Το νεο μου μπουζουκι απο τον πολυδωρου...θελω να το μοιραστω μαζι σασ! δειτε φωτο!

Μολις εφερα στο σπιτι το νεο μπουζουκακι απο τον κ.Πολυδωρου στο Αιγαλεω…σας παραθετω φωτο απο την εκπληκτικη δουλεια και τις πανεμορφες λεπτομερειες σε ενα απλο αλλα ομορφο (τουλαχιστον για εμενα) οργανο…και απο ηχο μαγκες…κελαηδαει! αλλωστε τον ηχο καψουρευτηκα πρωτα και μετα την καλαισθητη δουλεια του κ.Πολυδωρου…να τονισω οτι περα απο την ευγενεια (του ιδιου αλλα και των παιδιων του) μου εκανε δωρο τη θηκη,χορδες,πενες(εκ των υστερων,αφου ηδη γνωριζα τη τιμη του) κλπ.
Δειτε φωτο! Περιμενω τις αποψεις σας!

Α,και το κοστος? 700 ευρω!

image

Παρακαλω τη Διαχειριση του forum να διαγραψει το ενα θεμα καθοτι εκ παραδρομης διπλοδημοσιευθηκε…παιδια η σελιδα κολλαει ασχημα! κατι γινεται…ευχαριστω!

Παραγγελία ή έτοιμο είναι;;

Καλοπαιχτο να ειναι φιλε μου και να το χαιρεσαι πολλα χρονια!Εχω ομως και εγω την ιδια απορια με τον Νικο,ετοιμο?

Σας ευχαριστω φιλοι μου.Οχι δεν ειναι παραγγελια παιδια, ειναι ετοιμο…το εχω δει ηδη εδω και κανα μηνα,εδωσα προκαταβολη και το ‘‘εκλεισα’’ και σημερα το πηρα.

Σε ρωτησα γιατι το μπουζουκι μου φανηκε γνωστο και το εχω δει και αλλου!

Φίλε bourbou να το χαίρεσαι και καλές πενιές.

Καλορίζικο και καλόπαιχτο φίλε ! !
Εμένα μου μοιάζει για μπουζούκι του Μάτσικα, έχει μεγάλη ομοιότητα με αυτό το μπουζούκι συγκεκριμένα:
http://www.matsikas.gr/el/Product-6%CE%A7%CE%9F%CE%A1%CE%94%CE%9F-%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%96%CE%9F%CE%A5%CE%9A%CE%99-%CE%9D%CE%BF3%CE%91-OVAL_264

Ειναι ίδιο ακριβώς με το δικό μου (αν εξαιρέσουμε το ηχείο) το οποίο ειναι Μάτσικας…

To δικο σου φιλε Μαγκα αν καταλαβαινω καλα τοτε,ειναι ιδιο με το δικο μου αλλα η τρυπα του ηχειου δεν ειναι οβαλ αλλα ‘‘τετραγωνη’’…και στο λεω γιατι υπηρχε στον Πολυδωρου το αντιστοιχο μπουζουκι που μου περιγραφεις…πλεον εχω αρχισει να κλινω οτι το οργανο μου ειναι του Ματσικα (αυτο και αλλα πολλα που ειδα) τα οποια εμπορευεται ο Πολυδωρου.Μικρο το κακο καθως ο ηχος ειτε του Ματσικα,ειτε του Πολυδωρου,ειτε οποιου αλλου ειναι μαγικος και το μπουζουκακι μου αρεσει πολυ…και ετσι και αλλιως ο Ματσικας ειναι αξιοπιστος…επειδη μου το εχετε πει ολοι ομως παιδια και ειδα στο site του Ματσικα το μπουζουκι μου,θα παω μια βολτα στο μαγαζι του το απογευμα και επανερχομαι με νεοτερα!

Όχι ακριβώς!.. Τα όργανα του Μάτσικα έχουν γενική αποδοχή αφού έχουν καλή σχέση ποιότητας / τιμής και το κόστος που πλήρωσες δεν διαφέρει ουσιαστικά από την τιμή καταλόγου του Μάτσικα. Επίσης, ο κάθε επιχειρηματίας είναι ελεύθερος να κάνει εμπόριο. Ένας οργανοποιός όμως, που στην ταμπέλα του μαγαζιού του γράφει “Οργανοποιείον” έχει υποχρέωση να ενημερώνει τους πελάτες του. Από τα γραφόμενά σου στην αρχική σου δημοσίευση, δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

Ερώτηση: διαθέτει ετικέτα το μπουζούκι σου; Είμαι σίγουρος πως, όχι.

κ.Νικο επειδη εχει τυχει πολλες φορες να εκθεσετε την αποψη σας στα λιγα θεματα που εχω αναρτησει μεχρι τωρα,τυγχανετε και λογω εμπειριας σας, του σεβασμου μου και παντα διαβαζω με προσοχη τις αποψεις σας…ετσι και στη τωρινη θα συμφωνησω και θα σας πω οτι και εμενα σε ειδικο επιπεδο σαφως δε μου αρεσει αν οντως συμβαινει κατι τετοιο…βεβαια πρεπει να διευκρινησω εδω,οτι ο Πολυδωρου δε μου ειπε οτι ειναι δικο του το οργανο,βεβαια δε μου ειπε και οτι δεν ειναι!
Οσο για την ετικετα σωστα εχετε εκτιμησει,οντως δεν υφισταται…κατι που με οδηγει στο συμπερασμα σε συναρτηση με τις πληροφοριες και των αλλων φιλων οτι το οργανο ειναι κατασκευης Ματσικα…οπως εχω προαναφερει ομως σχετικα με το ιδιο το οργανο πραγματικα με εχει γοητευσει και ενθουσιασει ηχητικα κυριως αλλα και σχεδιαστικα οποτε εκει εγκειται το ‘‘μικρο το κακο’’!

Δεν υπάρχει αμφιβολία, φίλε bourbou, ότι ψέμματα (με την στενή έννοια της λέξης) ο προμηθευτής του οργάνου σου δεν είπε, ούτε αισχροκέρδισε. Όμως επιτελούμε και εμείς, φυσικά με τη δική σας βοήθεια, μία λειτουργία που σκοπό έχει να βοηθήσει ακριβώς τους νέους και άπειρους αγοραστές, που μας διαβάζουν για να ενημερώνονται. Στο πλαίσιο αυτό προσπαθούμε να βοηθάμε ώστε να τοποθετηθούν τα πράγματα στη θέση που τους πρέπει.

Απ’ ότι όμως δείχνουν τα πράγματα, ούτε ο ήχος, ούτε και η δουλειά στο όργανο είναι του κ. Πολυδώρου.

Είμαι επίσης περίεργος αυτό το “συναυλιακό” κομμάτι στα 1500, που “φώναζε” στο μαγαζί σαν να είχες βάλει μικροφωνική, έχει ταμπέλα;

TO MΠΟΥΖΟΥΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΣΙΚΑΣ.ΟΡΙΣΤΙΚΟ.

Φιλε ataste,εχεις δικιο σχετικα με τις παρατηρησεις σου,αλλα ετσι κι αλλιως ηδη νομιζω η αρχικη μου τοποθετηση περι δουλειας του Πολυδωρου ηδη εχει αποδομηθει…για να σας προλαβω λοιπον και να σας καλυψω απολυτα,πριν λιγο επεστρεψα απο το καταστημα του Ματσικα στη Καλλιθεα…σας ενημερωνω οτι το μπουζουκι μου ειναι κατασκευης ΜΑΤΣΙΚΑ αφου βρηκα ενα απο τα ‘‘αδερφακια’’ του εκει,με ακριβως ιδιο σχεδιο και μαλιστα το επαιξα και βγαζει ακριβως τον ιδιο ηχο…

Ataste για να σε καλυψω με απολυτη ελικρινεια το ‘‘συναυλιακο’’ δεν προσεξα αν ειχε ετικετα αφου απλα το γρατζουνισα και το χαζεψα αλλα δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα μαζι του λογω κοστους…αλλα στον Ματσικα μαλλον βρηκα ενα μπουζουκι που του εμοιαζε καταπληκτικα (χωρις να ειμαι απολυτος και να σημαινει κατι αυτο).

Τελειωνοντας λοιπον την ‘‘ερευνα’’ μου περι πατροτητας του οργανου,θα σας ευχαριστησω ολους πραγματικα για τις γνωμες σας που με βοηθησαν σημαντικα εως και μου επισημαναν το θεμα…μεσα απο το διαλογο και τις ιδεες φαινεται οτι εδω πραγματικα σαν παρεα διαδικτυακη κανουμε πραγματικα καλη δουλεια! ; )

Νομίζω ότι δεν πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι δεν μπαίνουν και ετικέτες από άλλους στα όργανα που εμπορεύονται κάποιοι. Το παρακάτω όργανο για παράδειγμα φαίνεται να έχει ετικέτα.

http://www.rembetiko.gr/forums/showthread.php?t=19051

Όντως, η τρύπα του ηχείου είναι τετράγωνη…! Τα μπουζούκια αυτής της σειράς εχουν πραγματικά μαγικό ήχο οπως λές και εσύ και μάλιστα όσοι έχουν πιάσει το μπουζούκι μου το κοστολογούν πολύ πιο πάνω απο την αξία του. Όσο για το μικρό το κακό που λές, συμφωνώ απόλυτα μιάς και ο Μάτσικας είναι ένας πολύ αξιόπιστος και καλός κατασκευαστή και ούτος η άλλος αφου σου άρεσε, η γνώμη μου είναι οτι δεν έχει σημασία απο που το πήρες.

Η εκτίμηση που δημοσίευσα, αναφέρεται βεβαίως στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο. Στην αγορά υπάρχουν όλες οι δυνατές παραλλαγές, από καθόλου ετικέτα, μέχρι “ξένη” ετικέτα κολλημένη από τον ίδιο τον κατασκευαστή του οργάνου, κατόπιν συμφωνίας με τον τελικό πωλητή φυσικά, καθώς και με ετικέτα κολλημένη εκ των υστέρων (δες στην ίδια παραπομπή, #15). Και βέβαια, η εκτίμησή μου δεν είναι προϊόν αστυνομικής έρευνας αλλά σκέτα εκτίμηση, που στη συγκεκριμένη περίπτωση επιβεβαιώθηκε.

Οι ειδικότερες διαδικασίες μεταξύ κατασκευαστή και μεταπωλητή δεν μας αφορούν. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, και το κάνουμε, είναι η γνώση για τις πραγματικότητες της αγοράς και πόσο αυτές πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή οργάνου.

μπορούμε να έχουμε ένα βίντεο να ακούσουμε το όργανο?