Στήριγμα για μπουζούκι

Καλημέρα,.μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω στήριγμα για μπουζούκι? Έχω ψάξει πολύ στο ίντερνετ άλλα βρίσκω μόνο για άλλα όργανα.

Καλημέρα Κατερίνα,
στήριγμα για μπουζούκι δεν ξέρω που θα βρεις, αλλά με έναν φίλο που παίζουμε, όποτε έρχεται στο σπίτι χρησιμοποιεί το στήριγμα της κιθάρας, και ως τώρα είναι μια χαρά. Αν θέλεις κάτι πιο μόνιμο για να το έχεις στο σπίτι, ίσως θα ήταν καλό να σκεφτείς ένα στήριγμα τοίχου. Εκεί κρεμιέται το μπουζούκι. Δεν είναι όπως το γνωστό τρίποδο.

2 «Μου αρέσει»

Οκευ Ευχαριστώ πολύ! θα δοκιμάσω με στήριγμα κιθάρας γιατί το χρειάζομαι να μετακινείται .

Εγώ πήρα αυτό το τρίποδο κιθάρας αλλά…έχω φοβία να το αφήσω εκεί γιατί οριακά το χωράει.
Υπάρχουνε αυτά που τα βιδώνεις στον τοίχο και το κρεμάς φτηνή λύση απλά θα έχεις μόνιμη βάση…εκτός αν γεμίσεις το σπίτι με τρύπες :joy:

3 «Μου αρέσει»

ένα κόλπο που είδα χτες στην έκθεση, ήταν να βάζουν λαστιχάκια ή ταινία που να ενώνει τους δυο κάτω βραχίονες της βάσης. έτσι το μπουζούκι ακουμπάει καλά στο κάτω μέρος του. επίσης εγώ καμιά φορά το έβαζα ανάποδα (με την ταστιέρα προς τα πίσω) αλλά είχε περίεργη ισορροπία και μια τάση να πέφτει μπροστά.
σε κάθε περίπτωση, το καλύτερο είναι κρεμαστό από εσωτερικό τοίχο ή μέσα σε καμιά ντουλάπα να το προστατεύουν τα ρούχα από υγρασία κλπ.

2 «Μου αρέσει»

Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, η Κατερίνα θέλει μια φορητή βάση για να την παίρνει μαζί της όπου χρειάζεται.

Θα σου πρότεινα, Κατερίνα, να ψάξεις σε πραγματικά μαγαζιά, όχι διαδικτυακά, για τον εξής λόγο:

Υπάρχουν πολλές βάσεις με τόσο «ουδέτερο» σχήμα ώστε να μπορούν να στηρίξουν διαφορετικά όργανα, κιθάρες κλασικές ή ηλεκτρικές, μπάσα, μπουζούκια, λαούτα κλπ., με τις ανάλογες ρυθμίσεις. Για να είσαι όμως σίγουρη ποια θα σου κάνει, είναι πολύ καλύτερο να πας με το όργανο και να τις δοκιμάσεις στην πράξη.

5 «Μου αρέσει»

Ναι η αλήθεια είναι ότι την χρειάζομαι για να μετακινείται . Ευχαριστώ πολύ!

Αυτό το νήμα έκλεισε αυτόματα μετά από 31 ημέρες. Δεν επιτρέπονται πια καινούριες απαντήσεις.