Οθόνες (διασκευή του screenager από τους muse)

Οθόνες - Hashish Kebab | Nefeli Pischou

Μουσική: Matthew Bellamy (διασκευή από Muse)
Στίχοι: Hashish Kebab
Ενορχήστρωση/εκτέλεση: Κωνσταντίνα Μαρίνου
Παραγωγή ήχου/βίντεο: Κωνσταντίνα Μαρίνου

Είχαμε την ιδέα για αυτή τη διασκευή κάπου 2 χρόνια πριν. Βάλαμε δικό μας στίχο και κατέληξε να είναι ένα ιδιαίτερο, για εμάς, κομμάτι. Πριν λίγο καιρό το ξαναέπιασα και το έντυσα με όμορφες εικόνες μιας πόλης σε περίοδο καραντίνας, φτιάχνοντας αυτό το lyric video.

4 Likes

Για τις εικόνες δεν θα πω κάτι γιατί απλά “ντύνουν” και δεν το θεωρώ σημαντικό.
Για το κομμάτι που δεν το ήξερα, θέλω να πω ότι είναι αξιοπρεπέστατο, και η διασκευή κατά τη γνώμη μου ιδιαίτερα πετυχημένη.
Μπράβο σας.

3 Likes

Ευχαριστούμε, να 'σαι καλά!

θα συμφωνήσω με τον λουκά, και θα προσθέσω ότι και το βίντεο είναι πολύ καλοφτιαγμένο.

3 Likes

Εμένα πάλι οι εικόνες μ’ άρεσαν εξαιρετικά!
Το κομμάτι είναι διασκευή ενός που δεν το γνωρίζω, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Από μόνο του, εντάξει, σίγουρα είναι καλό, αλλά προσωπικά το άλλο μ’ άρεσε περισσότερο - ας πούμε καλύτερα «με πέτυχε, μ’ έπιασε» περισσότερο.

2 Likes

Εγώ έτυχε να ακούσω αυτό πρώτα, πριν το τσιφτετέλι τους που μου άρεσε επίσης.
Ρε παιδιά, για να μην παρεξηγηθώ, μια χαρά είναι το βίντεο και οι εικόνες, απλά εμένα μου έκανε εντύπωση το κομμάτι. Και εκεί στάθηκα. Θα μου άρεσε και χωρίς καμιά εικόνα, ή ακόμα και με διάγραμμα καρδιογραφήματος. :grinning:

1 Like

Ναι, οκέι. Μουσική παρουσιάζουν, όχι κινηματογράφο. Έχεις σίγουρα δίκιο Λουκά.

Απλώς το υπογράμμισα γιατί έτυχε κάποιες εικόνες να με αγγίξουν ιδιαίτερα.

2 Likes

Για να καταλάβεις Περικλή, συνήθως βάζω και ακούω κομμάτια ενώ παράλληλα κάνω δουλειά ή διαβάζω σε άλλες σελίδες, οπότε συνήθως δεν βλέπω το βίντεο. Και σε αυτή τη περίπτωση σταμάτησα αυτό που έκανα και γύρισα για να το ακούσω ξανά.

Συγνώμη για το off topic

1 Like

Δεν είχα σκοπό να σας διχάσω ρε παιδιά! :joy:
Απλά λόγω της ιδιότητας μου ως φωτογράφος δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα σε ότι δημιουργώ διότι θέλω ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Στο συγκεκριμένο φόρουμ όμως, ναι, πρωταγωνιστής είναι η μουσική. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Φάνηκε αυτό. Είναι δουλεμένο το βίντεο.

1 Like

κι εγώ συνήθως αποφεύγω να κοιτάω το βίντεο για να επικεντρώνομαι στην μουσική (στα δικά μου βίντεο επίτηδες βάζω μόνο μια φωτογραφία). αλλά στην περίπτωσή αυτή η εικόνα συμπληρώνει την μουσική, και στα δύο κομμάτια.

2 Likes