Πού θα βρω κόλλα Titebond στην Θεσσαλονίκη;

καλησπερα κολλα Titebond που θα βρω στη θεσσαλονικη?

Γενικά στα όργανα που φτιάχνετε τί κόλλες χρησιμοποιείτε; Μέχρι τώρα λόγω τιμής και λόγω του ότι οι παλιοί υπερασπίζονται την τιμή της ψαρόκολλας ως καλύτερης και ισχυρότερης χρησιμοποιώ αυτή. Ωστόσο δε μου πετυχαίνει πάντα, έχει τ΄χει να κολλήσω κάτι και λόγω κακής υγρασίας περιβάλλοντος να έχει περάσει μήνας και το ξύλο ξεκόλλησε και η κόλλα ήταν υγρή σα να την έβαζα εκείνη τη στιγμή. Γενικά μπορώ να πω ότι έχω κάνει καλύτερες κολλήσεις από την ατλακόλ και πιο ισχυρές, αλλά επειδή είναι μπελαλίδικη και δε μπορώ να ρισκάρω συνέχεια αν θα μου βγει ή όχι, σκέφτομαι να πάρω titebond και ας είναι πιο ακριβή κατά πολύ από ψαρόκολλα και ατλακόλ. Σκέφτομαι να πάρω αυτή γιατί έχω δει ότι τη χρησιμοποιούν παντού πλέον, θέλω λοιπόν να σας ρωτήσω εσάς που την έχετε χρησιμοποιήσει, είστε ικανοποιημένοι από τις αποδόσεις της και θα ήθελα όσοι γνωρίετε να κάνετε και ένα συγκριτικό σχόλιο και με ατλακόλ και ψαρόκολλα.

δεν έχω πρακτική σχέση με την οργανοποιία, αλλά όσον αφορά την ψαρόκολλα έχει κάποια συγκεκριμένα όρια υγρασίας για να δουλευτεί. έχω την εντύπωση όμως πως είναι κατάλληλη για μουσικά όργανα (και όχι έπιπλα), ακριβώς επειδή είναι λιγότερο ισχυρή.
πρώτον επειδή σε μία καταπόνηση (χτύπημα, πίεση, ξηρασία) θα ανοίξει η κόλληση αντί να σπάσει το ξύλο, και δεύτερον επειδή σε τυχόν ανάγκη επισκευής θα αφαιρεθεί εύκολα (και θα επανατοποθετηθεί μετά).
καλό όργανο δεν είναι το στέρεα κολλημένο και παχιά βερνικωμένο, αλλά το ζωντανό και επισκευάσιμο.

φίλε Πάυλο,κολλα titebond νομίζω πως θα βρεις στο Σοφιανό.Εχει και σελίδα στο ιντερνετικ.

Γεια. Ανασύρω το θέμα για να ενημερώσω πως κόλλα Titebond στη Θεσσαλονίκη σε πολύ καλές τιμές πουλάει και το οργανοποιείο Echowood. Για περισσότερες πληροφορίες: Κόλλες

1 «Μου αρέσει»