Το ξεκρέμασα και απόψε: Τραγούδια που μας έχουν "σταθεί" στα δύσκολα

Ρε παιδια αν και νεος σε ηλικια, εχω καταλαβει πως μονο το μπουζουκακι μπορει να σε ‘‘ακουσει’’ καλυτερα απ’ολους.Μπορει μεχρι και να σε κανει να νιωσεις καλυτερα…Να σου σταθει ρε αδερφε.Οσο εψαξα στο φορουμ δεν βρηκα αλλη παρομοια συζητηση και θα ηθελα να μοιραστουμε τις αποψεις μας για αυτο το θεμα…και ισως και τα τραγουδια που μας εχουν ‘‘σταθει’’ πιο πολυ…

Εμενα πχ αυτα τα δυο

Ειναι τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο με τους πρωτους ‘‘νταλκαδες’’.Περιμενω τις αποψεις σας επι του θεματος

ΥΓ.Εαν εχει γινει αναφορα επι του θεματος ας σβηστει το παρον.

ισως με το μπουζουκι η και καθε μουσικο οργανο,αλλα και γενικα με την μουσικη γινεται κατι σαν ψυχαναλυση,βγαζεις τα αισθηματα σου και σε χαλαρωνει!αν αληθευει η ημερομηνια που εχεις στο ψευδονυμο σου και 16-17 χρονων,τι βασανα εχεις ρε καρντασι?παντως και τα 2 τραγουδια ειναι τελεια!

Χαχαχα φιλε Μανο οπως και να το κανεις η ζωη εχει στεναχωριες οποια ηλικια και να εχεις.Απο εκει και περα ειναι στον χαρακτηρα σου πως θα τις παρεις βαρια ή οχι.

Και που να πιασεις το τριχορδο αγαπητε Μαρινο

Εκει να δεις συντροφικοτητα, και ψυχαναλυση οπως λεει και ο φιλος Μανος

Περα ομως απο αυτο η μουσικη και η αρμονια των ηχων εχουν ψυχοθεραπευτικες ιδιοτητες
Κατι ηξερε ο αρχαιος Πυθαγορας

αυτο ηθελα να πω “ψυχοθεραπευτικες ιδιοτητες” και κολλησε το μυαλο μου!

Γεια σου συνομήλικε φίλε Μαρίνο. Έχουμε όλοι τα ντέρτια μας, και οι δεκαεξάχρονοι. Πάρε αυτό για να γουστάρεις (αν συμπάσχεις για παρόμοιο λόγο).

Επί τη ευκαιρία, να αναφέρω στο αγαπητό μας φόρουμ ένα πολύ ωραίο χασάπικο που άκουσα εχθές για πρώτη φορά στο 99,8 FM. “Σε μια γωνιά της ταβέρνας” με τον Στράτο Παγιουμτζή και την Άννα Χρυσάφη. Πρώτη φορά το άκουσα, είναι υπέροχο και δεν έχει και πολλές προβολές. Αν όντως δεν είναι γνωστό, να το ακούσετε οπωσδήποτε.

Όπως αναφέρει και o @SDimis, πιάσε τρίχορδο επειγόντως. Η αγορά είναι δύσκολη αλλά τουλάχιστον κούρδισε το οργανάκι σου σε ΡΕ-ΛΑ-ΡΕ-ΝΤΟ/ΛΑ. Τη μπουργκάνα κάν’ την ότι θές.

Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος.