Συνάντηση στα 6 αδέρφια (2009)

Φίλοι ρεμπέτες και ρεμπέτισσες,

Καθώς τριγύριζα στο forum, παρατήρησα ότι πολλοί συχνάζετε στο στέκι <<Τα 6 αδέρφια>>. Ανέκαθεν ήθελα να γνωριστώ με κόσμο από το forum μιας και οι Ρεμπέτες δεν είναι και πολλοί στην πιάτσα αυτή την εποχή(τουλάχιστον εγώ δε γνωρίζω πολλούς) και νομίζω ότι τα 6 αδέρφια είναι από τα ιδανικότερα μαγαζιά για κάτι τέτοιο. Γι’αυτό θέλω να καλέσω όποιον γουστάρει να βρεθούμε στο εν λόγω στέκι για να γνωριστούμε, ν’ακούσουμε αλλά και να παίξουμε τα ρεμπέτικα που αγαπάμε.

Υ.Γ.1 Δεν προτείνω κάποια ημερομηνία καθώς δεν έχω περιορισμούς. Η ημερομηνία μπορεί να οριστεί κατόπιν συνεννοήσεως των ενδιαφερομένων.

Υ.Γ.2 Όσοι αποφασίσουν να έρθουν καλό θάταν να φέρουν και ό,τι όργανο (αν) παίζουν μιας και το μαγαζί είναι ελεύθερο για να παίξουμε.

ωραία πρωτοβουλία ιάσωνα! δηλώνω διαθέσιμος, αν και με βολεύουν περισσότερο καθημερινές παρά σ/κ. από το μαγαζί τελειώνω στις 12, οπότε 12.30 το πολύ θα είμαι με τα όργανα στου ζωγράφου. ίσως χρειαστεί να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στην ημερομηνία, για να πατήσουν κάπου και οι υπόλοιποι, πχ παρασκευή 4/12 (λέμε τώρα). στο μαγαζί δεν έχω πάει, αλλά είναι μια δεκαετία που το ακούω σαν ωραίο στέκι!

Ναί έτσι είναι, αν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία, θα μπορούσα να έρθω και εγώ ίσως, μια και προγραμματίζω κάποιο ταξίδι στην Αθήνα τώρα κοντά.

Τέλεια μάγκες μου. Επειδή δεν έχω πρόβλημα με την ημέρα, θέλετε να ορίσουμε τις 4/12 όπως προτάθηκε;(Εκτός και αν θέλετε νωρίτερα):085:.

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 14:41 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 13:24 —

Για όσους ενδιαφέρονται αλλά δε γνωρίζουν, το συγκεκριμένο στέκι βρίσκεται στο δήμο Ζωγράφου. Για περισσότερες πληροφορίες, το forum έχει σχετικές καταχωρήσεις στο <<Στέκια για να παίξουμε>>.:102::102::102:

Αν το κανονίσετε για 1-2/12,είμαι μέσα.
Οπως και να είναι,είναι μια καλή ιδέα…

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ημερομηνία. Αν όσοι άλλοι εωδιαφέρονται μπορούν 1 ή 2/12, ας οριστεί κάποια απαυτές τις μέρες η συνάντηση.:241:

μεσα κι εγω απλα νομιζω καλυτερα καθημερινη γιατι Σ_Κ ισως να μη χωραμε!!!
και φυσικα να ειδοποιησουμε τον καπετανιο του μαγαζιου να μας εχει ενωμενα τραπεζακια και ΑΛΕ Ο!!!

Φίλε Άρη, εννοείται πως μόλις ξέρω τον αριθμό των ενδιαφερομένων, θα κλείσω τραπέζια για μας. Επίσης, συμφωνώ στο να είναι καθημερινή γιατί και χώρο θα έχουμε και το ελεύθερο να παίξουμε τα ρεμπέτικα που μας αρέσουν. Θέλετε να κανονίσουμε οριστικά μια μέρα ώστε να μπορούν όσοι θέλουν να κανοίσουν το πρόγραμμά τους;:102::244:

μπορω καθημερινες εκτος τεταρτης και παρασκευης με προτιμηση τις δευτερες

απ’ό,τι φαίνεται, τρίτη 1/12 βολεύει όλους όσους εκφράσαν κάποια προτίμηση. θα σας προφτάσω στις 12.30; διαβάζω για τη νάουσα και ζηλεύω οργάνωση!

και εγώ μέσα είμαι. Όποια μέρα θέλετε…θα έρθω με φιλαράκια να τζαμάρουμε…:wink:

Μακάρι να μπορούσα να έρθω και εγώ αλλά πολύ δύσκολο, αν γίνει πάντως η μάζωξη δώστε πολλούς χαιρετισμούς
στον φίλο τον Θανάση.

Και εγώ μέσα:088:
Η ημερομηνία 1/12 ακούγεται μια χαρά! Μόνο ενημερώστε για το πότε θα γίνει! Να γνωριστούμε και από κοντά!

Άντε και καλή τύχη μάγκες!

Λοιπόν μάγκες μου, ας το οριστικοποιήσουμε για την Τρίτη 1/12. Προτείνω, όποιος από τους ρεμπετοforumίτες που θάρθουν μπορεί και γουστάρει, να φέρει και κάποια ρεμπετοπαρέα (έκτος από τα όργανα). Επειδή όμως πρέπει να κανονίσω το χώρο, όποιος οριστικά ενδιαφέρεται, ας μου στείλει με προσωπικό μήνυμα τον αριθμό των ατόμων.:085::102::244::244::102::085:

Λοιπόν, αυτή τη στιγμή έχουμε μαζευτοί ένας αξιοπρεπής αριθμός (γύρω στα 17-18 άτομα με 4-5 μπουζούκια, 2 επαγκελματικές κιθάρες και κανά μπαγλαμά), λέω να οριστικοποιήσω την ημερομηνία και την ώρα. Λοιπόν, η συνάντηση θα γίνει οριστικά την Τρίτη 1/12 στις 10:30 (με την προοπτική νάχουμε μαζευτεί κατά τις 11).

Σας ζηλεύω ρε μάγκες,σ αυτο το μαγαζί πέρασα τις καλύτερες βραδιές μου.Καλά να περάσετε και χαιρετίσματα στο φιλο μου το Θανασάρα.:088:

Μήπως είναι καλύτερα λίγο νωρίτερα απο τις 10:30;
Αν μαζετυτούμε τέτοια ώρα,μεχρι να γνωριστούμε,να πούμε δυό κουβέντες και να φάμε και μια χαψιά φαϊ(που λένε και στο χωριό μου),θα μας πάρει το γλυκοχάραμα…!!!
Γιατί αρκετοί το πρωί δουλευουν,και εσυ ισως να έχεις σχολείο,αν κρίνω απο την ηλικία σου:089:

Ισχύει αυτό φίλε Ιάσωνα… Το έχετε κάνει αρκετά αργά… Ίσως θα πρέπει να γίνει μια ώρα νωρίτερα…

Α…να συγκαταλέγετε και εμένα στα μπουζούκια έτσι; :088:

Ε ρε μανία όλοι με την ηληκία… :106:Δεν είσαι ο πρώτος που το θίγει… Φοιτητής ιατρικής είμαι, απλώς έτυχε να γεννηθώ Δεκέμβρη.

Γιώργο, εννοείται πως προσμετράσαι στα μπουζούκια.:089:

Θέλετε να το κάνουμε 9:30 μήπως;

Λοιπόν γιατρέ μου,αν θυμάμαι καλά,η πρωτεύουσα μαστίζεται απο το κυκλοφοριακό…Οπότεασε ένα περιθώριο,έτσι για το λογιστικό λαθος που λένε.
Ας πούμε 9:00 με 9:30 την τρίτη 1/12.