Βόλος - Αύρα

Μεσημερι Δευτερας και Τριτης μετα την Κυριακη του Πασχα,θα παιξουμε το σχημα του Ουζαδικου της Θεσσαλονικης (guvs,Γιανν’ς,Παντελης), στην Αυρα του Βολου,η οποια βρισκεται στην παραλια του Αναυρου(οταν λεμε παραλια,κανονικοτατα εκει που σκαει το κυμα,λιγο πανω απο την αμμουδια…)…Μονο για αυτη τη Δευτερα και την Τριτη, μετα επιστρεφουμε κανονικα Πεμπτη-Παρασκευη-Σαββατο στο Ουζαδικο…Οποτε μετα την τριτη ας σβηστει και το Θεμα…Τα λεμε!!!

Δεν αναφερεις…μεσημερι…βραδυ τι ωρα … και που πεφτει αυτο το καταστημα…

Μεσημερι, λογικα μετα τη 13.00. κατα τις 2 το πολυ φανταζομαι να ξεκινησουμε…Βρισκεται στην παραλια του Αναυρου, διπλα απο το νοσοκομειο και το μουσειο του Βολου. Αν καποιος συμφορουμιτης δεν ξερει και θελει να ερθει, ας στειλει σε μενα η στον Γιαννη π.μ. να συνεννοηθουμε και καλυτερα.

Φιλε theos,μεσημερι,στον παραλια Αναυρο Βολου(εχει παρει το ονομα της απο το ποταμι που παλια κατεληγε σε εκεινο τομ σημειο),εκει που κανουν μπανιο το καλοκαιρι,εχει 2 μαγαζια,το ακριανο,μετα δεν εχει τιποτα,μονο βραχια…Το μαγαζι ειναι παραδοσιακη ταβερνα του Βολου,υπαρχει γυρω στα 60 χρονια,γραφικοτατη,πανεμορφη,εκει που σκαει το κυμα στην παραλια του Αναυρου (ειναι η μονη παραλια που βρισκεται ΜΕΣΑ στο Βολο και μπορεις να κανεις μπανιο στη θαλασσα,οχι τοσο καλα νερα βεβαια…)…Στειλε μου πμ αν θες να σου εξηγησω περισσοτερο,να μην φορτωνουμε το φορουμ,ευχαριστως να μιλησουμε και στο τηλεφωνο…Αν δεν θες κανε ενα ποστ να στο συγκεκριμενο θεμα και θα στο δωσω αναλυτικα…Ψαχνουμε ρεμπετοπαρεα στο Βολο…Αμην κανουμε…Εννοω απο το φορουμ γιατι αλλιως εχει μπολικο κοσμο που ερχεται και στο μαγαζι…!!!ΑΑΑ!!!Μην ξεχασεις να φερεις το μπουζουκι σου!!!Να βγαλουμε κεφια!!!

Την Τριτη θα εισαστε και παλι στην Αυρα παιδια…?

Οφ κορς…Χαχαχαχαα…Κανονικα φιλε μου…

Στον Αναυρο του Βολου καθε Τεταρτη κ Πεμπτη μετα τις 9 το βραδυ ειμαστε με τον Κωνσταντινο (guvs)(μπουζουκι),τον φιλο μας Κωστα στο ακορντεον και εμενα(κιθαρα),στο μαγαζι Αυρα…Σας περιμενουμε!!!

θα ειστε ολο το καλοκαιρι? σκοπευω να ερθω Βολο μετα τις 15 Αυγουστου. Ευκαιρια να το συνδυασω λοιπον Τεταρτη η Πεμπτη. οτι το καλυτερο να σας επισκεφτω παιδια και να γνωριστουμε. θα εχω κι αλλον μαζι μου ντοπιο Βολιωτη πολυ καλο κιθαριστα για παρεα.

Ναι, 15αυγουστο θα ειμαστε ακομα! Οποτε ερθετε, πειτε μας, χαρα μας θα ειναι να σας γνωρισουμε

Περί Βόλου ο λόγος …

Πίσω από το Δημαρχείο της πόλης υπάρχει ωραιότατη ταβέρνα, “ΘΕΟΦΙΛΟΣ” λέγεται …
Κάθε Παρασκευή ο Στάθης Μιλάνος (ο μόνος εναπομείνας) με τους μαθητές του και τον
κ. Αριστείδη ή 'Αρη ερμηνεύουν λαϊκά τραγουδάκια και κάποια ρεμπέτικα …

Δ/νση Πλατεία Ρήγα Φεραίου , τηλ. 24210 39680 και κινητό 6937 294-118


Επίσης αν βρεθείτε στην Μακρινίτσα στο Πήλιο υπάρχει σχήμα τριών παλικαριών που
παίζουν και τραγουδούν ρεμπέτικα στο ταβερνάκι του Αλέκου και Βάσως Σαρακατσάνου
<< α+β >> με τηλέφωνο 24280 99355

Φαγητά “μόνο” μαγειρεμένα, σπεσιαλιτέ της οικοδέσποινας και όλα νοστιμότατα !!!
Κλίμα παρείστικο και κέφι μέχρι την ανατολή !!!
Η αυλή της ταβερνούλας πνιγμένη στα λουλούδια και την καλόγουστη διακόσμηση,
όσο για την εξυπηρέτηση του πελάτη, γίνεται στο φτερό !!!
Σχήμα μουσικό με ρεμπέτικα υπάρχει όλο το χρόνο, καθότι γουστάρουν οι ιδιοκτήτες
και τραγουδούν κι αυτοί μαζί με τους μουσικούς …
Κάθε Δευτέρα κλειστά για ξεκούραση κι ανεφοδιασμό !!!

Αυτά από μένα και καλή σας διασκέδαση !!!

Μπάνιο με σκάφανδρο…ίσως :019:

Ολόψυχα καλό καλοκαίρι & καλή επιτυχία.

[Τον Παντελεήμονα που τον έχετε κρυμμένο;] :089:

καλησπερα στα παιδια στην Αυρα. Τεταρτη στις 17 Αυγ. να σας επισκεφτουμε?

Εννοειται φιλε!!!Σας περιμενουμε!!!

paidia eyxaristoyme gia thn omorfh vradya! kalo antamwma sta epomena! den exw kai ellhnika kai mou ti spane ta xazo-greeklish…

Μήνυμα από συντονιστή: Φίλε τζουρας71, υπάρχουν στο διαδίκτυο μετατροπείς από greelkish σε Ελληνικά. Χρησιμοποίησέ τους, εάν δεν έχεις Ελληνικά.

Ηδη απο χθες ξεκινησαμε και παλι με τον guvs (Κωνσταντινο) στο μπουζουκι,τον φιλο μας τον Κωστα στο ακορντεον και την αφεντομουτσουναρα μου στην κιθαρα,στο γνωστο μαγαζι του Βολου την Αυρα.Καθε Τριτη,Τεταρτη και Πεμπτη λοιπον σας περιμενουμε κατα τις 9.30-10.00.Αν καποιος επιθυμει να ερθει καλο θα ηταν να στελνει ενα προσωπικο μηνυμα γιατι το μαγαζι ειναι τεραστιο και γεμιζει καθε μερα ενω εμεις καθομαστε σε ενα συγκεκριμενο σημειο.

Καλά νέα! Πάντα τέτοια!

Σιγουρα κυριε Νικο!Βεβαια αυτο το μαγαζι εχει μεγαλη ιστορια στον Βολο και φροντιζει να διατηρει την ποιοτητα του σε αυτα που προσφερει.Επισης δεν μιλαμε για μικρο μαγαζι,εχει γυρω στις 300 καρεκλες αν μπορω να υπολογισω καλα.Ο ιδιοκτητης ειναι 30 χρονων και δεν εχει ιχνος υπεροψιας και αλαζονειας,ολα αυτα μετρανε.

Καλή αρχή παίδες!

ελπιζω αναμεσα στις 4 με 20 Αυγουστου εφοσον καταφερω να εχω αδεια, να ξαναερθω με εκλεκτη παρεα κοντα σας παιδια.

Ξεκινησαμε στην Αυρα,ο Κωστας στο ακορντεον,ο Δημητρης στο μπουζουκι και εγω στην κιθαρα.Σας περιμενουμε να γλεντησουμε,να περασουμε ομορφα,να παιξουμε μαζι ωραιες πενιες,να δροσιστουμε απο το αερακι της παραλιας του Βολου και να κανουμε υπεροχες βραδιες.