Πρόβλημα με κάρτα ήχου

Μόλις αγόρασα την κάρτα ήχου lexicon alpha.Έκανα εγκατασταση τους drivers όλα καλά.Αλλά το cd από έξω γράφει ότι έχει ένα πρόγραμμα lexicon pantheon το όποιο δεν το εγκατέστησε .Επίσης έιχε και το cd για το cubase το κάνω εγκατάσταση και μου ζητάει ενεγοποίηση μέσω ίντερνετ.κάπου εκεί μου ζητάει ένα κωδικό eLicenser.που βρίσκεται αυτός ο κωδικός?

Did you check the package box for the code?

Δεν υπάρχει τίποτα

To pantheon δεν είναι αυτόνομο πρόγραμμα αλλά ενα plug in πρόγραμμα που τρέχει μέσα απο το cubase (με το οποίο προσθέτεις διάφορα εφέ στις εγγραφές σου όπως reverb, echo κτλ.). Συνεπώς μάλλον έχει γίνει εγκατάσταση, απλά δεν την βλέπεις γιατί πρέπει να το ψάξεις λίγο μέσα στα plug ins. Όσον αφορά το άλλο ερώτημα τα πράγματα είναι λίγο πολύπλοκα…Καταρχήν δεν υπάρχει κωδικός ενεργοποίησης - μην ψάχνεις άδικα. Το eLicencer είναι πρόγραμμα που πρέπει να κατεβάσεις απο το internet και να το εγκαταστήσεις στο PC σου. Μετά πρέπει να ενεργοποιήσεις το cubase μέσα απο το site της Steinberg σε συνδυασμό με τον μοναδικό κωδικό που θα σου δώσει το eLicencer…Είναι λίγο μπελαλίδικη διαδικασία αλλά πίστεψε με αξίζει τον κόπο (διάβασε και το manual νομίζω οτι αναφέρει με λεπτομέρειες τα βήματα ενεργοποίησης)…Χρησιμοποιώ την κάρτα 2 χρόνια και έχω δημιουργήσει απίστευτες εγγραφές για επίπεδο ερασιτεχνικού home studio…Χρειάζεται όμως και ένα καλό μικρόφωνο που ελπίζω να έχεις ήδη αγοράσει…

Φίλε μου δεν δίνει κωδικό μέσα στο elicenser αυτό είναι το θέμα άσε που δίνω email κέθε φορά που προσπαθώ να κάνω ενεργοποιηση και μετά δεν δέχεται το ίδιο και πρεπέι να δώσω άλλο.Αν θέλεις στείλε μου με π.μ το κινητό σου να σε πάρω κάποια στιγμή μήπως μπορέσυμε να κάμουμε κάτι.

Kαι κάτι ακόμη μόνο ένα λαμπάκι ανάβει στην κάρτα αυτό της τροφοδοσίας συνδέω το μπουζούκι και δεν ανάβει το peak .τι γίνεται?

Λοιπόν τα βήματα είναι ως εξής, κατεβάζεις το elicenser μπαίνει στο site της Steinberg και κάνεις λογαριασμό μόλις κάνεις λογαριασμό θα πρέπει να έχει μια επιλογή για να δηλώσεις το προϊόν ή κάτι τέτοιο.

//youtu.be/kcKMsgyK3CM

Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κωδικός πουθενά.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 12:36 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 12:03 —

Πείτε μου κάτι άσετα αν έχει ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα όταν συνδέυω το μπουζούκδεν πρεπει να ανάβειένα λαμπάκι?

Τον κωδικό θα πρέπει να τον πάρεις απο το Site της Steinberg όταν κάνεις δήλωση του προιοντος, βοήθησε μας λίγο για να σε βοηθήσουμε οι περιγραφές σου ειναι πολύ γενικές.

Οσον αφορά το λαμπάκι, αν δεν εχεις εγκαταστήσει σωστά της κάρτα ώστε να την αναγνωριζει το pc μπορει και να μην αναβει

Νομίζω οτι όλες οι απαντήσεις βρίσκονται με λεπτομέρεια στο manual. Πάρε τα βήματα ένα - ένα απο την αρχή και δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Όλα έτοιμα παιδιά.Τώρα πως δουλεύει αυτό το πρόγραμμα ένας Θεός ξέρει.Σας ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.Κάτι ακόμη πως εμφανίζεται το plugins της κάρτας?

Φιλε τολη πρεπει να αφιερωσεις χρονο αρκετο και να το ψαξεις. Εγω που εχω αυτη την καρτα και εχω κανει ενα pc studio ηχογραφω το μπουζουκι και αλλα vst και κανει πολυ ωραια πραγματα! Απλα θελει χρονο οπως προειπα. Καλη συνεχεια

Θέλει χρόνο, ψάξιμο και υπομονή. Μην απογοητευτείς απο τις πρώτες εγγραφές. Αυτές είναι που μέσα απο τα λάθη θα σε οδηγούν σε ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα. Δυο συμβουλές μόνο απο εμένα: 1ον) Μην γράφεις με μαγνήτη. Πάρε ένα καλούτσικο πυκνωτικό μικρόφωνο (ή και δύο για στέρεο εγγραφές) και θα δεις τεράστια διαφορά και 2ον) Γράψε “καθαρά” χωρίς τη χρήση προενισχύσεων ή εφέ (πεταλάκια). Την “καθαρή” εγγραφή, μέσω του προγράμματος, μπορείς να την τροποποιήσεις όσο θές και όπως θες (να πειράξεις πρίμα, μπάσα, να προσθέσεις βάθος κτλ).

Πείτε μου κάτι συνδέω το μπουζούκι μου με μαγνήτη για αρχή αλλά δέν έχω ήχο εγώ δεν χρειάζομαι πολλές εγγραφές βασικά ήθελα να έχω όλες τις λειτουργίες μιας κοσνόλας και μια εγγραφή αλλά δεν έχω ήχο μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα?Αν όχι πως βγάζω καταρχάς ήχο στο στα ηχεία?και πως κάνω τις πρώτες ρυθμίσεις που θα έκανα σε μια κονσόλα?Και πως πρέπει να είναι οι συνδέσεις?Αυτό που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι(σύνδεσα το μπουζούκι στην κάρτα,την κάρτα στο pc και το line out στο στερεοφωνικό μου σωστό αυτό?

Πρέπει να επιλέξεις απο τις ρυθμίσεις ήχου του υπολογιστή σου ως κάρτα εισόδου και εξόδου την Lamda. Απο εκεί και πέρα αν έχεις ανοικτό και το Cubase για να χρησιμοποιήσεις τα εφφέ ή να γράψεις πρέπει να κάνεις το ίδιο με τα settings των drivers (επιλέγεις το Lamda ASIO μέσα απο την επιλογή Device Setup). Καλή επιτυχία και υπομονή!