Χορδές Extra Sonata

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΩ ΤΙΣ EXTRA SONATA ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩ?

Μήνυμα από συντονιστή:emgbill καλώς ήρθες στο Ρεμπέτικο Φόρουμ. Γράφε με μικρά γράμματα.

Αν δεν τις βρεις στα γνωστα μαγαζια του κεντρου .Φιλαδελφειας 45 Αιγαλεω τηλ 5982774 κα Βουλα .Αυτη ειναι η διευθυνση του εργαστηριου που τις φτιαχνει .

Εχουν κανενα e-mail εκει;
κανα τηλεφωνο να συνεννοηθει καποιος;
στελνουν στο εξωτερικο;Ηλεκτρονικη σελιδα;

Από συντονιστή: Σπύρο, τηλέφωνο και όνομα δίνει ο κύριος συνονόματός σου. Όλες οι πληροφορίες που ζητάς μπορούν να ζητηθούν απ’ ευθείας από το τηλέφωνο αυτό.

euxaristw polu spuro exeis dikio auto epsaxna
eixera oti einai kapou sto egaleo alla den eixera dieuthinsi
exw akousei oti einai mia gria pou tis ftiaxnei moni tis isxiei?[b][u]

Μήνυμα από συντονιστή[/u]: emgbill επίσης στο Ρεμπέτικο Φόρουμ γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με Greeklish.[/b]

Πριν από αρκετά χρόνια που είχα βρεθεί εκεί για αγορά χορδών θυμάμαι πως είχε διαμορφώσει χώρο για την κατασκευή των χορδών. Τότε τις έφτιαχνε μόνη της… λογικά ακόμα μόνη της θα τις φτιάχνει. Άν θυμάμαι καλά ήταν γνωστή και με το παρατσούκλι “η χήρα”, ίσως λόγω απώλειας του συζύγου της.

Όπως έχω γράψει και αλλού παίζω εδώ και ένα χρόνο και κάτι και ακόμα τα ακροδάχτυλα μου δεν έχουν σκληρύνει.Το αποτέλεσμα είναι μετά από μιάμιση ώρα παιξίματος να πονάνε σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορώ να συνεχίσω.Σκέφτομαι μήπως υπάρχουν χορδές που θα μπορούσαν ‘‘να βοηθήσουν τα δάχτυλα μου’’.Να είναι πιο μαλακές δηλαδή.

δεν νομίζω να φταίνε τόσο οι χορδές. προσπάθησε να μην τις πιέζεις τόσο όταν τις πατάς -δοκίμασε να δεις ποιά είναι η ελάχιστη πίεση που χρειάζεται για να βγεί ήχος και βάζε μόνο αυτή. μπορεί να είναι σκληρό και το όργανο.
γενικά χαλαρά χέρια (αριστερό και δεξί) βοηθάνε πολύ στο ξεκούραστο και άνετο παίξιμο, αλλά και στον καλό ήχο.