Οθόνες (διασκευή του screenager από τους muse)

Οθόνες - Hashish Kebab | Nefeli Pischou

Μουσική: Matthew Bellamy (διασκευή από Muse)
Στίχοι: Hashish Kebab
Ενορχήστρωση/εκτέλεση: Κωνσταντίνα Μαρίνου
Παραγωγή ήχου/βίντεο: Κωνσταντίνα Μαρίνου

Είχαμε την ιδέα για αυτή τη διασκευή κάπου 2 χρόνια πριν. Βάλαμε δικό μας στίχο και κατέληξε να είναι ένα ιδιαίτερο, για εμάς, κομμάτι. Πριν λίγο καιρό το ξαναέπιασα και το έντυσα με όμορφες εικόνες μιας πόλης σε περίοδο καραντίνας, φτιάχνοντας αυτό το lyric video.

4 «Μου αρέσει»

Για τις εικόνες δεν θα πω κάτι γιατί απλά “ντύνουν” και δεν το θεωρώ σημαντικό.
Για το κομμάτι που δεν το ήξερα, θέλω να πω ότι είναι αξιοπρεπέστατο, και η διασκευή κατά τη γνώμη μου ιδιαίτερα πετυχημένη.
Μπράβο σας.

3 «Μου αρέσει»

Ευχαριστούμε, να 'σαι καλά!

θα συμφωνήσω με τον λουκά, και θα προσθέσω ότι και το βίντεο είναι πολύ καλοφτιαγμένο.

3 «Μου αρέσει»

Εμένα πάλι οι εικόνες μ’ άρεσαν εξαιρετικά!
Το κομμάτι είναι διασκευή ενός που δεν το γνωρίζω, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη. Από μόνο του, εντάξει, σίγουρα είναι καλό, αλλά προσωπικά το άλλο μ’ άρεσε περισσότερο - ας πούμε καλύτερα «με πέτυχε, μ’ έπιασε» περισσότερο.

2 «Μου αρέσει»

Εγώ έτυχε να ακούσω αυτό πρώτα, πριν το τσιφτετέλι τους που μου άρεσε επίσης.
Ρε παιδιά, για να μην παρεξηγηθώ, μια χαρά είναι το βίντεο και οι εικόνες, απλά εμένα μου έκανε εντύπωση το κομμάτι. Και εκεί στάθηκα. Θα μου άρεσε και χωρίς καμιά εικόνα, ή ακόμα και με διάγραμμα καρδιογραφήματος. :grinning:

1 «Μου αρέσει»

Ναι, οκέι. Μουσική παρουσιάζουν, όχι κινηματογράφο. Έχεις σίγουρα δίκιο Λουκά.

Απλώς το υπογράμμισα γιατί έτυχε κάποιες εικόνες να με αγγίξουν ιδιαίτερα.

2 «Μου αρέσει»

Για να καταλάβεις Περικλή, συνήθως βάζω και ακούω κομμάτια ενώ παράλληλα κάνω δουλειά ή διαβάζω σε άλλες σελίδες, οπότε συνήθως δεν βλέπω το βίντεο. Και σε αυτή τη περίπτωση σταμάτησα αυτό που έκανα και γύρισα για να το ακούσω ξανά.

Συγνώμη για το off topic

1 «Μου αρέσει»

Δεν είχα σκοπό να σας διχάσω ρε παιδιά! :joy:
Απλά λόγω της ιδιότητας μου ως φωτογράφος δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα σε ότι δημιουργώ διότι θέλω ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Στο συγκεκριμένο φόρουμ όμως, ναι, πρωταγωνιστής είναι η μουσική. :slightly_smiling_face:

4 «Μου αρέσει»

Φάνηκε αυτό. Είναι δουλεμένο το βίντεο.

1 «Μου αρέσει»

κι εγώ συνήθως αποφεύγω να κοιτάω το βίντεο για να επικεντρώνομαι στην μουσική (στα δικά μου βίντεο επίτηδες βάζω μόνο μια φωτογραφία). αλλά στην περίπτωσή αυτή η εικόνα συμπληρώνει την μουσική, και στα δύο κομμάτια.

2 «Μου αρέσει»

Καλησπέρα k συγχαρητήρια.
Κι εγώ νομίζω πως ο ρυθμός του μοντάζ (με εναλλαγές vertical - panoramic) δένει πολύ καλά με το τραγούδι, ίσως έπρεπε να μπουν μερικά φίλτρα για εναρμόνιση του τόνου κ του χρώματος.
Ωραία διασκευή προς το ρωμέικο - ρεμπετέ ύφος, αλλά -συγνώμη- ποιο είναι το πρωτότυπο τραγούδι; ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω στο YT…

2 «Μου αρέσει»

Το πρωτότυπο είναι το Screenager των Muse!

1 «Μου αρέσει»

και πάλι ευχαριστώ!!!