Παρτιτουρες για τζουρα

Μηπως υπαρχει καποιος τροπος να βρω παρτιτουρες για το τζουρα στο ιντερνετ ή ειναι παρανομο οπως με τα τραγουδια?

Κυριάκο, έχουνε copyright και οι παρτιτούρες. Εϊναι όπως τα βιβλία, δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν φωτοτυπιές τους ή scan σε pdf.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις ταμπλατούρες των δασκάλων μπουζουξήδων. Ισως να είναι ΟΚ να μοιράζονται, αν και ορισμένες είναι προχειρογραμμένες ή απευθύνονται αποκλειστικά σους μαθητές τους, οπότε δεν καταλαβαίνεις πως να τις χρησιμοποιήσεις.

Αν μου επιτρέπεις μια παρέκβαση: Το τζουραδάκο θα τον μάθεις γρηγορότερα με το αυτί παρά με το διάβασμα. Κάνε εσύ τα πρώτα βήματα και στην πορεία θα βρεις ότι τραβάει η ψυχή σου.

Ευχαριστω πολυ.

Φίλε μου καλά σου είπε καλύτερα να ψάχνεις τη ρεμπέτικη μουσική δένεσαι περισσότερο με αυτό αλλά άμα δεν μπορείς να βγάλεις με το αυτί σου δίνουμε και παρτιτούρες δεν πειράζει.

To τελευταίο μήνυμα σε αυτό το θέμα γράφτηκε πριν 1 χρόνο και κάτι! Είσαι λίγο εκπρόθεσμος. Καλό είναι να κοιτάμε και τις ημερομηνίες που και που:088:

Συγνώμη ρε φίλε καινουριος είμαι που θες να ξέρω οτι τα παλιά τα απλώς τα ξεχνάμε. :230:.

Μήνυμα από Συντονιστή: Το ξέρω ότι είσαι καινούργιος για αυτό και στο πρότεινα. Τα παλιά δεν τα ξεχνάμε όλα… Τέτοιου είδους θέματα όμως καλό είναι να τα αφήνουμε.