Μια προσπάθεια που κάνουμε. Ελπίζουμε να σας αρέσει. Αλλά βασικό είναι να πείτε τί ΔΕΝ σας άρεσε για να βελτιωθούμε.
Μας αρέσει πολύ. Ωραία φωνή, ωραίος ρυθμός, σφιχτός ήχος, κεφάτη ερμηνεία, απλή και σταράτη. Ψαγμένη σκηνοθεσία βιντεοκλιπακίου (καπνοί από τσιγάρο πάνω στη φράση «να καπνίζεις»!!). Ωραίο επίσης το τείχος φωνών που ορθώνεται στις επαναλήψεις, και ακουστικά και «ιδεολογικά» ας πούμε: τονίζει το ομαδικό πνεύμα.
Πρέπει όμως οι υπόλοιποι εκτός του κύριου τραγουδιστή να βρουν καλύτερα τη μελωδία των φωνών τους.
Αυτό που δε μ’ αρέσει είναι η αβέβαιη ταξιμοειδής μουρμούρα πριν αρχίσει το κομμάτι. Ή με ταξίμι, ή χωρίς ταξίμι. Όχι κάτι ενδιάμεσο. Και το ταξίμι δεν είναι προετοιμασία για να παίξω: όταν κάνω ταξίμι παίζω ήδη, άρα πρέπει κι αυτό, όπως και το κυρίως κομμάτι, να το υποστηρίξω.
θα συμφωνήσω σε ολα με τον pepe. και στο τελευταιο σχολιο…
Πολυ ωραίοι είστε… περιμενουμε και αλλα βιντεακια… :088:
Σούπερ σούπερ!!!
Εγώ ζηλεύω και το όνομα της κομπανίας…
Να είστε καλά παιδιά για όλα.Και για τις θετικές κριτικές και για τις αρνητικές(ιδιαίτερα οι τελευταίες είναι πολύ χρήσιμες).Ωστόσο θα ήθελα να διευκρινήσω κάτι.Το δεύτερο μπουζούκι,ο μεγαλύτερος σε ηλικία, δεν είναι στην κομπανία και δεν έχουμε κάνει ποτέ πρόβα μαζί.Για αυτό και κάποιες παραφωνίες…Οι τρείς μας είμαστε μπουζούκι-κιθάρα-μπαγλαμαδάκι,όπως εύλογα θα διαπιστώσατε.Και εννοείται πως δεν θέλουμε να απαγορεύουμε σε οποιονδήποτε να παίξει μαζί μας…Τέλος πάντων και πάλι ευχαριστούμε για όλα!Υ.Γ:Φορλάν ξέρεις,μιας και γνωριζόμαστε,πως δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα!!!
Kαλησπερα pepe.
Γιατι “αβεβαιη ταξιμοειδης μουρμουρα”;
Μπραβο παιδια!!!Σπεσιαλ…Οσον αφορα το ταξιμι,εγω προσωπικα δεν βλεπω μουρμουρα,βλεπω τον φιλο να κοιταει το οργανο που σημαινει οτι ειναι συγκεντρωμενος πανω σε αυτο που κανει,δεν κοιταει τους θαμωνες π.χ.Ταξιμακι παιζει,μας λεει και αυτος μια’‘ιστορια’’ μικρη!!!
Διακρίνω Μάκη Μιχαίλογλου δεξιά ή κάνω λάθος? Πολύ ωραίοι μπράβο μάγκες!!!
μουρμουρα προφανως εννοεί και συμφωνω τα υπολοιπα οργανα που δεν τον αφηνουν να ακουστει…
Και οι 4 μαζι παιζουν… εγω αυτο εννοουσα παντως με το συμφωνω. Φανταζομαι και ο pepe.
Εμένα μου ακούστηκε πιο πολύ σαν «ζέσταμα», ενώ ίσα ίσα ήθελα ν’ ακούσω ιστοριούλα!
Πολύ σωστά διακρίνεις!Να είσαι καλά!
— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 17:28 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 17:26 —
Κι εγώ αυτό κατάλαβα.Πως δεν ήταν μεγάλο σε διάρκεια.
— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 17:33 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 17:28 —
kostaspapapanagioto1 Είδες τί κάνεις με τα τρίχορδα;;;(Πλάκα κάνω!!).Για άλλη μία φορά σε ευχαριστούμε Κώστα που τόσο καιρό έστω κι από μακρυά μας στηρίζεις.
Καλησπέρα.Ακόμη ένα παιδιά:
Κι εγώ αυτό κατάλαβα.Πως δεν ήταν μεγάλο σε διάρκεια.
— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 17:33 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 17:28 –
Γιωργο,λαθος να το λες αυτο,τα ταξιμια δεν πανε με το ρολοι,ποτε.Αν μετρας χρονο και σε αυτα,χανεις την ουσια μαγκα μου…
Όχι βρε παιδιά, δεν είναι ούτε η διάρκεια ούτε η συνοδεία. Είναι ότι δεν παίζει «κάτι», σαν να δοκιμάζει απλώς την κλίμακά του. Πολύ συνηθισμένο σε παρεΐστικα παιξίματα, και άρα κάτι φυσικό και ανθρώπινο. Απλώς εγώ θα προτιμούσα ή ένα κανονικό ταξίμι, μια ιστοριούλα όπως λέει ο προλάλ, ή τίποτα.