Ναυπηγική κομπανία - Ιδιωτικός χώρος

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον ιδιωτικό χώρο και να παιξουν με το σχήμα τους ας μου απαντησουν να τους ενημερώσω . Ο χώρος βρίσκεται στο Κερατσίνι , μαζευόμαστε ερασιτέχνες και μη μουσικοί όλων των ηλικιών ,κάνουμε προβίτσες , πίνουμε τα τσιπουράκια μας ,φέρνουμε τα φαγητά μας ή βάζουμε βερεσέ για έτοιμα , φέρνουμε παρέες και κάνουμε μουσικές βραδιές .
Ο χώρος δεν ειναι επαγγελματικός .Πάρτε ιδέα…

Πάντα τέτοια ,και ακόμα καλύτερα.Δώσε όμως λίγες περισσότερες πληροφορίες,π.χ. που βρίσκεται ακριβώς το μέρος,πόσα άτομα χωράει,αν μπορούμε να παίξουμε μέχρι αργά ή αν ενοχλούνται και κάποιοι γείτονες,κ.λ.π.

Ο χώρος είναι στην Αμισου 104 & Λ. Σαλαμίνος στο Κερατσίνι . Μάλλον πολύ κοντά σου . Αλλά ανοίγει μόνο όταν κάνουμε πρόβες . Οπως είπα δεν είναι επαγγελματική ταβέρνα , χωρίς όμως πραγματικά να έχει να ζηλέψει κάτι . Οσο αφορά τις ώρες δεν ενοχλούμε κανένα . Παίζουμε μέχρι 3 , 4 το πρωί ή κανουμε και κάποιες συναντήσεις Κυριακές μεσημέρι . Κανένα πρόβλημα. Χωράνε και καμιά πενηνταριά άτομα όταν έρχονται παρέες μας .

Μια πολύ όμορφη βραδιά περάσαμε με το Γιώργο και τη παρέα του, στον ιδιωτικό χώρο της Ναυπηγικής κομπανίας, όπου μας φιλοξένησε, με μεζεδάκια, κρασάκι και πολύ τραγούδι και ηχογράφησε στη κονσόλα του πολλά από τα τραγούδια που είπαμε.

Το προτελευταίο βίντεο (Παράξενη κοπέλα) τα σπάει! Διακρίνω επίσης ένα φανταστικό κιθαρόνι (παλιότερο του Γ. Απαρτιάν αν κρίνω από το καράολο κι έχει και μυστήριο καβαλάρη). Μπράβο!

Μπράβο! Πολύ ωραία η ιδέα σας, λύνει τα προβλήματα για τους ερασιτέχνες μουσικούς που συνήθως δεν έχουν χώρο για τις πρόβες τους, αλλά συγχρόνως είναι και μια οικονομική λύση για μερακλήδες και παρέες που γουστάρουν τέτοιες δημιουργικές καταστάσεις! Να ελπίζουμε ότι θα μας “φιλοξενήσετε” κάποια φορά?

Εξαιρετική φιλοξενία από ανθρώπους “έξω καρδιά”.Κρασάκι πολύ καλό,μεζεδάκια,και προβίτσα.Τί καλύτερο να ζητήσεις.
Τους ευχαριστούμε όλους.

Πέλυ μου “ψήνεται το θέμα”.

Κιθάρα γερμανικής σχολής τέλη 19ου με αρχές 20ου αιώνα.