Γειά σας παιδιά σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα να έχετε!. Σας εύχομαι να είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, και να περνάτε όμορφα με την οικογένειά σας!.
Σήμερα επιτέλους μου ήρθε ο δίσκος που είχα παραγγείλει από το εξωτερικό!. Συγκεκριμένα από το Ισραήλ!. Χάρηκα πάρα πολύ, γιατί δεν έχουν δει τα μάτια μου τέτοιον δίσκο ποτέ!. Είναι ο πρώτος σπάνιος δίσκος που έχω!. Σας στέλνω μερικές φωτογραφίες και ένα ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνω τις πλευρές του δίσκου!.
Ο πρώτος, άρα θ’ ακολουθήσουν κι άλλοι; Μπράβο λοιπόν Ραφαήλ, καλή αρχή στη συλλογή!
Όχι πως ξέρω από τέτοια πράγματα, αλλά από τη φτγρ σαν καλή κατάσταση να έχει ο δίσκος, αναλογικά με τα χρόνια του. Τον άκουσες; Πώς είναι;
Βασικά, εργαλείο έχεις να τον ακούσεις; Ξέρεις καθόλου από συντήρηση κλπ. τέτοιων πραγμάτων;
Ίσως και να ήρθε η πρώτη μέρα της νέας σου ζωής… Μπορεί σταδιακά να σου γίνει καθημερινή έγνοια και φροντίδα κάτι τέτοιο, σαν να αποκτούσες για πρώτη φορά ζωντανό ζώο…
Ναι είναι σε καλή κατάσταση χρειάζεται μπόλικο καθάρισμα γιατί ο δίσκος από μέσα είναι ποιο βρώμικος και από το σπίτι!. Βεβαίως πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι δίσκοι γιατί είναι κάτι που μου αρέσει και θα ήθελα να το εξελίξω σε μεγάλη συλλογή στο μέλλον!. Εργαλείο δεν έχω να το ακούσω, αλλά θα αγοράσω ένα εργαλείο ιδανικό για την καλύτερη αναπαραγωγή του δίσκου που με βοήθεια άλλων εργαλείων θα τους ψηφιοποιεί καταπληκτικά!. Εάν αγοράσω αυτά τα εργαλεία η πρώτη μου δουλειά είναι να ψηφιοποιήσω την Ελενίτσα γιατί αυτό που έχουμε τώρα δεν ακούγεται!.