Κατά τη γνώμη μου τα Αστικολαϊκά παραλειπόμενα είναι η περίπτωση:
Μπορεί να είναι πολλοί αυτοί που θα διαβάσουν με ενδιαφέρον τις αναρτήσεις του, αλλά λίγοι αυτοί που θα έχουν κάτι να απαντήσουν. Αν από αυτούς τους λίγους έχουν εκδηλωθεί ήδη 8, (ή 7, δεν ξέρω αν μετριέται κι ο ίδιος ο Άνθιμος μέσα στους 8), είναι ένα ρεαλιστικά καλό σκορ. Ιδίως που δεν πρόκειται για το είδος των αναρτήσεων που οι σχετικές συζητήσεις να ολοκληρωθούν μέσα στις άμεσα επόμενες μέρες.
Και τέλος πάντων, παιδιά, στην ψηφιακή φωτογραφία και τον ψηφιακό ήχο «ποιότητα» λέμε το μέγεθος της ανάλυσης, αυτό όμως δεν είναι λόγος να συγχέουμε την ποιότητα με την ποσότητα. Στο γενικό λεξιλόγιο παραμένουν διαφορετικές έννοιες.
Το να μπορείς να βρεις μέσα στο φόρουμ συγκεντρωμένα τέτοια δημοσιεύματα σαν αυτά που (στο παρόν παράδειγμα) ανεβάζει ο Άνθιμος είναι ποιότητα. Το αν έχουν πολλές ή λίγες απαντήσεις είναι άλλο θέμα.
Πιθανόν μάλιστα, αν ήμουν ο Άνθιμος, να ευχόμουν να υπάρχει ένας τόπος στο φόρουμ όπου να μπορώ να τα ανεβάζω όλα αυτά χωρίς καθόλου συζήτηση. Απλώς να υπάρχουν. Και ας γίνουν επιμέρους συζητήσεις αλλού, αν υπάρξει ενδιαφέρον και από όποιον / όσους.