Πρόταση για μαζώξεις (2009)

Κάθε μήνα δύο γλέντια από την παρέα σε κάποιο χώρο.
Στη μία να πηγαίνουμε ν’ ακούσουμε επαγγελματίες μουσικούς (τους οποίους θα καλούμε εμείς), σε χώρο που θα κλείνεται εκ των προτέρων και θα πληρώνεται με μορφή εισόδου (το εικοσάρικο που λέγαμε).
Η άλλη να γρατζουνάμε εμείς οι ίδιοι και …οποιος αντέξει, σε χώρο. που θα κλείνεται εκ των προτέρων και θα πληρώνεται ρεφενέ.
Το συντονιστικό τμήμα του Φόρουμ και της Κλίκας θ’ αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση. Θα ανακοινώνεται μία βδομάδα πριν την …τέλεση της λειτουργίας.
Ας γίνει το εγχείρημα για τους μήνες Μάη-Ιούνη, κι αν “κάτσει” καλά ας το συνεχίσουμε από Σεπτέμβρη.
Σας ακούω…

Να και μια θαυμάσια ιδέα. Έτσι θα μπορούμε να γνωριστούμε και καλύτερα, μιας και όταν οι μαζώξεις γίνονται αραιά, πάντα θα υπάρχουν φίλοι που δεν θα μπουρούν να δίνουν το παρόν. Με το πύκνωμα το συνευρέσεων θα ξεπεραστεί και τούτη η σκόπελος.

Aν υπάρχει αυτή η δυνατότητα υλοποίησης, γιατί όχι? πολύ καλή ιδέα…
στο μέτρο του δυνατού φυσικά…αλλά μοιάζει εξαιρετικά υλοποιήσιμο
και φυσικά εκ περιτροπής κάθε φορά θα έχουν προσέλευση οι μαζώξεις (και των δύο ειδών), με την έννοια ότι κάποιοι δε θα μπορούν τη μία φορά, θα μπορούν την άλλη κ.ο.κ, με τόσο κόσμο πάντως το φόρουμ θα καλύπτεται πιστεύω η όλη διοργάνωση, το σημαντικό είναι ότι άμα κάποιος δε μπορεί κάποια φορά, δε θα κάνει ένα χρόνο να ξαναβρεθεί

…και πολύ το έχετε καθυστερήσει:)

Έχει δίκιο ο παραδοξολόγος.Είναι μια θαυμάσια ιδέα και μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντιόμαστε κάθε τόσο.Το θέμα είναι να οργανώνουμε και κάτι εκτός πρωτεύουσας, όχι όλο Αθήνα και Αθήνα.

πολύ καλή η πρόταση του φίλου Αρη .Πρέπει επιτέλους να γνωριστούμε από κοντά για πραγματική επικοινωνία και επαφή . Βέβαια υπάρχει πρόβλημα για μας που δουλεύουμε σε κάποιο μαγαζί αλλά θα βρεθεί τρόπος …Μιά άλλη συμπληρωματική πρόταση έχω να κάνω ,να γνωρίσουμε σε ποιά μαγαζιά παίζουν τα μέλη του φόρουμ και έτσι παράλληλα να επισκευτόμαστε ο ένας τον άλλον και να γνωριζόμαστε όποτε ευκαιρούμε ο καθένας μας ,σε συνδυασμό με τις επίσημες μαζώξεις που πρότεινε ο Άρις

Eπίσης μια άλλη ιδέα είναι να μην γίνονται οι συγκεντρώσεις αποκλειστικά βράδυ που κάποιοι ωποσδήποτε θα δουλεύουν αλλά και μεσημέρια πίνοντας ουζάκι σε κάποια ταβέρνα ή ουζερί.

Άλλωστε έρχεται και καλοκαιράκι. Τι καλύτερο από την παρέα με τα μπουζούκια με το αεράκι της θάλλασσας …:088:

Εγω παιδια μετα απο κοντα κανα τριμηνο αγχους πρωτη του μηνος Μαϊου ελπιζω να λειτουργω το ταβερνακι, και ειστε παντα ευπροσδεκτοι, και μεσημερια και βραδυα και οτι θελετε, να ερχεστε να ριχνω κι εγω καμια πενια:246: γιατι με ολη αυτη τη δουλεια που εχει πλακωσει:084: τα οργανακια μου παραπονιουνται κρεμασμενα.:108:

Φτιάχτο με το καλό και θα 'ρχόμαστε!

Καλά εσύ δεν το γλιτώνεις το διαζύγιο με καμία δύναμη!!! Δύο γλέντια το μήνα με την παρέα, τρία βράδυα το μήνα έξοδος για καλά σχήματα, και δύο ψαρέματα…ρε δε πάς στο διάλα λέω 'γω:019::019::019:

Zabe, το καλό που σου θέλω μην μπλέκεις δουλειά με χόμπυ γιατί θα το μετανιώσεις φίλε. Ξέρεις τί είναι να σου’ρχονται μιά φορά το μήνα 30-40 κανίβαλλοι με τα μπουζούκια υπό μάλης και να σου παίζουν από Μάρκο μέχρι…Μάρκο :019::019::019:

Εξαιρετική ιδέα και απορώ πως δεν την πραγματοποιήσατε τόσα χρόνια.
Άσε που θα είσαστε και σε διαρκή φόρμα, χώρια η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών.

Υ.Γ. Να θυμίσω και την υπόσχεση των συντονιστών για “μαζικό” γλέντι στην Θεσσαλονίκη, όπου και πολλά μέλη υπάρχουν, αξιόλογοι έως και φοβεροί οργανοπαίχτες και το σπουδαιότερο φιλόξενα μαγαζιά.
Βέβαια η απόσταση και η διανυκτέρευση αποτελούν ανασχετικούς παράγοντες.
Εαν το δείτε σαν εκδρομή όμως;;; :78:

Ξερω, ο,τι καλυτερο!!!:102::102::102:

Αγόρι μουυυυυ.

Λοιπόν για κανονίστε ημέρα και ώρα! Άρη για ρίξε καμιά ιδέα, που το΄χεις το θέμα:241:

Πού είναι το ταβερνάκι ορέ ΖΑΒΕ?

Το χω γραψει και στα στεκια για να παιξουμε, Πρεβέζης και Βόνιτσας πισω απο τον Άγιο Αιμιλιανό στον Λόφο Σκουζέ το ονομασα Κοσμογωνία, λεγοταν εδω και 40 χρονια Συμποσιο.

Αναμένουμε την ανακοίνωση για το στέκι που θα μαζευτούμε αυτόν τον μήνα!! Τώρα που τα περισσότερα στέκια σταμάτησαν (λόγω θέρους) τη ζωντανή μουσική, καιρός να αναλάβει δράση το συντονιστικό για να μη πάθουμε σύνδρομο στέρησης!!
Επίσης καλή ιδέα είναι να συντονιστούμε όσοι μένουμε το καλοκαίρι στην Αθήνα για να βρισκόμαστε σε στέκια όπου δεν ενοχλεί η μουσική τους περίοικους (πχ το κουτούκι στο Πέραμα…). Και κάντε κάτι και για κανένα μεσημέρι…:088:

To προηγούμενο Σάββατο έγινε…Δεν τα’μαθες;;;:slight_smile:

Περίμενε…πάλι σε κανένα διβδόμαδο το βλέπω.

Έ, αργά το έμαθα!! ΚΑΙ…:092:

  1. Η πρόταση για χύμα μάζωξη δεν έγινε σε συνέχεια της σχετικής κουβέντας, όπου περιμέναμε να δούμε κάποιες απαντήσεις, αλλά σαν… άλλο θέμα!
  2. Έγινε την παραμονή της μάζωξης,(και όχι μια βδομάδα πριν, που προτάθηκε στο φόρουμ)
  3. Δεν πρόλαβα καν να δώ την πρόταση!..
    Άρα ήταν έκτακτη μάζωξη (χα, χα)…:78::092:
    :mad::112::106::016:

:019::091::110::082::084::256::247:*

*(Όχι μπίρες, κρασί πίνω αλλά δεν βρήκα αντίστοιχη φατσούλα…)

Νομίζω ότι η μία βδομάδα που πρότεινα ως “προετοιμασία” των μαζώξεων είναι υπερβολική. Τρεις-τέσσερες μέρες είναι αρκετές (εκτός κι αν πρόκειται για ειδική περίπτωση, που χρειάζεται χρόνος).
Το μαγαζάκι στο Πέραμα είναι πράγματι πολύ βολικό. Τώρα μάλιστα που καλοκαίριασε και χρειάζεται εξωτερικός χώρος, είναι μοναδικό.

ΥΓ1. Η μάζωξη στου Ζαμπέ ήταν πράγματι …σβέλτη. Γι’ αυτό άλλωστε την ονόμασα “χύμα”.
ΥΓ2. Επειδή ανήκω στην κατηγορία που κατά τις εκλογές προτιμάει να μην πηγαίνει διακοπές, καθώς σέβομαι ένα από τα ελάχιστα δικαιώματα που μας έχουν ακόμη αφήσει νόμιμα, οποιαδήποτε συμμετοχή μου σε οργανωμένα γλέντια μετατίθεται στο διάστημα μετά την 7η Ιούνη.