Μπλέκος?

Αν κάποιος απο τους συμφορουμίστες γνωρίζει πληροφορίες για κάποιον οργανοποιό Μπλέκο ή Μπλέκιο ή κάπως έτσι ας τις στείλει

ΓΕΙΑ ΣΟΠΥ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΗ…ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΜΠΛΕΚΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΣΑ,ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ…ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ…ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!)

Για τον φίλο που ζήτησε πληροφορίες γιά τον Μπλέκο Κώστα.
Βρίσκετε στα Τρίκαλα σε ενα πανέμορφο χωριό ονόματι Στουρναρέικα οπου εχει και το εργαστήριο του.
Είναι ενας απο τους καλύτερους(κατά την γνώμη μου)κατασκευαστές μουσικών οργάνων,και απο τους λίγους που το όργανο απο το σκάφος,καπάκι,φιγούρες,μάνικο,ταστιέρα… μέχρι και το λουστράρισμα ειναι φτιαγμένο απο τα χέρια του!
Τα τηλέφωνα του είναι 2434093004 και 6974911946

Πριν λιγες μερες επαιξα ενα μπουζουκι του Μπλεκου που το εχει ενας συναδελφος απο τα Τρικαλα.Ομολογω οτι επαθα πλακα με το οργανο το οποιο ειναι 10ετιας.Πιστευω οτι θα αξιζε τον κοπο μια επισκεψη στο εργαστηριο του.

παιδια εχω παιξει με οργανο στουντιακο , μπασσο του μπλεκου και εχω χασει το φως μου απο φιγουρες οστρακα απιστευτο οργανο…

Φίλε. έχω παίξει κι εγώ ένα τρίχορδό του στη Θεσσαλονίκη…Σε ένα σπίτι στα κάστρα… Κι όπως βλέπεις ακόμα το θυμάμαι!!

Άργησα αλλά το εντόπισα κι αυτό.:slight_smile: Ο Μπλέκος είναι ένας πολύ καλός μάστορας και ελάχιστα διαφημισμένος. Αν τύχει και βρεθείτε στα τρικαλινά μέρη, μπείτε στον κόπο να επισκεφθείτε το εργαστήριο του στα Στουρναρέικα. Έχω μπουζούκι του Μπλέκου με το οποίο παίζω 8 χρόνια- αλλά και έχω δοκιμάσει και μπουζούκια άλλων, κατασκευασμένα από τον ίδιο- και σας διαβεβαιώ για την καλή τους ηχητική ποιότητα. Γενικότερα, είναι ένας κατασκευαστής που μου δίνει την εντύπωση πως ψάχνεται συνεχώς.