Ρεμπέτικη φρασεολογία και άγνωστες λέξεις

Εγώ πάντως απευθύνθηκα στους συντονιστές και όχι σε “διακεκριμένο μέλος” όπως εσύ :slightly_smiling_face:

Το ίδιο το Γλωσσάρι ας είναι “κλειδωμένο”
Η συζήτηση για τις λέξεις γιατί;

Σωστά… Όπως μάλλον κι ο Νίκος, έτσι κι εγώ ακόμα νομίζω, από κεκτημένη ταχύτητα, ότι είμαστε συντονιστές, κι έψαξα να βρω πώς ξεκλειδώνει.

Και βρήκα, αλλά δεν ξέρω αν έχω αρμοδιότητα να το κάνω. Υποθέτω ότι όλοι όσοι έχουμε κάρτα μέλους γι’ αυτά τα πριβέ στέκια έχουμε και τη δυνατότητα επέμβασης: κάτω από το λινκ «η ρεμπετοσελίδα» που είναι στην μπλε μπάρα, εικονίδιο με εργαλείο υδραυλικού > το πατάμε κι εμφανίζει, μεταξύ άλλων, «άνοιγμα θέματος».

Όποιος νομίζει ας το πατήσει.

Ναι, αλλά εκ των πραγμάτων μόνο γνώμες από διακεκριμένους.

Το νήμα είναι κλειδωμένο γιατί είναι τεράστιο οπότε είναι δυσκολοδιάβαστο. Το κλειδώσαμε παλαιότερα και είπαμε ότι για οποιοδήποτε καινούργιο ή παλιό λήμμα να δημιουργούμε καινούργιο θέμα (εφόσον φυσικά δεν υπάρχει), ώστε να γίνεται καλύτερα η συζήτηση.

Τα διακεκριμένα μέλη έχουν πρόσβαση στα κλειδωμένα θέματα, δηλαδή μπορούν να γράψουν (όπως έγινε και σε αυτή την περίπτωση από εσένα @Ανθιμος ). Συνεπώς:

α) Για κάθε καινούργια πρόταση ή αλλαγή, να ανοίγουμε νέο θέμα, αφού κάνουμε πρώτα μια αναζήτηση για να διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει ήδη κάποιο θέμα αφιερωμένο στη συζήτηση του συγκεκριμένου λήμματος.

β) Μην γράφουμε πλέον στο θέμα: Ρεμπέτικη φρασεολογία και άγνωστες λέξεις!

Η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο καινούργιο θέμα που άνοιξα εδώ!!

1 «Μου αρέσει»