Συλλογή τραγουδιών: "Το μινόρε της αυγής"

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω τη συλλογή των τραγουδιών της σειράς “ΤΟ ΜΙΝΟΡΕ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ”;
Ξέρει κανείς ποιά είναι η ονομασία της και πόσα τραγούδια περιλαμβάνει;
Είμαι απο Θεσσαλονίκη, αλλά αν δεν μπορείτε να μου υποδέιξετε κάποιο μέρος που μπορώ να τα βρω εδώ, πέστε μου απο Αθήνα αν ξέρετε (και θα βρω τον τρόπο)…

Ηλίας

Ηλία αυτό που ζητάς είναι πολύ απλό.
Έχουν κυκλοφορήσει 2 συλλογές μία με μονό και μία με διπλό CD που περιέχουν τα τραγούδια της σειράς του πρώτου και του δεύτερου κύκλου αντίστοιχα. Ονομάζονται “Το Μινόρε της αυγής-τα τραγουδια της τηλεοπτικής σειράς”. Είναι της ΕΜΙ και τα έχει κάθε δισκοπωλείο αφού κυκλοφορούν σε επανέκδοση (εγώ τα είχα πάρει από το METROPΟLIS). Το κακό, σε σύγκριση με τους δίσκους βινυλίου που κυκλοφορούσαν παλιότερα, είναι διττό:

  1. Το πρώτο CD δεν περιλαμβάνει όλα τα τραγούδια που είχε ο δίσκος.
  2. Τα εσώφυλλα είναι πιό φτωχά κι από τη …φτώχεια. Τελείως ξεφτίλα της ΕΜΙ για τα 6,000 σχεδόν που σκάμε για κάθε μία από τις συλλογές (ναι, το μονό CD κοστολογείται σχεδόν όσο και το διπλό).
    Όλα για την κονόμα λοιπόν έτσι απλά και απροκάλυπτα. (και γιατί να περιμέναμε κάτι άλλο δηλαδή από μία δισκογραφική εταιρεία που το έχει κάνει επανηλειμένα σε επανεκδόσεις βινυλίου;)

Αυτά τα ολίγα Ηλία, συγνώμη για την πολυλογία αλλά αυτό είναι ένα θέμα που ίσως χρήζει συζήτησης από το forum, ήτοι το πως μας δουλεύουν οι εταιρείες…

Υ-Γου
Εάν δεν τα βιάζεσαι μπορώ να βρω CD recorder και να σου τα γράψω στο τζαμπέ…λες να μας συλλάβουν;

Τα λέμε,
γιώργος

Φίλε Γιώργο,
ευχαριστώ πρωτίστως για την άμεση απάντησή σου, όσο και για την προσφορά σου (να μου γραψεις τα CD). Δεν βιάζομαι καθόλου. Εαν μπορείς να τα γράψεις είσαι πρώτος (εαν δεν μπορείς, πάλι πρώτος είσαι, η προσπάθεια αρκεί αστειεύομαι).
Όσο για να μας συλλάβουν, μην αγχώνεσαι, έχω καλές άκρες.
Περιμένω νέα σου.

Λοιπόν Ηλία, θα προσπαθήσω να στα γραψω μεσα στο Σαββατοκύριακο (θα κάνω τράκα ενα CDR).Εάν οι προσπάθειες καρποφορήσουν θα τα πούμε για το πως θα στα δώσω…

τα λέμε,
γιώργος

Εντάξει Γιώργο,θα περιμένω νέα…
Ευχαριστώ και πάλι.

Ηλία για επικοινώνα να σε πω…

γιώργος

γιωργο ψαχνω να βρω φωτογραφιες κ βιντεοκασσετες απο συναυλιεσ κ εκπομπες με την αθηναικη κομπανια κ την Σοφια Εφιετζη.μπορεισ να με βοηθησεις?

Μπάμπη, θα ρωτήσω την ίδια τη Σοφία, αύριο Κυριακή, που θα πάω στο “Καφέ Αμάν” (να εισπράξω το βδομαδιάτικό μου…)

poios 3erei pote kai pou tragoudaei o Gkoles tin alli bdomada

O Γκολές τραγουδάει στο κέντρο Ερμηνείες.Βουλιαγμένης 63&Κέλσου.Μαζι με τη Σωτηρία Λεονάρδου(ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ κατά τη γνώμη μου αυτή η γυναίκα),τη Θεοδοσία Στίγκα,τη Χρυσούλα Χριστοπούλου και το Θοδωρή Λίζο.Από Τετάρτη μέχρι Κυριακή.Αυτά…

Η πρεμιέρα αναβλήθηκε γιά την άλλη βδομάδα, στις 16/10, το πρόγραμμα αρχίζει στις 11.30, και είναι το “Καφέ Αμάν” του υπογράφοντος.

Προειδοποίηση: Έχουμε παραδοσιακά, έντεχνα, λαϊκά, δημοτικά απ’ όλες τις περιοχές, επιθεωρησιακά, “ελαφρά”, και φυσικά βαρειά και χασικλίδικα. Τελειώνουμε με ρεμπέτικες καντάδες (από τον “Μαγεμένο” του Μπαγιαντέρα, ίσαμε το “Σβύσε το φως” τους Παπαϊωάννου. Αυτή τη φορά έχει μεγάλη μερίδα ο Χατζηχρήστος. Επίσης γίνεται η παρουσίαση του δίσκου “Ρεμπέτικο Μυστήριο”.

Pεμπετικο μυστηριο κ.Φερρη ε? για κανε μας ενα explanation περι του ζητηματος!

Είναι ο τίτλος του διπλόύ ΣιΝτι (στην… τιμή ου ενός) με τις μουσικές και τα τραγούδια του θεατρικού μουσικού “Ρεμπέτικου” που ανεβάστηκε ήδη τρεις φορές στην Ελλάδα, και μιά φορά στα… Εβραϊκά στο Δημοτικό Θέατρο της Χάϊφα. Μουσική Θέσια Παναγιώτου, στίχοι δικού μου. Τραγουδούν: Σωτηρία Λεονάρδου, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Χρυσούλα Χριστοπούλου, Σοφία Εμφιετζή, Πέτρος Φιλιππίδης (ο ηθοποιός), Μανώλης Καραντίνης (ο μπουζουξής), και… ο υποφαινόμενος. Παίζουν μεγάλα αστέρια (Καραντίνης, Γκουβέντας, Βαβάτσικας, Ροϊλός, Τσεσμέλής κ.λ. κ.λ.) Συμμετέχει και η χορωδία του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, και ο χορός ψαλτών “Οι Καλοφωνάρηδες”.

kvsta exeis kasseta video tou kafe aman(asteria)?

Όχι, δεν κάναμε βίντεο. Είναι μόνο μιά κασετίνα με 4 Σι Ντι, που δεν κυκλοφορεί γιά την ώρα. Βίντεο μπορεί να κάνομε το καλοκαίρι, σε περιοδεία.