Ο κυρ-Αντώνης Θεοδώρου

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΗΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ…ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ…ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ…ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΒΡΑΤΖΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…ΚΑΛΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ…
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!

ΤΟ ΠΑΛΙΟ!!

Μήνυμα από συντονιστή: Χρήστο, σε παρακαλώ να γράφεις με μικρά γράμματα.

Γεια σου φίλε!
Εδώ και 12 χρόνια έχω ένα εξάχορδο από τον Κυρ-Αντώνη σκέτο τεφαρίκι.
Αντε και καλές πενιές!!!

γειά σου φίλε!Καλόπαιχτο το οργανάκι και να ναι καλά ο μπάρμπα Αντώνης κι ο Λευτέρης να μας φτιάχνουν οργανάκια.Κι εγώ έχω τρίχορδο από τον Αντώνη και είμαι καταευχαριστημένος.Ειδικά η ταστιέρα του …ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!:088: Πόσο σου πήγε τώρα το όργανο?και πόσο καιρό έκανε?

Μόλις χθές μου έστειλε απο επισκευή ένα μισομπούζουκο ο κυρ-Αντώνης(σπασμένες δούγιες),και πρέπει να ομολογήσω οτι τα κατάφερε μια χαρά!
Η εγχείρηση πέτυχε…
Ηθικό δίδαγμα:Κρατάτε τα όργανα μακριά απο παιδιά…:slight_smile:

χρηστάκη καλόφόρετο και καλοτάξιδο το μπουζούκι σου:127:. θυμάμε που μου τα έλεγες όταν τα είπαμε από κοντά ότι το περίμενες. κι εγώ σε έγραψα δε σε πήρα κανά τηλ από τότε γιατί είχα μπλεξίματα. μόλις μπορέσω θα ξαναμιλήσω μαζί σου γιατί ακόμα στο τρέξιμο είμαι:112:

Το δικό μου έκανε σχεδον 6 μήνες για να μου το φτάξει. ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

Η αργοπορία είναι χαρακτηριστικό του Αντώνη και του Λευτέρη.
Σου λένε για 3-4 μήνες και κάνουν τουλάχιστον 6!
Και η κάθε μέρα αναμονής μοιάζει αιώνας…Αλλά αξίζει η αναμονή!

Γεια χαρά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε αυτούς που φτιάξανε μπουζούκι στον κυρ Αντώνη στη Λάρισα: έχω μια βδομάδα που το πήρα το (4ο μπουζούκι) το είχα παραγγείλει πριν έξι μήνες σχεδόν. Σαν οργανοπαίχτης μπουσουλάω ακόμα και ζήτησα τη γνώμη δυο επαγγελματιών μπουζουξήδων μέσα στη Θήβα, που είχαν φτιάξει εκεί, αν ο κυρ Αντώνης φτιάχνει καλά όργανα,. Έπαιξα με το ένα από τα δυο και ήταν πολύ καλό, το είχε εφτά χρόνια και μάλιστα μου έκανε εντύπωση το μανίκι που ήταν λεπτό. Σε αυτό που έφτιαξα το μανίκι είναι πιο φαρδύ και απʼ το παλιό μου μπουζούκι, ρώτησα τον μάστορα και μου είπε ότι τα μπράτσα είναι στάνταρ σε όλα τα μπουζούκια. Εσείς ρε παιδιά που φτιάξατε, είναι λεπτό το μπράτσο; Μήπως άλλαξε πατέντα κατασκευής;

Φίλε papastamou, το μανίκι στο εξάχορδο που έχω απο τον Αντώνη θα το χαρακτήριζα κανονικό. Εχω δει δηλαδή και πιο λεπτά μανίκια, αλλά και πιό χοντρά.

καλοριζικο φιλε μου,να το παιζεις σε χαρες και με υγεια

Και γω παρήγγειλα πριν 1-2 εβδομάδες το μπουζουκάκι μου απ’ τον λαρισαίο… γενικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια (τα οποία τα είδα και στην πραγματικότητα) για τα παιδιά… όντως είναι πολύ τίμιοι άνθρωποι… το παρήγγειλα 1400 ευρώ, χωρίς πολλά πολλά μπιχλιμπίδια πάνω… όπως μου είπε όμως και ο ανηψιός του όταν τον ρώτησα από τα 1400 και πάνω έχει καμιά διαφορά στον ήχο? και μου είπε καμία απολύτως, απλά πληρώνεις τις φιγούρες από κει και πάνω… δλδ τον ίδιο ήχο θα έχει ένα των 1400 το ίδιο και των 2000… απλά θα είναι πιο φορτωμένο αυτό στα 2000… επίσης κάτι πολύ σωστό… έδωσα 100 ευρώ προκαταβολή και μου είπε αν δεν μείνεις ευχαριστημένος όταν ει΄ναι έτοιμο, μπορείς, ή να το αλλάξεις, ή να πάρεις τα λεφτά σου πίσω… ειλικρινά παιδιά κάτι τέτοιο σπάνια το βλέπεις σε οργανοποιό… Πάντως ξέρω ότι τα πουλάει τουλάχιστον στην μισή τιμή απ’ ότι θα τα αγοράσεις από αλλού τα όργανα… μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση όλο αυτό που γράφω, αλλά πιστεύω ότι αξίζει να είναι κάποιος ενημερωμένος που θα ήθελε να αγοράσει όργανο και σε πολύ καλή τιμή. Επίσης δεν έχω δει πουθενα αρνητικό σχόλιο για τον άνθρωπο οπότε πιστεύω λέει πολλά αυτό

Και ναι, εδώ και σχεδόν 1 μήνα έχω το όργανο στα χέρια μου. Το όργανο πετάει και από ότι μου είπανε άλλοι μπουζουξηδες,είναι απ’ τα καλύτερα που έχει φτιάξει ο λαρισαίος. Μαλακό όργανο, πολύ καλό ήχο, γλυκό και φωνακλάδικο. Δλδ θα παίξει κάποιος και θα ευχαριστηθεί. Θα ανεβάσω και φώτο, αν και όπως είπα έχω βάλει λίγα πράγματα πάνω και δεν θα λέει πολλά σαν εμφάνιση, αλλά τι να το κάνεις αν έχεις έναν ήχο που σε σκλαβώνει πραγματικά.

καλοπαιχτο να ειναι!βαλε φωτο και αν μπορεις και τοσημαντικοτερο ανεβασε και βιντεακι!

βιντεάκι δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω αλλά θα βάλω φώτο

μία είναι αυτή θα βάλω κι άλλες

Και εδώ φαίνεται ολόκληρο αν και λίγο θολή η φώτο

καλοπαιχτο να είναι…δεν έχει τσαμπουκάδες η ταστιερα,η δεν φαίνονται στην φωτογραφία?

Ναι η αλήθεια είναι ότι ζήτησα για εξάσκηση περισσότερο και μετά για πρωτοτυπία να μην έχει τσαμπουκάδες. Ευχαριστώ και για τις ευχές. Είναι πάντως αρκετά καλό όργανο αν και ακόμα θέλει στρώσιμο. Πιστεύω το καλοκαίρι θα δείξει τον ήχο του. Για να δούμε

Με γειά, καλόπαιχτο!