Νεος ψάχνει το μπουζούκι του!

Γεια και χαρά στο φόρουμ
Παρακολουθώ αρκετό καιρό τις κουβέντες σας μιας και τον τελευταίο καιρό , μου έχει βάλει το μικρόβιο ένας φίλος.
Το χειρότερο είναι πως πήρα την απόφαση να πάρω και μπουζούκι!!! Από τα λίγα που ξέρω είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι 1500 ευρώ και θα ήθελα την βοήθεια σας και τις προτάσεις σας, ο ήχος ιδανικά θα ήταν ρεμπέτικος ίσως προπολεμικός. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα την απόφαση να κάνω επιτέλους ένα βήμα που σκεφτόμουν τόσο καιρό!!!

Καλωσήρθες φίλε στην παρέα! Η απόφαση σου είναι απο τις καλύτερες που θα μπορούσες να πάρεις στην ζωή σου! Είσαι σε μια ηλικία που μπορείς να ιεραρχήσεις προτεραιότητες και έαν πραγματικά θέλεις να ασχοληθείς με το μπουζούκι, μπορείς να το κάνεις και να το καταευχαριστηθείς! Σου μιλάω εκ ιδίας αντιλήψεως για το θέμα, αφού κάπου εκεί στα 34-35, πήρα την ίδια απόφαση που δεν θα ήταν υπερβολή να πω πως έχει αλλάξει την ζωή μου…Το ποσό που διαθέτεις για όργανο είναι υπέραρκετό για να βρείς όργανο όπου και αν απευθυνθείς…Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Φίλε Penias, καλώς όρισες! Σε κατάλληλο χώρο του φόρουμ θα βρεις καταχωρημένους όλους τους επαγγελματίες κατασκευαστές μουσικών οργάνων και είναι δική σου δουλειά, πλέον, να επιλέξεις ποιούς από αυτούς θα επισκεφτείς. Αν λείπει κάποιος και το ανακαλύψεις, σε παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσεις. Διευκρίνισέ μας όμως, σε παρακαλούμε, για τον τύπο των προτάσεων που περιμένεις από εμάς. Η επιλογή κατάλληλου οργανοποιού ή, αντίθετα, ο αποκλεισμός κάποιου άλλου, είναι θέμα προσωπικό, όπου ο καθένας μπορεί να έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

Αν κατά την έρευνα αγοράς σου προκύψουν ερωτήματα, ευχαρίστως θα τα ακούσουμε!

καλή αρχή φίλε μου! μια που λες για προπολεμικό ήχο, ρίξε μια ματιά εδώ. είναι προσφατο, με πολλές γνώμες, και με ευτυχή κατάληξη!