Το τρίχορδο μπουζούκι του Γιώργου Ζαμπέτα

Το τρίχορδο του Ζαμπέτα - YouTube Καλημέρα,χθές βρήκα τυχαία αυτό το βίντεο.Πρέπει να είναι απ’το οργανοποιείο του Καρβούνη.

3 «Μου αρέσει»

Εδώ στο βίντεο αυτό το συγκρότημα του Μητσάκη με την Άννα Χρυσάφη και τον Ζαμπέτα στην ταινία ‘‘ο πύργος των ιπποτών’’. Όλοι με τρίχορδα μπουζούκια (Μητσάκης, Ζαμπέτας και ένας τρίτος άγνωστος σε εμένα).
Έχω την αίσθηση πως ο τρίτος παίζει ένα μπουζούκι εμφανισιακά παρόμοιο με αυτό που φαίνεται στο σύγχρονο βίντεο. Αλήθεια και τα τρία μπουζούκια μοιάζουνε. Έχουμε καμία ιδέα ποιος μπορεί να ήταν ο οργανοποιός των τριών μπουζουκιών και αυτού που παρουσίασε ο Φάνης;

Το οργανο στο πρωτο μηνυμα ειναι στου Καρβουνη
100%.
Νομισα οτι απαντησα στην ερωτηση του sakkali αλλα ξαναδιαβαζοντας την ερωτηση καταλαβα οτι θελει τον κατασκευαστη…

1 «Μου αρέσει»

Αυτο που ειναι στη φωτο με τον Θεοδωρακη πρεπει να ειναι το οργανο. Κατασκευαστη δεν ξερω.

3 «Μου αρέσει»

κλασικα μπουζουκια των αρχων του 50’. εχει πολλες φωτο στο βιβλιο του μεσα. μαλιστα σε μια φαινεται και το παλιο του πατερα του που ελεγε οτι ηταν τετραχορδο. του κοπελιαδη. εχει μια ωραια καθαρη φωτο απο το καραβι οταν παει στην αμερικη που εχει δυο μπουζουκια. το αλλο το κραταει η αλιφραγκη. ειχε και εφεδρικο.

2 «Μου αρέσει»