Μετατροπη αρχειων βιντεο σε αρχεια ηχου mp3

Εχω ενα προγραμμα που μετατρεπει αρχεια ηχου σε παρτιτουρα.
Υπάρχουν δωρεαν προγράμματα που να μετατρεπουν τα βιντεο του youtube ή αλλα αρχεια βιντεο πχ
vlc media player ή βιντεο που τραβω με τη βιντεοκαμερα σε αρχεια ήχου mp3 ωστε στη συνεχεια να τα μετατρεψω σε παρτιτουρα?

Εγώ χρησιμοποιώ το Real Player. Κάνει πολλές δουλειές: βασικά είναι περιηγητής του ίντερνετ και συνάμα ένα μίντια πλέιερ που παίζει μουσικές και βίντεο, γράφει σιντί και ντιβιντί, κλπ.
Επιπλέον όμως κάνει και μερικά άλλα χρήσιμα πράγματα: κατεβάζει βιντεάκια (και αυτά που δεν είναι για κατέβασμα, ορισμένα τουλάχιστον), μετατρέπει αρχεία βίνετο σε αρχεία ήχου ή αρχεία ήχου σε άλλα αρχεία ήχου, κόβει αρχεία βίντεο ή ήχου σε κομμάτια (δυστυχώς όμως δεν τα ξανακολλάει μετά).
Είναι τζάμπα και περιλαμβάνει και κάτι υποπρογραμματάκια μαζί, το RealPlayer Converter (μετατροπέα αρχείων) και το RealPlayer Trimmer (τεμαχιστή αρχείων).

Το χρησιμοποιώ μόνο για τις έξτρα αυτές δουλειές. Τις κανονικές (περιήγηση και μίντια πλέιερ) τις κάνω καλύτερα με πιο στάνταρ προγράμματα.

Γραφω απο κινητο και δυσκολευομαι να δωσω λινκ.
Γραψε στο google τις λεξεις πχ youtube to mp3 online ή κατι παρομοιο και σου βγαλει ενα σωρο σιτε που δινεις το λινκ και στο μετατρεπει. Αν δε το βρεις πες να στο δωσω οταν ανοιξω υπολογιστη

φιλε θα μου πεις λιγο για το προγραμμα που τα μετατρεπει σε παρτιτουρα και αν μπορω να το κατεβασω απο καπου?

ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις…
το προγραμμα που μετατρεπει τα mp3 σε παρτιτουρα και οχι μονο ειναι το musescore εκδοση 1.3 που διατιθεταi δωρεαν στο ιντερνετ και με ελληνικο μενου…
δες εδω http://musescore.org/el/μεταφόρτωση

εγκατεστησα λοιπον το YTD VIDEO DOWLOADER , εψαξα ενα αρχειο στο youtube και προσπαθησα να το μετατρεψω σε αρχειο mp3 αλλα απετυχα…
τι δεν κανω σωστα?

ΔΙΟΡΘΩΣΗ
μετατρεπει αρχεια midi και οχι mp3 σε παρτιτουρα

Δηλαδή το αρχικό ερώτημα άκυρο;

κατεβασα απο το youtube το προγραμμα μετατροπης βιντεο σε mp3 ,στην αρχή δεν δουλεψε αλλα μετα τα καταφερα…
ΝΕΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
το νεο ερωτημα τωρα ειναι η μετατροπη αρχειων βιντεο ή ηχου σε midi αρχεια…

Δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει πιστεύω μετατροπή audio σε midi.
Τα midi τα γράφουμε μόνοι μας σε προγράμματα παρτιτούρας (sibelius, finale)

Και γιατί όχι η μετατροπή αρχείων ήχου σε νότες; Αυτό νομίζω ότι υπάρχει.

Υπάρχει αλλά άμα σου βγάλει τίποτα σωστό πες το και σε μένα!

…δοκιμάστε το ROXIO το εχω καιρό πολύ και ειμαι πολύ ευχαριστημένος

Καλησπέρα Το You Tube Downloader ειναι ενα δωρεαν προγραμμα που σου κατεβαζει στον υπολογιστη τα βιντεακια του you tube. Απο κει και περα εγω χρησιμοποιώ το δωρεάν ANY VIDEO CONVERTER που μετατρεπει τα βιντεο σε mp3 ( η αλλα φορματ βιντεο …ή ηχου πχ wave wmp κτλ) και το επίσης δωρεαν Ashampoo burning studio για εγγραφή σε CD (η αντιγραφη rip απο CD σε υπολογιστή). Για επεξεργασία ηχου χρησιμοποιώ τα δωρεαν AUDACITY και WAVSAUR με τα οποία αλλάζεις ενταση κοβεις περιτά βαζεις εκουαλάιζερ και πολλα πολλα άλλα που τα ξερουν οι ηχολήπτες καλυτερα απο εμενα. Για να μαθαινω τα τραγουδια εχω μια παλια εκδοση του Transcribe που μειώνει την ταχυτητα μεχρι και στο 20% και ναι μεν βοηθάει αλλα να γινεις Χιώτης δεν γινεσαι με τιποτα! Ελπίζω να ημουν ωφελιμος.

Μάλλον όχι, γιατί εάν είχες διαβάσει όλο το θέμα θα είχες δει ότι αυτό που αναζητάται είναι πρόγραμμα για μετατροπή αρχείων βίντεο ή ήχου σε midi αρχεία. Παρόλη την αναλυτικότητα σου σε προγράμματα μετατροπής ήχου, μάλλον το γενικό σου σχόλιο μοιάζει άστοχο.

Εγω χρησιμοποιω το FORMAT FACTORY για μετατροπες καθε ειδους. Ειναι πολυ ευκολο στη χρηση και πιστευω οτι θα σε βοηθησει.

Παιδιά, αυτό είναι το ερώτημα. Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε λοιπόν, ότι converter ξέρουμε!
Κανένα πρόγραμμα από αυτά που αναφέρατε πιο πάνω δεν κάνει την μετατροπή σε midi.

Πάρε μια midi κιθάρα και καθάρισες… Την συνδέεις στο pc, παίζεις και έχεις και ήχο midi και παρτιτούρα αυτόματα…:slight_smile: Είναι βέβαια αρκετά ακριβές… :087:

Έχω την YouRock Guitar που την πήρα για 100 αγγλικές λίρες, φτηνή αναλόγως και συγκρίσιμη τιμή με πλήκτρα midi. Για δημιουργία παρτιτούρων με Musescore (step mode) τη βρίσκω αρκετά χρήσιμη, για sequencing παίζεται και για συναυλία δε θα τη χρησιμοποιούσα ποτέ των ποτών :slight_smile:
Μετατροπή ηχογράφησης σε midi γίνεται π.χ. με το Ableton Live Lite που προσφέρεται σαν πακέτο με πλήκτρα midi, ακόμα να το δοκιμάσω σοβαρά