Νέο CD: Κώστας Καλαφάτης Επανεκτελέσεις

Κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Κώστα Καλαφάτη με επανεκτελέσεις απο γνωστά λαικά τραγούδια καθώς και 6 καινούργια λαικά των Καλαφάτη ,Θ.Βασιλά,Β.Κορακάκη.
Πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά , ξεχωρίζει το “Κάιρο” το καινούργιο του Κορακάκη “Απ τα φαρμάκια μέθυσα” καθώς και το “Εμείς για φίλους ψάχνουμε” (Καλαφάτης-Χαψιάδης).
Ενας δίσκος απόλυτα λαικός και λαμπερός χωρίς ψεγάδια , ο Τρίγκας στο “Ντόρτια δυάρες” ζωγραφίζει.
Μην τον χάσετε.

Καμιά επιπλέον πληροφορία;
Πώς λέγεται το καινούριο αυτό cd;
Κάποια διεύθυνση μήπως μπορούμε να το παραγγείλουμε άραγε;

KALAFATIS3.jpg
Εταιρεία “Δίκτυο” 2107561605
www.diktiopm.gr

Να΄σαι καλά, Σωτήρη! :109:

η (ευγενέστατη) κοπελίτσα που το παρήγγειλα στο Δίκτυο μου είπε ότι στην ίδια σειρά “Δεξιοτέχνες κι ερμηνείες” κυκλοροφούν επίσης:

  1. Βαγγέλης Τρίγκας,
  2. Κώστας Καλαφάτης,
  3. Σταύρος Τζουανάκος.

Άντε καλημέρα.

ΥΓ: Σώτο, αυτός ο Ανδουάν ντε (καικαλά) Σατελιέ τί συνέθεσε ρε φίλε; Σ’ έχει χτυπήσει η πολλή Χημεία στο κεφάλι παλληκάρι μου…

CHEM2.jpg

Λές??

Τώρα που κάνεις διακοπές Άϊζακ διάβασε περί του κυρίου Λε Σατελιέ εδώ.

Οι καταστάσεις ισορροπίας είναι πάντα επίκαιρες …:019:

Πέραν της Χημείας, το cd του Καλαφάτη δεν το έχει το Music Corner?

Μόλις άκουσα το cd του Καλαφάτη. Δυστυχώς απογοητεύτηκα εντελώς. Αν τον έχεις ακούσει ζωντανά όπως εγώ στην Άλλη Σκάλα και στην σύναξη μας, η φωνή του δεν έχει καμία -μα καμία- σχέση με αυτή του cd. Κρίμα.

Για όσα παιδιά τον ακούσουν για πρώτη φορά στο cd ας μη βιαστούν να τον κρίνουν αρνητικά. Αδικείται. Στο μαγαζί είναι “άλλος” τραγουδιστής, και στην παρέα είναι ακόμα καλύτερος.

Παρόλαυτα ξεχώρισα το ταξίμι του εξαιρετικού Αστεριάδη στον “Ζόρικο”, και ο Τρίγκας (όπως έγραψε και ο Σώτος) στο “Ντόρτια και δυάρες”… ζωγραφίζει.

ΥΓ: Ακόμα ακούω το δισκάκι (κι αυτή τη στιγμή) και δε μπορώ να πιστέψω ότι είναι ο Καλαφάτης που τραγουδάει. Μακάρι να ήμουν ειδικός να καταλάβω τί λάθος έχει γίνει στην ηχοληψία.:108: