Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα

Αυτές θα είναι οι επαναλήψεις της εκπομπής “Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα” στον 902 TV με τον Πάρη Μήτσου.

17/07/2009 ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Α΄ ΜΕΡΟΣ

19/07/2009 ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Β΄ ΜΕΡΟΣ

24/07/2009 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ

26/07/2009 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

31/07/2009 ΛΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ

02/08/2009 ΜΠΑΜΠΗΣ ΓΚΟΛΕΣ

07/08/2009 «ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ» ΣΦΙΓΓΟΣ - ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ

09/08/2009 ΣΠΟΡΟΣ Β΄ ΜΕΡΟΣ

14/08/2009 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

16/08/2009 ΑΦΕΝΤΟΥΛΑ ΡΑΖΕΛΗ

21/08/2009 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΣ

23/08/2009 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠʼ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

28/08/2009 ΣΜΥΡΝΗ – ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

30/08/2009 ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΡΕΚΑ

04/09/2009 ΛΑΚΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ

06/09/2009 ΣΑΡΑΓΟΥΔΑΣ - ΛΕΚΚΑΣ

11/09/2009 ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΑΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ

13/09/2009 ΑΨΙΛΙΕΣ ΣΜΥΡΝΗ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

18/09/2009 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΤΗΣ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ

20/09/2009 ΠΑΝΟΣ ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ Α΄ ΜΕΡΟΣ

25/09/2009 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

27/09/2009 ΣΧΟΛΗ ΑΡΙΣΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ – ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

02/10/2009 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Β΄ ΜΕΡΟΣ

04/10/2009 ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ

…θυμαται κανεις τι ωρα ειναι οι εκπομπες ?

www.902.gr

Τους δεξιοτέχνες του μπουζουκιού Δημήτρη Λίβανο και Λάκη Λαυτσή φιλοξενεί η εκπομπή «Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα». Ο πρώτος θεωρείται ένας από τους νέους και πλέον ελπιδοφόρους Ελληνες σολίστες. Ξεκίνησε αυτοδίδακτος από την Αμαλιάδα. Ηταν περίπου 12 χρόνια δίπλα στον Δημήτρη Κοντογιάννη και κατόπιν 9 χρόνια κοντά στην Μαριώ. Θιασώτης του τρίχορδου, τα τελευταία χρόνια, μας συστήθηκε ως δημιουργός και μάλιστα βραβευμένος (Α’ βραβείο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το «Ξένο Ρούχο»). Ο δεύτερος καλεσμένος γεννήθηκε στον Εβρο. Από τα 12 άρχισε να μαθαίνει μπουζούκι. Εχει λάβει μέρος σε πολυάριθμες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει συνεργαστεί με τους κυριότερους Ελληνες ερμηνευτές. Για έξι χρόνια (1999-2005) υπήρξε μέλος της ΚΟΕΜ υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Ξαρχάκου. Επαιξε πρώτο μπουζούκι στην τελετή έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004. Το 2007 κυκλοφόρησε CD με τίτλο «ΚΑΣΤΡΟ». Επιμέλεια - παρουσίαση: Πάρης Μήτσου (Παρασκευή, «902 TV», 21.30).

8η ΕΚΠΟΜΠΗ 04/12/2009
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ «ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ»
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΜΙΛΑΝΟ / Μέρος 1ο

«Ένα λαϊκό τραγούδι από τον Βόλο» θα μπορούσε να έχει τίτλο το αφιέρωμα στην πιο ιστορική οικογένεια μπουζουξήδων στην Ελλάδα. Ο Στάθης Μιλάνος, ο μικρότερος και μόνος εν ζωή ανάμεσα σε τρία αδέλφια (ο Νίκος και ο Κάρολος έφυγαν το 2005 και το 2006 αντίστοιχα), μαζί με μερικούς από τους μαθητές του, καταξιωμένους πλέον δεξιοτέχνες, παίζει κλασσικά λαϊκά τραγούδια, οργανικά και ταξίμια. Παράλληλα, συζητώντας με τον Πάρη Μήτσου, αναφέρεται στην «οικογένεια», της οποίας η προσφορά στο μπουζούκι φτάνει περίπου τα 135 χρόνια. Μιλά επίσης για την ιστορία της περίφημης «Σκάλας του Μιλάνου» στον Βόλο, αλλά και για το δικό του σημαντικό έργο, που είναι η διδασκαλία. Αντίστοιχα, οι μαθητές του αναφέρονται στις εμπειρίες τους πλάι στο «δάσκαλο», αποτιμώντας σήμερα, μετά από 30 περίπου χρόνια, την προσφορά του, τόσο στους ίδιους, όσο και στο λαϊκό τραγούδι. Στο αφιέρωμα εμφανίζονται, ο πρώτος του μαθητής, Κώστας Δρακούλης αλλά και οι νεότεροι, Χρήστος Δασκαλόπουλος, Άρης Κούκος, Νίκος Πασσαλίδης, Βαγγέλης Μαχαίρας και Κώστας Καραμπερόπουλος. Ακόμα, προβάλλονται στιγμιότυπα από τη συναυλία που διοργανώθηκε το 2004 στον Βόλο, για τα 85 χρόνια της «Σκάλας του Μιλάνου».

9η ΕΚΠΟΜΠΗ 11/12/2009
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ «ΒΟΛΙΩΤΙΚΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ»
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΜΙΛΑΝΟ / Μέρος 2ο

Συνέχεια του αφιερώματος στην πιο ιστορική οικογένεια μπουζουξήδων στην Ελλάδα. Ο Στάθης Μιλάνος, ο μικρότερος και μόνος εν ζωή ανάμεσα σε τρία αδέλφια (ο Νίκος και ο Κάρολος έφυγαν το 2005 και το 2006 αντίστοιχα), μαζί με μερικούς από τους μαθητές του, καταξιωμένους πλέον δεξιοτέχνες, παίζει κλασσικά λαϊκά τραγούδια, οργανικά και ταξίμια. Παράλληλα, συζητώντας με τον Πάρη Μήτσου, αναφέρεται στην «οικογένεια», της οποίας η προσφορά στο μπουζούκι φτάνει περίπου τα 135 χρόνια. Μιλά επίσης για την ιστορία της περίφημης «Σκάλας του Μιλάνου» στον Βόλο, αλλά και για το δικό του σημαντικό έργο, που είναι η διδασκαλία. Αντίστοιχα, οι μαθητές του αναφέρονται στις εμπειρίες τους πλάι στο «δάσκαλο», αποτιμώντας σήμερα, μετά από 30 περίπου χρόνια, την προσφορά του, τόσο στους ίδιους, όσο και στο λαϊκό τραγούδι. Στο αφιέρωμα εμφανίζονται, ο πρώτος του μαθητής, Κώστας Δρακούλης αλλά και οι νεότεροι, Χρήστος Δασκαλόπουλος, Άρης Κούκος, Νίκος Πασσαλίδης, Βαγγέλης Μαχαίρας και Κώστας Καραμπερόπουλος. Ακόμα, προβάλλονται στιγμιότυπα από τη συναυλία που διοργανώθηκε το 2004 στον Βόλο, για τα 85 χρόνια της «Σκάλας του Μιλάνου».

Η εκπομπή προβάλεται από την τηλεόραση του 902 κάθε Παρασκευή στις 21 και 30.

10η ΕΚΠΟΜΠΗ 18/12/2009
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ «ΔΡΟΜΟΣ»

Ένα πρόσωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο λαϊκό τραγούδι φιλοξενεί αυτή τη φορά η εκπομπή. Την κυρία Ευαγγελία Μαργαρώνη. Με θητεία στα πάλκα περίπου 60 χρόνων και τρεις δεκαετίες στο πλευρό του Βασίλη Τσιτσάνη, η «Βαγγελιώ», για τους φίλους του λαϊκού τραγουδιού, λάμπρυνε με τη παρουσία και τα περίτεχνα παιξίματά της στο πιάνο και το ακορντεόν, εκατοντάδες ηχογραφήσεις κλασσικών πλέον επιτυχιών, όλων των μεγάλων λαϊκών δημιουργών.
Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Πάρη Μήτσου μιλά για πρόσωπα και πράγματα που έπαιξαν το δικό τους μοναδικό ρόλο και έγραψαν ιστορία στο χώρο του τραγουδιού. Επίσης περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονταν να εργαστούν οι καλλιτέχνες στη δεκαετία του ʼ50 και μετά.
Ακόμα, το συγκρότημα μπουζουκιών «ΔΡΟΜΟΣ», με τους Σοφία Εμφιετζή, Νώε Ζαφειρίδη, Γρηγόρη Βασίλα και Κώστα Τσεκούρα, τιμά με τη παρουσία του την εκπομπή αλλά και την κυρία Ευαγγελία Μαργαρώνη, παίζοντας και τραγουδώντας λαϊκά τραγούδια με το σεβασμό και την αγάπη που τους αξίζει.

Η σημερινή εκπομπή που είναι αφιερωμένη στην κυρία Ευαγγελία Μαργαρώνη με το συγκρότημα μπουζουκιών ¨ΔΡΟΜΟΣ", αναβάλλεται για τις 8-1-2010.

Μη βάλεις και τα κλάμματα!!!:019::019::019:

Αναβλήθηκε εκείνη η προγραμματισμένη εκπομπή, αλλά, το βράδυ των Χριστουγέννων, την ερχόμενη Παρασκευή, στην εκπομπή «Τα παντελόνια…» του Πάρη Μήτσου θα υπάρχει αφιέρωμα στον Αντώνη Κατινάρη.
Η κόρη του, Μαρία Κατινάρη, θα μιλήσει για τον πατέρα της και θα ερμηνεύσει τραγούδια του μαζί με τον Μπάμπη Τσέρτο, Γεράσιμο Ανδρεάτο και Γιώργο Σαρρή.
Επίσης, εκτός της αναφοράς στο μεγάλο λαϊκό δημιουργό, οι καλεσμένοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια ειδικά για την εορταστική βραδιά.

14η ΕΚΠΟΜΠΗ 22/01/2010
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΕΜΦΙΕΤΖΗ

Η Σοφία Εμφιετζή είναι μία από τις ελάχιστες γνήσιες λαϊκές τραγουδίστριες, που υπηρέτησαν και υπηρετούν με περισσή αξιοπρέπεια το λαϊκό τραγούδι, τριάντα χρόνια τώρα. Ξεκίνησε από τη Ξάνθη και κατόπιν τη Θεσσαλονίκη. Από το 1981 συμμετέχει στη δημιουργία της Αθηναϊκής Κομπανίας όπου τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς ηχογραφούν το πρώτο τους άλμπουμ με τη συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου κάνοντας τεράστια επιτυχία. Το 1991 αποφασίζει να διαχωρίσει την καλλιτεχνική της πορεία, παρουσιάζει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο, Η επόμενη μέρα και εμφανίζεται πάντα σε προγράμματα που έχουν σχέση με τη μεγάλη της αγάπη, το λαϊκό τραγούδι. Από το 2002 μέχρι σήμερα συμμετέχει στο συγκρότημα μπουζουκιών Δρόμος. Στην εκπομπή ερμηνεύει κλασσικές επιτυχίες με τη συνοδεία των νέων εξαιρετικών μουσικών:
Βασίλης Κορακάκης-μπουζούκι-φωνή, Πέτρος Καπέλλας-μπουζούκι, Γιώργος Φουντούκος-κιθάρα, Τάσος Αθανασιάς-ακκορντεόν, Αντώνης Τζίκας-κόντρα μπάσσο. Επίσης με τον Χρήστο Κωνσταντίνου και μόνο με τη συνοδεία του μπουζουκιού του, ερμηνεύει μοναδικά δύο τραγούδια. Ακόμα στη συζήτηση με τον Πάρη Μήτσου αναφέρει τις εμπειρίες της στα τριάντα χρόνια της μουσικής της διαδρομής, τις συνεργασίες της αλλά και τις απόψεις της για το παρόν και το μέλλον του λαϊκού τραγουδιού.

Ώρα έναρξης : 21.30 στην τηλεόραση του 902.

Μήπως κάποιος φίλος “ἐγραψε” την εκπομπή με τη Λιζέτα Καλημέρη ? Πρόλαβα ένα απόσπασμα την Κυριακή (αναμετάδοση) και άκουσα τον Δημήτρη Λάππα, έναν εξαιρετικό μουσικό, ο οποίος συνόδευε τη Λιζέτα στην κιθάρα αλλά και στο μπουζούκι με τρόπο μοναδικό. θα ήμουν υπόχρεος εάν κάποιος ανέβαζε τα αποσπάσματα με το μπουζούκι. Στο Γιου Τιουμπ ανακάλυψα μόνο από λάιβ με κακό ήχο…


Κάποιος ανέβασε το βίντεο που έψαχνα παραπάνω. Το μοιράζομαι μαζί σας διότι θεωρώ το παίξιμο του Λάππα πολύ ενδιαφέρον.

Ωραιος παιχτης μελετημενος αν μη τι αλλο. Δεν τον ηξερα!!!

Νομίζω ότι παίζει μπουζούκι στο Καφέ Αμάν με τον Στέλιο Μπερμπέρη στην Πόλη.

Ο Λάππας είναι απ τους καλύτερους μουσικούς που έχουμε. Αφοσιωμένος και μεγάλος δεξιοτέχνης.

Μετά από απουσία ενός χρόνου, Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα ξανά στον «αέρα» με καινούργια αφιερώματα. Από 9 Δεκέμβρη 2011 επιστρέφουν στη γνωστή τηλεοπτική συχνότητα του 902 TV, τη συνήθη μέρα και ώρα, δηλαδή βράδυ Παρασκευής 21:35-23:05 και σε επανάληψη το απόγευμα της Κυριακής στις 18:35-20:05. Μια εκπομπή πάντα στοχευμένη στο λαϊκό τραγούδι και τους δημιουργούς του, με τον Πάρη Μήτσου οικοδεσπότη και φιλοξενούμενους καλλιτέχνες που μιλούν για τη ζωή, το έργο, τις συνεργασίες τους, ενώ παράλληλα παίζουν τα τραγούδια τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο http://diktiopm.gr/gr/news.php?cid=3

Το αντιγράφω από τον Πάρη Μήτσου που το έχει αναρτήσει στο facebook.

[LEFT]Τα «Παντελόνια είναι περίεργα ρούχα» επιστρέφουν στην ψηφιακή 902 TV

Τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε, μέσα στην εκτεταμένη οικονομική κρίση, η τηλεόραση του 902 ανέστειλε τη λειτουργία της, αφήνοντας κενό στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση των φίλων της. Ώσπου ανέλπιστα, κάποιες νέες διεργασίες το τελευταίο διάστημα και πιθανόν αλλαγές στις περιστάσεις, της επέτρεψαν να επανέλθει εδώ και λίγες μέρες στους τηλεοπτικούς δέκτες, με ψηφιακό σήμα.

Μαζί με τον 902 TV, το βάπτισμα στην «ψηφιακή εποχή» παίρνει εκ νέου και η εκπομπή τα «Παντελόνια» –που, ως γνωστόν– «είναι περίεργα ρούχα», συνεχίζοντας το ταξίδι της στον κόσμο, την ιστορία αλλά και το σημερινό γίγνεσθαι του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Έτσι, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 20:00 (δηλαδή, περί τις 20:15) και μέχρι νεωτέρας, η εκπομπή Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα θα προβάλλεται ξανά από τον 902 TV. Τα καλά νέα όμως αφορούν και τους πολύ πρωινούς, αλλά κυρίως τον ελληνισμό της διασποράς που, με τη μετάδοση του ψηφιακού σήματος μέσω δορυφόρου, μπορεί πλέον να παρακολουθεί τις εκπομπές σε επανάληψη περί τις 5:00 (ώρα Ελλάδας) το πρωί της επόμενης μέρας (δηλαδή, ξημερώματα Πέμπτης, Σαββάτου και Δευτέρας).

Τα αφιερώματα που ως τώρα έχουν προγραμματιστεί είναι τα εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/3/2013
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Έναν από τους μεγαλύτερους εν ζωή δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, τον Στέλιο Ζαφειρίου, φιλοξενεί -για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση- η εκπομπή Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα. Τον «Κύριο Στέλιο», όπως τον ξέρουν όλοι, που ξεκίνησε το 1953 στη Θεσσαλονίκη, για να γράψει επί πέντε δεκαετίες τη δική του ιστορία στο λαϊκό τραγούδι, τόσο στο πάλκο όσο και στη δισκογραφία, όπου θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος «session» μουσικός της εποχής του. Έναν μεγάλο δεξιοτέχνη, ο οποίος συνόδευσε με το χαρακτηριστικό του παίξιμο τους μεγαλύτερους ερμηνευτές και ερμηνεύτριες, δίνοντας ψυχή σε έργα σπουδαίων δημιουργών του ελληνικού τραγουδιού.
Αυτά και άλλα πολλά εξιστορεί ο ίδιος στον Πάρη Μήτσου, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη. Παράλληλα, μιλούν για τον Στέλιο Ζαφειρίου και, κυρίως, παίζουν σόλο και τραγούδια, οι σημερινοί δεξιοτέχνες, Βαγγέλης Λιόλιος, Μανώλης Καραντίνης, Θανάσης Βασιλάς, Νίκος Κατσίκης και Χρήστος Βιδινιώτης με συνοδεία μεγάλης ορχήστρας. Επίσης, τραγουδούν οι Κώστας Μάντζιος, Σταυρούλα Μανωλοπούλου, Μάνος Παπαδάκης και ο Γιάννης Ντουνιάς.

[ Η μετάδοση επαναλαμβάνεται Δευτέρα 11 Μαρτίου, στις 5:30 το πρωί ]

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/3/2013
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Ο Μάνος Παπαδάκης, ερμηνευτής «παλαιάς κοπής» που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ʼ50 και συνεργάστηκε με κορυφαίους λαϊκούς δημιουργούς (Γιώργο Ζαμπέτα, Χαράλαμπο Βασιλειάδη, Γιώργο Μητσάκη, Βασίλη Βασιλειάδη, Άκη Πάνου και άλλους), ενώ συνεχίζει μέχρι σήμερα «να τα λέει» μια χαρά, είναι αυτή τη φορά καλεσμένος της εκπομπής Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα. Το μουσικό πρόγραμμα του αφιερώματος επιμελείται ο Χρήστος Βιδινιώτης, που συνοδεύει με το μπουζούκι του και παρέα με άλλους μουσικούς τον Μάνο Παπαδάκη σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και σε πολλά ακόμα τραγούδια. Επίσης, σε μια εκτεταμένη συνέντευξη, ο Πάρης Μήτσου συζητά με τον ξεχωριστό ερμηνευτή για τη μουσική του διαδρομή, τη δισκογραφία του και τη συνύπαρξη στο πάλκο με ιστορικές μορφές του λαϊκού τραγουδιού, όπως οι Βασίλης Τσιτσάνης, Σωτηρία Μπέλλου, Καίτη Γκρέυ, Πόλυ Πάνου, Βαγγέλης Περπινιάδης, Στράτος Παγιουμτζής, Ρίτα Σακελαρίου, Τάκης Μπίνης, Μανώλης Αγγελόπουλος και άλλοι. Εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η εξιστόρηση της ζωής του Μάνου Παπαδάκη, καθώς μέσα από τις αναφορές του προκύπτουν σημαντικά στοιχεία για το καθεστώς συνεργασίας των καλλιτεχνών με τις δισκογραφικές εταιρείες, αλλά και τις γενικότερες συνθήκες εργασίας των μουσικών της εποχής.

[ Η μετάδοση επαναλαμβάνεται Πέμπτη 14 Μαρτίου, στις 5:05 το πρωί ]

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/3/2013
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΖΑΜΠΕΤΑ

Στον Γιώργο Ζαμπέτα είναι αφιερωμένη αυτή τη φορά η εκπομπή Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα. Το αφιέρωμα επιμελούνται οι Contra Tempo, ένα νέο μουσικό συγκρότημα που απαρτίζουν οι Βαγγέλης Μαχαίρας και Άρης Κούκος στα μπουζούκια, ο Γεράσιμος Σιούρας στην κιθάρα και η Ειρήνη Τουμπάκη στο τραγούδι, οι οποίοι κυκλοφόρησαν πρόσφατα τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο Τραγούδια από το περιβόλι του Γιώργου Ζαμπέτα. Ως «καθʼ ύλην αρμόδιοι» λοιπόν, παίζουν Ζαμπέτα, αλλά επίσης μιλούν στον Πάρη Μήτσου για τα τραγούδια, τα σόλο και τα οργανικά του μεγάλου δημιουργού, θυμίζοντας μας πως εκτός από συνθέτης κι ερμηνευτής υπήρξε μέγας δεξιοτέχνης στο μπουζούκι.
Μαζί με τους Contra Tempo εμφανίζονται ο Κώστας Μάντζιος στο τραγούδι, ο Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν-πιάνο) και ο Γιώργος Πολίτης (κόντρα-μπάσο). Συμμετέχουν επίσης δύο ερμηνευτές που συνεργάστηκαν με τον Γιώργο Ζαμπέτα σε κέντρα και ηχογραφήσεις, ο Γιάννης Ντουνιάς και ο Μάνος Παπαδάκης.

[ Η μετάδοση επαναλαμβάνεται Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 5:15 το πρωί ]

Έπεται συνέχεια….[/LEFT]

απο που μπορουμε να δουμε σε επαναληψη την εκπομπη για τον στελιο ζαφειριου εμεις που τη χασαμε?

υπαρχουν πουθενά όλες οι εκπομπές?

Ο Πάρης Μήτσου μέσω της σελίδας του στο facebook ανακοίνωσε την έναρξη νέου κύκλου εκπομπών !!

“…“ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΡΟΥΧΑ”…ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ…ΣΤΙΣ 26/5/2017.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΙ’ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΙ’ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ “ΦΡΕΣΚΕΣ”…ΣΤΟ ATTICA TV ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 23,00 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ… Τα παρακάτω κανάλια:
ALFA ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
TRT ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΗΠΕΙΡΟΥ
IRIDA ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ
PLP ΠΕΛ/ΣΟΥ
SITIA ΚΡΗΤΗΣ
DIKTYO1 ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
TVM ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Η εκπομπή θα προβάλλεται Παρασκευή στις 23.00 εκτος του TRT , οπου θα
προβαλλεται Σάββατο στις 22.30 .”