Προσθηκη video μελων μας

Καλησπερα σε ολους. Αποφασισα να ανοιξω αυτο το post δεν ξερω αν το εχω στην σωστη κατηγορια για να ποσταρουμε τα μελη του φορουμ τα τραγουδια που μας αρεσουν παιγμενα απο εμας τους ιδιους. Δεκτες και οι βαθμολογιες τα σχολια και οτιδηποτε αλλο. Ποσταρω εγω πρωτος μια εισαγωγη απο το τραγουδι του μανωλη χιωτη σε λιγα δευτερολεπτα που μ αρεσει πολυ. Στο βιντεο ο υποφενομενος.
Βασιλης

https://youtu.be/V87VYAvLeyY

Αγαπητέ φίλε Βασίλη, για σχολιασμούς βίντεο καλύτερα να χρησιμοποιούμε και τα προσωπικά μας μπλογκ.
Πάντως, με λίγο πρόβα ακόμα θα το έχεις αυτό το πολύ δύσκολο κομμάτι. Φαίνεται σαν να το έχεις μόλις μελετήσει, δεν είσαι ακόμα άνετος. Μπράβο πάντως.

Γεια σου φιλε μπαμπη. Σ ευχαριστω. Ναι πραγματι το κομματι αυτο το εβγαλα πριν καμμια ωριτσα μπορει και ποιο λιγο. Οποτε ειναι στα γρηγορα και το παιζω πρωτη φορα. Ειναι ενα πολυ ωραιο κομματι και το λατρευω! Να σαι καλα.

Φίλε Βασίλη καλό είναι όπως σου είπε και ο Μπάμπης να το βάλεις στο προσωπικό σου blog. Εκεί θα μπορείς άνετα να ανεβάσεις όσα βίντεο προσωπικά θέλεις. Εδώ στο κυρίως Φόρουμ μέχρι στιγμής δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα. Στο μέλλον ίσως βάλουμε κάποια τέτοια ενότητα.