Τα παντελονια ειναι περιεργα ρουχα

Διερωτομαι πως θα γινει να βρεθουν οσες εκπομπες εχει δειξει ο 902. Αρκετα προσφατα ανακαλυψα την υπαρξη της εκπομπης και απ οτι ειδα εχουν περασει παρα πολλοι απο κει. Αραγε ποσα επεισοδια εχουν παιχτει, αν απευθυνθω στο καναλι υπαρχει περιπτωση να μου τα δωσουν?

ο Πάρης Μήτσου και η εκπομπή έχουν email.
Θα το βρεις στο σάιτ της δισκογραφικής ΔΙΚΤΥΟ.
Επίσης κάθε βράδυ κάνει ραδιοφωνική στον 902, όπου μπορείς να πάρεις τηλ ή να στείλεις ΣΟΥΜΟΥΣΟΥ.
Ρώτα κατ’ευθείαν στην πηγή !
Πάντως στο Γιου Τιουμπ παίζουν πολλά βιντεάκια.

Ευχαριστω Μπαμπη

Μήνυμα από admin: Φίλε zabe, πρόσφατα βάλαμε σε κάθε post ένα κουμπάκι που λέει τη λέξη “μπράβο”. Μπορείς να το χρησιμοποιείς για να μην γεμίζουμε τη βάση δεδομένων με μηνύματα όπως “Ευχαριστώ”, “Μπράβο” κά

Νέος κύκλος για την εκπομπή Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα, που είναι αφιερωμένη στο λαϊκό και το ρεμπέτικο τραγούδι, ξεκινάει στην τηλεόραση του 902 από την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου (στις 21:30), με τον Πάρη Μήτσου. Για περισσότερα εδώ

Μιας και μιλάμε για ενάρξεις.
Μετά από μια δεκαετία στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου, η εκπομπή μου θα παίζει κάθε Τετάρτη βράδυ (22:00 - 24:00). Αιτία αυτής της αλλαγής είναι η διάθεση που υπάρχει για να βγαίνουν περισσότερες ζωντανές εκπομπές με καλεσμένους μουσικούς, κάτι που το Σαββατόβραδο είναι αρκετά δύσκολο, καθώς η πλειοψηφία των μουσικών εργάζονται.
Αρχή γενομένης λοιπόν από αυτή την Τετάρτη (8/10) με καλεσμένο το δημοσιογράφο Γιώργο Κοντογιάννη και τους μουσικούς:
Αντιγόνη Μπούνα - κιθάρα
Κώστα Δουμουλιάκα - μπουζούκι
Νίκο Τατασόπουλο - μπουζούκι.
Στο ραδιόφωνο του 902.

Αυτή την Παρασκευή, 24/10 και ώρα 21.30, στην εκπομπή “Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα” με τον Πάρη Μήτσου
θα αναμεταδοθεί η συναυλία - αφιέρωμα στον Άκη Πάνου
που οργανώθηκε στις 11 Ιούλη στο Ξηροκάμπι Λακωνίας από το Σύλλογο Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής Σπάρτης.
Οι Καρνέζης και Παπαδόπουλος μίλησαν εκ βαθέων στον Πάρη Μήτσου για τον καλό φίλο και συνεργάτη τους, Άκη Πάνου.

Ας μην τη χάσουμε!

Την εκπομπη την ακουσα και το ευχαριστηθηκα παρα πολυ μπραβο ρε Αρη συνεχισε να μας ενημερωνεις για το προγραμμα σου.

Αύριο Τετάρτη 21/10 ζωντανά οι “Δήθεν”.

Άρη, πολλούς χαιρετισμούς σε όλους και ιδιαίτερα στη Βιβή και το Γιάννη!

ΜΠΡΑΒΟ ρε ΑΡΗ μας εφτιαξες βραδιατικα!!!

χαιρετίσματα έδωσες, ρε; (έ, δεν τα θέλω και λάιβ!). Κρίμα όμως που η Βιβή θα πάει στον Λεμπέση, αν και το κορίτσι, την καρριέρα του θα κυττάξει…

10η ΕΚΠΟΜΠΗ 12/12/2008 και ώρα 21:30
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ «ΠΡΙΓΚΗΠΕΣΣΑ» (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
των ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ – ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΦΙΓΓΟΥ

Ήταν επιβεβλημένο για την εκπομπή Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα να μετακομίσει για λίγο στη Θεσσαλονίκη. Κι είναι η πρώτη φορά που γίνεται αφιέρωμα σ΄ ένα μουσικό χώρο, (μαγαζί δηλαδή, για να μιλάμε λαϊκά) όπως η «Πριγκηπέσσα». Δύο καταπληκτικοί πολύ-μουσικοί, ο Δημήτρης Μυστακίδης και ο Δημήτρης Σφίγγος, έστησαν από μεράκι και αγάπη για τη σωστή ψυχαγωγία, ένα χειροποίητο στέκι, όπου με άποψη και γνώση υποστηρίζουν κατά βάση τα λαϊκά και τα ρεμπέτικα. Στη σημερινή μουσική «ξηρασία» μια επίσκεψη στην «Πριγκηπέσσα» είναι εμπειρία. Χωρίς νάιλον περιτυλίγματα και δήθεν προσεγγίσεις, τα τραγούδια ακούγονται όπως πρέπει και γίνεται σαφές το αυτονόητο. Πως η ΜΟΥΣΙΚΗ -πρέπει να- ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
Επίσης, ο Πάρης Μήτσου συζητά με τον Δημήτρη Μυστακίδη και τον Δημήτρη Σφίγγο για τη μουσική διαδρομή τους και ακόμα, μας συστήνει τον Χρήστο Μαστέλο, βασικό τραγουδιστή της «Πριγκηπέσσας». Ευχάριστη έκπληξη είναι και η παρουσία του Νίκου Στρουθόπουλου που παίζει μαζί τους (τι άλλο;) δύο τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.

18η ΕΚΠΟΜΠΗ 06/02/2009
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΪΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΣΙΛΑ

Συνεχίζοντας τα αφιερώματα στους δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, η εκπομπή προσκαλεί αυτή τη φορά τον Γιάννη Μωραϊτη και τον Γρηγόρη Βασίλα.
Ο πρώτος, με πολλά χρόνια προϋπηρεσίας στο όργανο, έχει σημαντικές συνεργασίες με όλους σχεδόν τους μεγάλους δημιουργούς (κυριότερη αυτή με τον Βασίλη Τσιτσάνη) αλλά και πολλές ώρες ηχογραφήσεων. Οπαδός -όπως δηλώνει- της «Πειραιώτικης» σχολής, αφηγείται στον Πάρη Μήτσου τις μουσικές του «περιπέτειες» και παίζει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, οργανικά και ταξίμια.
Δεύτερος καλεσμένος της εκπομπής, ο νεότερος, Γρηγόρης Βασίλας, ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους των νέων δεξιοτεχνών, με θητεία -παρά τη νεαρή ηλικία του- κοντά σε πολλούς μεγάλους του παρελθόντος. Εμφανίστηκε και συνεργάστηκε σε τηλεοπτικές παραγωγές και παραστάσεις με θέμα το ρεμπέτικο. Ακόμα, είναι από τους ιδρυτές του «Συγκροτήματος Μπουζουκιών Δρόμος», με το οποίο έχει εμφανιστεί σε πολλές χώρες, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Θιασώτης του τρίχορδου, παίζει και αυτός οργανικά αλλά και τραγουδάει. Ακόμα, στη συζήτηση με τον Πάρη Μήτσου, εκφράζει τις απόψεις του για το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον του μπουζουκιού αλλά και του λαϊκού τραγουδιού γενικότερα.