Παιδιά γειά σας…μόλις τελείωσα το πρώτο μου όργανο,είναι τριχορδάκι όπως βλέπετε…και περιμένω σχόλια!!!
πολυ ωραιο,συγχαρητηρια.
μπραβο πολυ ομορφο, περιμενουμε ηχητικο δειγμα
Σκίζεις! Μπράβο!
Φίλε μου καλόπαιχτο να 'ναι!! Πολύ καλή δουλειά. Αν και αβερνίκωτο (έτσι νομίζω) είναι πανέμορφο !!
Δώσε μας και κανένα στοιχείο κατασκευής εκτός από ηχητικό δείγμα που αναμένουμε.
φαινετε πολλη καλη δουλεια μπραβο σου!νομιζω οτι το μηκος του καβαλαρη ειναι λιγο μικρο,βουρ για το δευτερο.
σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.το σκαφος ειναι καρυδια αμερικανικη,το μπρατσο απο μαονι με κοντρα παλισανδρο ,φιγουρα παλισανδρος απο κωνσταντελο,καπακι ελατο,ταστιερα εβενος και η τρυπα ειναι δικης μου εμπνευσης(αν δεν υπηρχε ο κυριος φρονιμοπουλος ουτε θα μου περναγε απ το μυαλο να την κανω μονος μου.)τον ευχαριστω εκ των προτερων.ειναι αβερνικωτο ακομη το οργανο και ο καβαλαρης ειναι οντος μικρος.θα τον αλλαξω.το εβαλα για ναπαρω μια γευση απ τον ηχο.το ηχητικο δειγμα σε καμια βδομαδα μολις το λουστραρο θα ανεβασω ενα βιντεο.ευχαριστω τα μελη για τις πληροφοριες που μας δινουν για τις κατασκευες.να ειστε ολοι καλα!!!
Συγχαρητηρια και απο μενα!! Πολυ ωραιο!!
Παρα πολυ ομορφο οργανο!!!
Να σε ρωτησω τις φιγουρες τις εφτιαξες εσυ;…Ειναι επισης πολυ ομορφες!
BLEKO απάντησε ο Γιώργος…
Να συγχαρώ κι εγώ τον φίλο μας για το όμορφο οπτικό αποτέλεσμα.
Περιμένουμε τα ηχητικά…
πρωτο σου μπουζουκι ειναι αυτο? Μπραβο εχεις λαμπρο μελον εσυ νεε μου