Τραγουδια για 4χορδο μπουζουκι σε ταμπλατουρεσ

Καλημέρα. Είμαι νέος στο φόρουμ και αρχάριος στο μπουζούκι. Ξεκίνησα 4χορδο και προσπαθώ (παράλληλα με τις ασκήσεις που κάνω) να μάθω μερικά τραγούδια που μου αρέσουν. Ψάχνω λοιπόν να τα βρω σε ταμπλατούρα, γιατί ούτε νότες ξέρω να διαβάζω. Μήπως κανείς ξέρει αν υπάρχουν πουθενά ελεύθερα τραγούδια σε ταμπλατούρα? Πιο συγκεκριμένα ψάχνω το τραγούδι του Γιάννη Μαρκόπουλου (Καζαντζίδης-Μαρινέλα-Κούρκουλος), “Ποιός δρόμος είναι ανοιχτός”.

Καλωσόρισες στο Φόρουμ και καλές συζητήσεις να έχουμε.

Όσον αφορά τις ταμπλατούρες θα σου πρότεινα να μην είσαι βιαστικός από τη στιγμή που έχεις πάρει τον “σωστό” δρόμο των μαθημάτων και των ασκήσεων στα πρώτα βήματα σου. Θέλει υπομονή και επιμονή.

Στα πιο “γραφειοκρατικά” του θέματος να πω ότι η μη εξουσιοδοτημένη-αδειοδοτημένη διακίνηση μέσω του Φόρουμ οποιουδήποτε υλικού προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα σημαίνει πρωτίστως αντιδεοντολογική συμπεριφορά και εκτέλεση παράνομης πράξης που μπορεί να επιφέρει αντίστοιχες αστικές και ποινικές κυρώσεις.

Δεν ειναι ολα τα κομματια που εχουν ανεβει πολυ καλαφτιαγμενα…αλλα σιγουρα ειναι ενας μπουσουλας για αρχαριους με ταμπλατουρα….