Έτοιμος ο πρώτος!!!

Έτοιμος ο πρώτος μπαγλαμάς από εμένα και του δύο χρήστες Dennis3678 και Τρίχορδος Αιμιλιανός!!
Σώμα μονοκόμματο από οξιά, ταστιερα από έβενο, καπάκι από έλατο και φιγούρα από καπλαμά (δε θυμάμαι ακριβώς τι…)
Αναμένεται το ηχητικό!!
Τεράστια η βοήθεια του μάστορα, του Παναγιώτη Καφετζόπουλου με τις χρήσιμες, όσο και απρόσμενες, συμβουλές του!! Μεγάλη σαφώς η τιμή που ο πρώτος, πλην υμών, των “οργανοποιών”, που έπαιξε με το οργανο είναι ο Βαγγέλης ο Κορακάκης στο εργαστήριο του μαστορα! Δεν θα αναφέρω τι έκφραση χρησιμοποίησε!!:slight_smile:

20160607_112705.jpg20160607_112653.jpg20160607_112716.jpg20160607_112733.jpg20160607_112758.jpg

1 «Μου αρέσει»

καλοφτιαγμένο φαίνεται! μπράβο σας που το κάνατε με προσοχή και σεβασμό!

Καθαρή δουλειά, μπράβο μάγκες!

Μπράβο παλικαράδες. Πολύ όμορφο το οργανάκι. Απλό και ωραίο. Για πρώτη δουλειά δε, ακόμα πιο ωραίο (και είναι ωραίο όταν είναι ωραίο). Περιμένουμε βιντεάκι να γουστάρουμε all together!

Ευχαριστούμε πολύ!! Λογικά μέσα στη βδομάδα θα υπάρχει το ηχητικό!
Όσο για το σεβασμό που αναφέρθηκε, όταν έχουμε να κάνουμε με την ιστορία και την μουσική μας, δεν γίνεται διαφορετικά!!!
Και χαίρομαι που αυτό φαίνεται!!

Πανέμορφο παιδιά.Καλορίζικο και καλόπαιχτο να είναι!!!

Μπράβο βρε παιδιά,
θυμάμαι που το είχα δει κάπου το Δεκέμβρη, όταν ήταν στη μέση της κατασκευής!
Το φτιάξατε πολύ ωραίο!

1 «Μου αρέσει»

Το ηχητικό!!! Αθηναικό ταξίμι του Μπάτη από τον Αιμίλιο
Στον πάγκο φαίνεται και ο δεύτερος που ξεκινησε να κατασκευάζεται προ ολίγων ημερών!!

μπράβο ρε παιδιά! παίξτε το και σε πειραιώτικο ντουζένι ρε-σιb-σιb να φχαριστηθείτε ανοιχτές!

Πολυ ομορφο.Προσεγμενο,καθαρο και λεπτομερες.Καλαισθητο.Μπραβο για την εξαιρετικη αρχη!

Ευχαριστούμε πολύ!!

Παρα πολυ ομορφος ηχος.Συγχαρητηρια.

σηρμα το μπαγλαμαδακη μαγκηκο.
σηχαρητηρια και απο μενα και καλοπεχτο να ναι.:088:

Σωτήρη πολύ ωραιος ο μπαγλαμάς μπράβο άντε και στα επόμενα, αν ειναι ο πρώτος σου φαντάσου οι επόμενοι… θα μας τρέχουν τα σάλια, και πάλι μπράβο σου

είδα και από κοντά τον μπαγλαμά, άρτιο όργανο και περιμένουμε τα επόμενα! επίσης πολύ όμορφη η ιστορία της παρέας, σπανίζουν τα συνεργατικά όργανα!

Χαχαχα, ευχαριστούμε και πάλι!! Προς ολοκλήρωση και το σκάφος του επόμενου (για να μοστραρουμε και λίγο) :088:
13570040_1400485256632044_2008807970_o (1).jpg