Μια μοναδική εμπειρία

Γειά σας μάγκες καλησπέρα. Σήμερα έπαιξα κάτι ταξιμια ούτε εγώ δεν ξέρω πώς τα έβγαλα. Εάν μπορέσω θα στείλω ηχητικό.

Φίλε Πάνο σε βίντεο θα εννοείς γιατί ηχητικό δεν γίνεται (το λέω γιατί πρόσφατα είχες ρωτήσει πως ανεβαίνει φώτο, οπότε ίσως να μην το ξέρεις).

Επίσης, θα ήταν πιο πρακτικό να έβαζες πιο συγκεκριμένους τίτλους ώστε να ΄ξερει ο καθένας τι υπάρχει μέσα στο νήμα εάν ψάχνει κάτι.
Δεύτερον, και το λέω με θετική διάθεση, ίσως καλύτερα να δημιουργούσες νήμα όταν θα είχες έτοιμο ένα βιντεάκι ώστε να ανεβάσεις (εάν θες) παρά απλά ενημερωτικού τύπου σαν αυτό.

Φιλικά, και καλά ταξίμια!

3 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα Πάνο, συγχαρητήρια για τα ταξίμια που έπαιξες, ανυπομονούμε να τα ακούσουμε :smiley:

Με κάλυψε απόλυτα ο φίλος @John88 με το παρακάτω:

Παρ’ όλο που ο τίτλος “Μια μοναδική εμπειρία” ιντριγκάρει ιδιαίτερα τον αναγνώστη να ανοίξει το θέμα, η φιλοσοφία του φόρουμ θέλει διαφορετικούς (πιο πεζούς - περιγραφικούς) τίτλους απ’ ότι ένος περιοδικού φερ’ ειπείν. Οπότε αντί για τον τίτλο “Μια μοναδική εμπειρία” θα μπορούσες πχ να γράψεις “Ταξίμι - αυτοσχεδιασμός στο μπουζούκι”.

Το φόρουμ έχει λίγο διαφορετική φιλοσοφία απ’ ότι τα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (πχ Facebook), αλλά σίγουρα θα τη μάθεις και θα συνηθίσεις τον ιδιαίτερο τρόπο μας :slight_smile:

2 «Μου αρέσει»

Γίνεται.

Τα βίντεο που ανεβάζουν διάφορα μέλη είναι συνήθως (ίσως και πάντα) σύνδεσμοι προς το ΥΤ. Εγώ δεν έχω λογαριασμό στο ΥΤ, έχω όμως στο Soundcloud. Μπορώ να ανεβάσω κάτι εκεί, να βάλω το λινκ εδώ, και να εμφανίζεται ολόκληρο ενσωματωμένο μέσα στο μήνυμα.

2 «Μου αρέσει»

Έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει το soundcloud