Υπολογιστής - Μπουζούκι - Software

Καλημέρα σε όλους σας,
Ψάχνω να βρω ένα πρόγραμμα για υπολογιστή το οποίο να παίζει ακόρντα και εγώ με το μπουζούκι να παίζω παράλληλα. Υπάρχουν κάποια που βάζεις τα ακόρντα και στη συνέχεια σου τα παίζει. Έχω βρεί μερικά αλλά μήπως εσείς μπορείτε να βοηθήσετε περισσότερο.
Επίσης εάν υπάρχει πρόγραμμα που να βάζεις ένα τραγούδι να το κάνει ανάλυση και κατόπιν να μπορείς να αφαιρέσεις τα όργανα που θέλεις ώστε να μπορώ μετά να παίξω εγώ.
Παράδειγμα να αφαιρέσω το μπουζούκι και να μείνουν όλα τα υπόλοιπα ορχηστρικά.

καραμπάς για το πρώτο που λες η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα τι ακριβώς ζητάς. Το δεύτερο δεν υπάρχει που λες, για να μπορείς να αφαιρέσεις όποια όργανα θες πρέπει να έχεις το κομμάτι όπως γράφτηκε στο στούντιο, γιατί το μιξάρουνε και το κάνουνε σε 2 κανάλια και έτσι βγαίνει στην παραγωγή. Άρα το κομμάτι πρέπει να το χεις πριν να γίνει η μίξη

για το πρώτο ίσως σου κάνει το q base.

Ikarus260 Για το πρώτο σκέλος του ερωτήματός μου δες το παρακάτω link για να καταλάβεις τι εννοώ:
Για το δεύτερο με κάλυψες πλήρως.
http://www.bandinabox.com/

Papadero εννοείς το cubase;

Τα έχω τσεκάρει όλα αυτά αλλά άνοιξα το post μήπως παρελπίδα κάποιος έχει κάτι αντίστοιχο και το δουλεύει ήδη για να γλιτώσω χρόνο :).
Πάντως ότι ανακαλύψω και πραγματικά βοηθήσει για το μπουζούκι θα το γράψω αμέσως.
Παίζουμε τις περισσότερες φορές σπίτια μας μόνοι μας και ξερά χωρίς συνοδεία και έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο softaware (που πιστεύω πως υπάρχει) για να βάζουμε τουλάχιστον εμείς τον ρυθμό και τα ακόρντα.

Ψάξε για το Cool Edit, μήπως σου κάνει.

Σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω και αυτό.
Πάντως έμαθα ότι το cubase είναι πάρα πολύ καλό πρόγραμμα αλλά για να γίνουν αυτά που προανέφερα, πρέπει με κάποιο τρόπο να ηχογραφήσω διάφορα όργανα για αυτήν τη δουλειά.
Είμαι πάντως προς διερεύνηση του θέματος.