Σας ανεβάζω ένα μικρό δείγμα από την χθεσινή μουσική απόλαυση. Οι δύο ΑΠΟΛΥΤΟΙ μουσικοί, σ’ ένα χώρο “ναό”, μ’ ένα πολιτισμένο κοινό (όπου δυστυχώς οι πλέον φασαριόζοι πελάτες ήμασταν, ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, εμείς).
Απολαύστε:
Σας ανεβάζω ένα μικρό δείγμα από την χθεσινή μουσική απόλαυση. Οι δύο ΑΠΟΛΥΤΟΙ μουσικοί, σ’ ένα χώρο “ναό”, μ’ ένα πολιτισμένο κοινό (όπου δυστυχώς οι πλέον φασαριόζοι πελάτες ήμασταν, ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, εμείς).
Απολαύστε:
Πόσες πένες έσπασε ο Τατασόπουλος Ισαάκ? Πάντως στη Θεσνικη έσπασε πάνω από 3 το ένα βράδυ? Γεια σου ρε Μήτσο κωπηλάτη
δεν μετρήσαμε πένες, αλλά πρέπει το παλληκάρι να’ριξε κανα τρισεκατομύριο πενιές:019:
Για πάρτε κι ένα δεύτερο απ’ το φινάλε της βραδιάς (θ’ακολουθήσουν κι άλλα γιατί τα μεγάλα για κάποιο λόγο δεν μου ανεβαίνουν). Και δώστε προσοχή τί παίζει ο δικός μας Μήτσος!!!
ΥΓ: Συγχωρέστε το απότομο κόψιμο πριν το τέλος αλλά μείναμε από μπαταρία. Είμασταν και ολίγον τίς ΧΙΚ πιωμένοι.
Καλά δεν παίζονται οι άνθρωποι . :247::247::247::247::247::247::247::247::247:
Το κομμάτι αυτό είναι του Τσιτσανη πως λέγετε
Θα μπορούσα να μάθω σε ποιό κέντρο έγινε η εκδήλωση?? Για να ξέρω να πηγαίνω και εγώ.Χαχα!!!
Ταταυλιανό ζεϊμπέκικο.
Το μαγαζι βρισκεται στου Ψυρρη και ειχε πολυ καλες βραδιες ολο το χειμωνα
http://www.1002nyxtes.gr/intro.php
:109::109:
Είχα την τύχη να 'μαι και εγώ χτες στις 1002 νύχτες.Οι δύο σπουδαίοι μουσικοί και η πολύ καλή τραγουδίστρια,όντως,μας προσέφεραν απολαυστικές στιγμές.
Συμφωνώ ότι και το κοινό ήταν άψογο.Πρώτη φορά συνάντησα σε μαγαζί τόσο ευπρεπές και κόσμιο κοινό,που δεν έκανε φασαρία και σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος έδειξε σεβασμό προς τους μουσικούς.
Η αλήθεια είναι πως με εξέπληξες με τις ζητωκραυγές σου!! Ανταγωνίζεσαι δυναμικά τον Πρίαμο!!!:019:
Δείτε κι αυτό το απίστευτο:
ΥΓ: Τίνα, ο Πρίαμος είναι εκτός συναγωνισμού, όπως κι εσείς άλλωστε :092: (και αυτό ακούγεται :019:)
Απιστευτο! Οταν οι ιδιοι οι καλλιτεχνες το ευχαριστιουνται, πως να μην ειναι τοσο ομορφο το αποτελεσμα; Τυχεροι οσοι παρακολουθησαν απο κοντα τη βραδια. Ξερει κανεις αν εμφανιστουν ξανα;
Ισαάκ απίστευτο βίντεο!! Σαν να καθόμουνα μαζί σας!! Μπράβο
ποπο οταν δεν κανει τις καγκουριες του ο τατα , τα σπαει!:088:
ωχ ωχ ωχ …κατι λενε για μενα…
Κυριακή 24/05 στον ίδιο χώρο.
ΥΓ.Στο ζεϊμπέκικο πάντως κερδίζει η Τίνα…
Θα μας καταστρέψεις…!!!
…φλαμεγκο και ζειμπεκικο…εχουνε σχεση?:112:
Έχουν και τα 2 κιθάρα!!
Ναι , γιατί εμείς νομίζεις καλύτερα φύγαμε:247:
Σίγουρα καλύτερα…γιατί κάτι άκουσα για …Μπάτμαν!!!:):112: