Ρεμπέτικα στου Κολοβού

Η ξύλινη πόρτα που οδηγεί από τον κήπο στο υπόγειο της πιο παλιάς ταβέρνας της Αθήνας, θα κρύβει φέτος το χειμώνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίπλα απ’το τζάκι ό,τι πιο αυθεντικό στο ρεμπέτικο και στο κρασί. Με τους Σπύρο Μπίτζα (Spiros kleidia) στο μπουζούκι, Κώστα Τσιούτα στην κιθάρα και Αναστασία Δεληγιάννη στο τραγούδι και τα κρουστά, γινόμαστε η παρέα του καπηλειού μιας άλλης εποχής. Χίλιοι καλοί χωράνε και κάθονται στο 210 6510989.
Άντε, να τα πάρουμε όλα απ’την αρχή!

Στο υπόγειο της Ταβέρνας Κολοβός
Πελοποννήσου 75
Αγία Παρασκευή

βρε σεις τοσο κοντα στη γειτονια μου εισαστε? 2 βηματα απο το σπιτι μου καπου στην Κυκλαδων…
θα σας επισκεφτω συντομα!

Μπράβο ρε παιδιά!!! Σίγουρα θα σας επισκεφτούμε!!!Καλή αρχή και καλό χειμώνα!!!

καλή τύχη σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς!

Ευχαριστούμε παιδιά για την ανταπόκριση. Ξεκινήσαμε πρώτο Παρασκευοσάββατο και ήταν μοναδικά. Καλοί άνθρωποι, ατμόσφαιρα εποχής, και είναι άνετα να έρθετε με τα οργανάκια σας στο τραπέζι μας, να παίξουμε, να πιούμε και να φάμε καλά πάμφθηνα, χωρίς ελάχιστες καταναλώσεις και δε συμμαζεύεται… Άντε να (συμ)μαζευόμαστε!

απο μενα και την Αννα, σας ευχαριστουμε πολυ παιδια για την ομορφη και ζεστη βραδια!
ωραιο χαμηλοταβανο κουτουκακι, πολυ καλο κρασι και γευστικοτατο κοντοσουβλι, χαμηλες τιμες.
καλες πενιες και καλη συνεχεια για τον χειμωνα.
σιγουρα θα τα ξαναπουμε!

Βαγγελης

Να είσαι καλά Βαγγέλη, να μείνετε κι οι δύο όπως είστε, και να ζήσει η Θεσσαλία, τά 'παμε αυτά! Σου βγάζουμε τα κομμάτια σου, γιατί κι εμείς τα γουστάρουμε, και τα ξαναλέμε, ναι! (Πώς ήταν ο Στουραϊτης;)

χαλαλι την αποσταση 75χλμ. ο Θυμιος οπως παντα ερχεται απο αλλη εποχη. το υφος του μοναδικο και δεν συνανταται σε αλλους λαικους μουσικους πλεον.

ΥΓ-πολυ καλη η ταβερνα διπλα στο κυμα.
δοκιμασαμε φρεσκα και γευστικα θαλασσινα.

Δώσε στοιχεία τότε της θαλασσινής ταβέρνας αν παίζουν τακτικά εκεί ή φτιάξε νέο θέμα. Τα καλά πρέπει να ανταλλάσσονται! Πάντα τέτοια!

Και τώρα η συνεργασία που όλοι περιμένατε! Το σχήμα στου Κολοβού τελειοποιήθηκε και από αυτό το Παρασκευοσάββατο και μέχρι τέλος σεζόν μαζί με την αφεντιά μου στο τραγούδι και στα κρουστά και τον Σπύρο (Spiros kleidia) στο μπουζούκι παίζει κιθάρα ο επίσης δικός μας Theodon και ακκορντεόν η Ειρήνη Λυμπρίτη. Πάντα στην Αγία Παρασκευή, Πελοποννήσου 75, μετά τις 21:30!

μπράβο, τέσσερα μεροκάματα σε ταβέρνα; το στρώσατε καλά το μαγαζί! εύχομαι τα καλύτερα!

Γίνανε ειδικές συμφωνίες και γίνονται συνέχεια, να γουστάρουμε όλοι, είναι καλά παιδιά οι Κολοβοί! Να τα καταφέρεις να περάσεις Νίκο! Μας λείπεις!

και εις ανωτερα! μπραβο παιδια!

Υ.Γ. Και το Ρηνιώ είναι δικό μας, τη βρίσκετε Rouvi στο φόρουμ!

Αυτήν την εβδομάδα, αν θελήσετε να μας έρθετε Πέμπτη, ανήμερα της Τσίκνας, πρέπει σίγουρα να κρατήσετε τραπεζάκι, επειδή τα ντουμάνια της ψησταριάς μας και τα μεράκια των χορδών μας διώχνουν καλά απ’ό,τι φαίνεται το κακό… Ελάτε παρέα μας!

αυτό το παρασκευοσάββατο θα παίξω εκτάκτως στη θέση του κώστα. όπως όλη τη φετινή σεζόν, ο σπύρος στο μουζούκι και η σιμόνη στο τραγούδι.

κι αυτή τη σεζόν συνεχίζουμε στον κολοβό! ο σπύρος μπίτζας (spiros_kleidia) στο μπουζούκι, εγώ στην κιθάρα, και η μαίρη δεναξά στο τραγούδι.
κάθε παρασκευή και σάββατο 10-2, πελοποννήσου 75 & προφήτη ηλία στην αγία παρασκευή, τηλ κρατήσεων 2106510989 (οπωσδήποτε!).