Οργανοποιός Σταύρος Τουτάλας

Καλησπερα σε ολη την παρεα ειμαι νεο μελος ενδιαφερομαι να αγορασω μπουζουκι απο τον οργανοποιο Σταυρο Τουταλα.Εχω ακουσει καλα λογια και θα ηθελα και απο εσας την γνωμη σας

@george καλωσόρισες στο Φόρουμ.

Αρχικά μπορείς να ρίξεις μια πρώτη ματιά σε αυτά τα θέματα (Αποτελέσματα αναζήτησης για 'τουτάλας' - Ρεμπέτικο Φόρουμ) όπου ήδη έχουν ειπωθεί κάποιες γνώμες.

Προσωπικά δεν έχω πιάσει δικό του όργανο αλλά έχω ακούσει ανάμεικτα (και καλά και κακά) λόγια . Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι το κάθε όργανο είναι ξεχωριστό. Τα σκουπίδια κάποιου για κάποιον άλλον ίσως είναι θησαυρός. Προσπάθησε να παίξεις κάποιο/α όργανα του ή/και άλλων κατασκευαστών και αυτό που σου κάθεται καλύτερα στο χέρι και στο αυτί είναι το καλύτερο όργανο για εσένα. Εφόσον πάντα η σχέση ποιότητας και τιμής κυμαίνεται σε τέτοια επίπεδα που τα σηκώνει η τσέπη σου :wink:

2 «Μου αρέσει»

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες θα προσπαθησω να παιξω με καποιο απο τα οργανα του για να δω αν μου καθεται καλα στο χερι οπως και στο αυτι.Ειδη ειδα και καποιες αλλες γνωμες για τον Σταυρο Τουταλα στο ρεμπετικο φορουμ σε αυτο που μου γραφεις στην παρενθεση.Σε ευχαριστω για τη βοηθεια. :smiley:

1 «Μου αρέσει»