Πρόγραμμα αρχειοθέτησης τραγουδιών

Παιδιά γυρεύω κάποιο πρόγραμμα ,:245:αρχειοθέτησης των τραγουδιών καί ταξινόμησης βέβαια

Μπάμπη, βλέπω ότι αυτό το εικονίδιο :245: είναι το αγαπημένο σου, μια και το χρησιμοποιείς σχεδόν σε κάθε σου μήνυμα! :089:
Όσο για το πρόγραμμα που ψάχνεις, δεν είμαι σίγουρος ότι έχεις ξεκαθαρίσει τι θες ακριβώς. Πολύ καλό library δημιουργεί το winamp, το οποίο παίζει σχεδόν τα πάντα και είναι και δωρεάν. Εμφανίζει τα τραγούδια κατά είδος, καλλιτέχνη, ημερομηνία παραγωγής, εξώφυλλο ή ό,τι άλλο επιλέξεις. Για να δημιουργηθεί σωστά το library όμως, χρειάζεται να έχεις φτιάξει σωστά tags στα τραγούδια σου (μιλάω ως επί το πλείστον για mp3), για τα οποία μια πολύ καλή λύση είναι το Tag&Rename. Θα χρειαστεί να αφιερώσεις κάμποσο χρόνο σ’ αυτό.

webmaster , τό εικονίδιο είναι οχι μόνο η κακή μου σχέση με τους υπολ/τες ,αλλά και το
αναποφευχτο της σχέσης μου με δάυτα,και μάλιστα κοντά στα 55.
Λοιπόν αυτό που θέλω βασικά είναι νά κάνω αρχείο ,πχ μιλάμε για την ¨ατακτ稴τό έχω
η οχι? Καί πού? Δέ ξέρω αν σου έδωσα να καταλάβεις?
Γυρω μου μιά τρέλλα!!Τζίροι, στόχοι ,κέρατα καντήλια …:112:

Ε τώρα, τέτοια θέματα τακτοποιούνται πολύ εύκολα και χωρίς κανένα ειδικό πρόγραμμα. Που αλλού θα είναι η άτακτη; στο φάκελο Μάρκος που μπορεί να είναι υποφάκελος του Συνθέτες και δεν θα έχει περισσότερους από 250 τίτλους, αλφαβητικά ταξινομημένους. Μπορείς να φτιάξεις και υποφακέλους Μάρκος 78 και Μάρκος 45 (στροφές) ή Μάρκος προπ (-ολεμικά), Μάρκος μεταπ (-ολεμικά) κα Μάρκος επαν (-άκαμψη, δηλαδή της δεύτερης καριέρας). Αν ζητάς τώρα π.χ. το Αερόπλανο θα πάρω, στον υποφάκελο Τούντας θα έχεις ένα φάκελο Ρόζα, ένα φάκελλο Ρίτα, ένα φάκελο Στελλάκης κλπ. Με μία «αναζήτηση» θα βρείς όλους τους υποφακέλους με το κομμάτι αυτό, σε όλες τις εκτελέσεις που διαθέτεις.

Φυσικά, όλοι οι φάκελοι, υποφάκελοι κλπ.θα βρίσκονται στο γενικό φάκελο Μουσική, που μπορεί να ξεκινάει με τους υποφακέλους Ρεμπέτικα, Δημοτικά, κλπ. όπως σε βολεύει.

Και ένα άλλο θέμα που με απασχολεί: Πώς θα μετατρέψω αρχεία wma σε mp3; κάποιο προγραμματάκι;

K Νίκο ρίξτε μια ματιά εδώ…

http://www.wma-mp3.com/?gclid=CJH--ODg7ZYCFRSO1Qodh17TrQ

Φίλε Νίκο καλησπέρα.
Το πρόγραμμα το οποιο προανέφερε ο Γιώργος-86 φαίνεται εύκολο. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά.
Αυτό το οποιο είναι πανεύκολο και το έχω χρησιμοποιήσει πολύ, είναι το itunes της Apple.

Πληκτρολόγησε www.apple.com/itunes και μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν. Ελαφρύ πρόγραμμα. Ευκολη ταξινόμηση. Εύχρηστο και για άτομα σαν και μένα που δεν τα πανε καλά με τους υπολογιστές. (Δεν είδες που με μαλώνουν οι αδμίνορες συνεχώς για τις βλακείες που κάνω εδώ απο αγνοια?:)) Πλάκα κάνω. Μόνο 4 παρατηρήσεις έχω δεχτεί.

Υ.Γ. Άν θέλεις κάποια άλλη βοήθεια, μπορείς να απευθυνθείς σε άλλον. Μετά χαράς να πώ σε κάποιο απο τα παιδιά εδώ μέσα να σε βοηθήσουν.

Πάνος

Αν έχεις εγκατεστημένη τη γνωστή σουΐτα Nero, διαθέτει ένα από τα καλύτερα codecs για μετατροπές από και σε mp3. To -επίσης πολύ καλό- winamp θα σου κάνει άριστη δουλειά.