Σμυρνιοί συνθέτες του ρεμπέτικου (2009)

Οι δύο μουσικές βραδιές που θα πραγματοποιηθούν στην Αυλαία την Δευτέρα 16 και τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου θα περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια της Σμύρνης, αλλά και τραγούδια των Σμυρνιών συνθετών που ήρθαν στην Ελλάδα μετά την καταστροφή του `22 και τα δημιούργησαν εδώ.
Το μουσικό εγχείρημα έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας , ο Δημήτρης Μυστακίδης ο Απόστολος Τσαρδάκας , ο Ευγένιος Βούλγαρης και η Θεοδώρα Αθανασίου.

[ul]
[li]ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ / κιθάρα, τραγούδι[/li][li]ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ / ούτι, μπουζούκ, πολίτικη λύρα, τραγούδι[/li][li]ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΑΡΔΑΚΑΣ / κανονάκι, βιολί[/li][li]ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ / μπαγλαμάς, τραγούδι[/li][/ul]
Το ίδιο πρόγραμμα θα παρουσιαστεί στις 15 Φεβ στην Πριγκηπέσσα (Θεσσαλονίκη) στις 17 Φεβ στην Μπασσαβιόλα στην Καλαμάτα και στις 22 Φεβ στο Βάμμα Νυκτός στον Βόλο.

Αυλαία ? πού? Θεσ/νίκη?

Ε ρε χιλιόμετρα!
Βέβαια χέστηκα για σας. :slight_smile:
Το κακό είναι ότι με βάζετε κι εμένα στο λούκι.:mad:

Όχι ,στην Αθήνα.

Άμα δεν βρέξεις κ…ο Άρη ,ψάρια δεν πιάνεις.

Το μπράβο, πιό πάνω έπεσε κατα λάθος.

Μπραβο σε όλους τους μουσικούς !! Η βραδιά ήταν καταπληκτική!! Ελπίζω να ξαναέρθετε στην Αθήνα. Τι υπέροχη φωνή αυτό το κορίτσι!
Νομίζω ότι πρέπει να ανοίξουμε ειδική σελίδα στο φορουμ (όπως για τα στέκια,) όπου να αναρτώνται ανακοινώσεις με τα “προσεχώς” για όλες τις πόλεις όπου προγραμματίζονται τέτοιες υπέροχες δουλειές…:088:

Ακόμα καλύτερα θα ήταν αν υπήρχε ένα κουτάκι με ενημερώσεις για εκδηλώσεις που θα γίνουν σύντομα.Και μάλιστα να ήταν αρκετά εμφανές έτσι ώστε να μπορούμε να το δόυμε μέρες πριν κάποια εκδήλωση ,ώστε να κανονίσουμε να πάμε.