαθες τίποτα;

Χαιρετε! Εγω εδω βρισκομαι παντως, δεν εχω ακουσει τιποτα με λαιβ μουσικη προς το παρον αλλα ειμαι ανοιχτος σε προτασεις!

2 «Μου αρέσει»

Λόγω πανδημίας ήταν κλειστά όλα στο Παρίσι, δεν ξέρω τί θα γίνει φέτος. Χτες πάντως απολαύσαμε τον Θάνο τον Μπούρη στην Αθήνα, με guest star τον Bobby. Μόνο o Ry Cooder έλειπε, Paris-Texas η φάση.

3 «Μου αρέσει»

Γεια σας παιδιά και από εμένα. Είμαι μόνιμα ile-de-france k ξεκίνησα πρόσφατα μπαγλαμαδάκι pm me αν ψηνεται καποιος να βρεθουμε να τα πουμε

4 «Μου αρέσει»

Θα είμαι εκεί από μέσα Γενάρη - αρχές Φλεβάρη για κάνα τρίμηνο. Σίγουρα θα κανονιστεί κάτι κορονοϊού επιτρέποντως. Επίσης ψάχνω και σπίτι, όποτε αν έχεις κάτι υπόψη οποία βοήθεια ειναι ευπρόσδεκτη χαχαχα

4 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα! Εγώ εξακολουθώ να βρίσκομαι εδώ, και εννοείται μέσα για μουσικές συναντήσεις και τα συναφή!

4 «Μου αρέσει»

Κοίτα που στο τέλος η μάζωξη θα γίνει στο Παρίσι !

4 «Μου αρέσει»

Ποπό τελικά είμαστε πολύ εδώ, δεν το περίμενα :smiley: . Ναι παιδιά μετά τις γιορτές σιγουρα πρέπει να κανονιστεί :+1: :+1: :+1: Χρήστο πμ με αν θες βοήθεια για περιοχές και τα συναφή

3 «Μου αρέσει»

Γειά σου Φίλε Nikiforos.
Και εγώ μένω στο Παρίσι. Παίζω (λίγο) τρίχορδο και ενδιαφέρομαι να παίξουμε μαζί. Αν μένεις μέσα στο Παρίσι, δηλαδή όχι στα προάστια, και ακόμα ζητάς μουσική παρέα, μπορούμε να συναντηθούμε κάποια μέρα όπου και να είναι (καφενείο, κλπ) για ένα ποτηράκι και να ρίξουμε πενιές.
Να σου πώ τα όλα ειλικρινά : είμαι Γάλλος (ίσως θα προτιμούσες να συναντήσεις συμπατριώτες) και μάλλον δεν είμαι τόσο νέος όσο είσαι εσύ.
Να είσαι καλά.

4 «Μου αρέσει»

Ώπα, να κάτι ενδιαφέρον!

Δε ζω στη Γαλλία, ούτε ψάχνω μουσική παρέα, αλλά καλωσορίζω στο φόρουμ τον Γάλλο μερακλή με το τρίχορδο και τα άψογα ελληνικά!

5 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα!
Φυσικα και να κανονισουμε, να γνωριστουμε και να παιξουμε! Μενω στο Παρισι μεσα πλεον οποτε ειναι αρκετα πιο ευκολο. Οσο για την εθνικοτητα και την ηλικια, δεν πιστευω να τα λες σοβαρα! Δεν κανουμε διακρισεις σε τετοια ζητηματα! Απο τοτε που εκανα αυτο το ποστ, με μηδενικες προσδοκιες για να πω την αληθεια, εχω καταλαβει οτι τελικα η παρεα του ρεμπετικου εδω πανω ειναι πολυ μεγαλη, και για εκπληξη μου ολο και μεγαλωνει!
Στειλε μου και προσωπικο μηνυμα για να επικοινωνισουμε.

3 «Μου αρέσει»

Μέχρι και τον διαχειριστή στείλαμε τι άλλο να κάνουμε ? (Αστειεύομαι φυσικά).

Θα ηταν πολυ ενδιαφέρον αν δεν σε ενοχλεί, να μας έλεγες και το πως γνώρισες το Ρεμπέτικο και ήρθες σε επαφή με το μπουζούκι.

Καλες συζητήσεις να έχουμε και καλες συναντήσεις εσείς εκει στα ξένα.

3 «Μου αρέσει»

Φίλε @KyriosTade, bien sûr on va arranger quelque chose!

J’ai découvert qu’on est plusieurs personnes à Paris qui jouent de rebetiko, même grecques et françaises. La prochaine fois qu’on fera un réunion on t’invitera!

4 «Μου αρέσει»