Μπουζουκι Βαρλα

φιλοι ειχα παραγγειλει ενα μπουζουκι στον παναγιωτη με μια λιτη φιγουρα.απο ηχο τον αφησα εν λευκο καθοτι ξερει το παιξημο μου .η παραδοση εγινε στο χρονο που ειχαμε πει.δεν με πειραζε να περιμενω 6 μηνεs γιατι εχω οργανο δικο του 16 χρονια τωρα και ειμαι πληρωs ικανοποιημενοs απο καθε αποψη.με ειδοποιησε να παρω το μπουζουκι και δοκιμαζονταs το επαθα πλακα.μαλακο,καθαροs-λαμπεροs ηχοs με απιστευτο σκασημο.ο καβαλαρηs παραμενει ακλονητοs(δοκημαστηκε απο Στουραιτη).Παναγιωτη να σαι καλα να φτιαχνειs ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.:):090::109::110:

Φίλε καβάλλας, αν μπορείς ανέβασε φώτο του οργάνου να το δούμε και μεις. Για τον βάρλα έχω πολύ καλή γνώμη, αλλά τον βρίσκω πολύ ακριβό για την δική μου τσέπη

Καλοριζικο το νεο σου οργανο και καλοπαιχτο.

Απο τιμη δεν μας ειπες ποσο περιπου σου στοίχισε ?

Το μπουζούκι αυτό (αν δεν κάνω λάθος με τον ιδιοκτήτη του) μπορείτε να το δείτε στην περσινή εκπομπή του 902 που ήταν αφιερωμένη στο Στουραΐτη. Το συγκεκριμένο όργανο μάς “άναψε φωτιές”!
Γεια σου Κώστα.

Αλήθεια πόσο <<πήγε το μαλλί>>??
Συγγνώμη εαν γίνομαι αδιάκριτος έτσι.Απλά ενδιαφέρομαι να ακούσω ποία μπορεί να είναι η τιμή ενός πολύ καλού(απο τα δεδομένα της συζήτησης) οργάνου του κου Βάρλα.
Ευχαριστώ.

Καλά να περιμένεις κανένα διχίλιαρο και πάνω να ακούσεις, κάτω από 1500 δεν πουλάει όργανα ο βάρλας είναι πανάκριβος

Κατα την γνώμη μου άμα τα όργανα είναι πραγματικά έτσι καλά κάνει ο άνθρωπος και τα πουλάει τόσο.Άμα το όργανο έχει εγγυημένη ποιότητα και μπορεί να κρατήσει χρόνια γιατί να μην δώσει κάποιος και 2000 ευρώ για να το αποκτήσει.Και δεν μιλαμε μόνο για επαγγελματίες οργανοπαίχτες αλλα και ερασιτέχνες που… “το έχουν”.

φιλε Αρη ειναι ακριβωs οπωs εγραψεs.μπορειτε να το δειτε απο τη συγκεκριμενη εκπομπη.για την τιμη δεν θεωρω σωστο να αναφερω δημοσιωs.η τιμη δεν παιζει τοσο ρολο γιατι 16 χρονια που κραταω μπουζουκι του και ειμαι ευχαριστημενοs (παρ ολη την ταλαιπορια που εχει τραβιξει το οργανο)ξερω ποιοs ειναι.επισηs οταν το οργανο ειναι ευκολοπαιχτο,βγαζει αβιαστα τον ηχο του γραφει καθαρα στο studio σε εμπνεει και δεν θεs να το αφησειs.οταν κρατα τοσα χρονια η ικανοποιηση η τιμη ξαχνιεται.αν αγωραζειs φθηνοτερα οργανα και συνεχεια τα αλλαζειs μηπωs βρειs καποιο ισωs ξοδευειs περισσοτερα χρηματα και παλι οργανο δεν εχειs.η ψυχικη απογοητευση εχει τιμη?

— Νέο μήνυμα προστέθηκε στις 23:47 ::: Το προηγούμενο μήνυμα δημοσιεύθηκε στις 23:39 —

Καλορίζικο φίλε ‘‘kkavallas’’ το καινούριο σου μπουζούκι και καλόπαιχτο.
Να πω κι εγώ τη δική μου μικρή ιστορία με την παραγγελία του μπουζουκιού μου στο βάρλα.
Μετά από περιήγηση σε διάφορους οργανοποιούς και κατόπιν συμβουλής του φίλου KwstaP να επισκεφτώ τον Βάρλα.Τι να σας πω ρε παιδια. Αυτός ο μάστορας έχει τη στόφα των παλιών μαστόρων.Ο τρόπος που προσέχει τη λεπτομέρεια είναι το κάτι άλλο εώς…εκνευριστικός. Τώρα όσον αφορά τον χρόνο παράδοσης αλλά και την τιμή ενός μπουζουκιού για ένα μπουζούκι που θα το έχεις 25 χρόνια τουλάχιστον το να περιμένεις 6 με 8 μήνες να στο παραδώσει και να το πληρώσεις 2-3000 ευρώ ε δεν είναι και τίποτα τρομερό και θα είναι και κατασκευής Βάρλα ( διαχρονική αξία ). Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και εμπειρία από την επίσκεψή μου στο οργανοποιείο του Βάρλα.

Συγγνώμμη για την ερώτηση. αλλά ο κος Βάρλας βρίσκεται στην Αθήνα??Επειδή είμαι λίγο μικρός για να τον ξέρω τον άνθρωπο.

Nαι το εργαστήριο του είναι στα εξάρχεια, κωλλέτη 7

Μήπως έχει κανείς μπουζούκι του Βαρλά Θεσσαλονίκη ή εδώ γύρω για να το ακούσω;