Γιά κάποια μέλη

Κοιτώντας τη λίστα των μελών, είδα οτι παρα πολλά μέλη δε συμετέχουν,και δε μιλώ για
τους αποκλεισμένους,θεωρω οτι θα είχε ενδιαφέρον ,για το φόρουμ,να “βγεί” ενα
ερωτηματολόγιο τι είναι αυτό που τους κάνει να μη συμετέχουν συχνώτερα με το φόρουμ.

Γενικά μιλώντας, για πολλούς η εγγραφή σε ένα Φόρουμ δε σημαίνει αναγκαστικά και συμμετοχή στις συζητήσεις του, αλλά πρόσβαση σε πληροφορία που είναι διαθέσιμη μόνο στα μέλη (ειδικό περιεχόμενο, συνημμένα αρχεία, σύνδεσμοι κ.λ.π.). Στη δική μας περίπτωση αυτό δεν ισχύει μεν, αλλά η συμπεριφορά και η “συνήθεια” παραμένει η ίδια, δε. Κάποια στιγμή κάποιος θα διαβάσει κάτι ενδιαφέρον εδώ, αποφασίζει να εγγραφεί, αλλά για διάφορους λόγους δεν συμμετέχει. Πολλοί επισκέπτονται το Φόρουμ περιστασιακά, όποτε το θυμηθούν, ενώ άλλοι με την εγγραφή τους είναι ενεργοί για κάμποσο καιρό και μετά τους… περνάει. Συμβαίνει παντού. Το σύστημα είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε μετά από 90 ημέρες αδράνειας να μετατρέπει ένα μέλος σε “Ανενεργό”, οπότε έχουμε μια εικόνα του τι περίπου γίνεται.

Σχετικά με το ερωτηματολόγιο, δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο εφόσον οι ανενεργοί δεν θα συνδεθούν για να το δουν. Αντίθετα, λαμβάνουν κάποιες ειδοποιήσεις μέσω email. Τέλος, μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε εν μέσω Θέρους και πολύς κόσμος προτιμά να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του αλλού και όχι καθισμένος μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή. Από Σεπτέμβρη θα έχουμε πάλι κίνηση…:089:

Καλό μήνα!

Πολλοί δεν συμμετέχουν στα φόρουμ, είναι καλοί αναγνώστες όμως…:090:

Ο δικός μου λόγος είναι ότι είμαι εν μέρει άσχετος με το αντικείμενο, διαβάζω όμως μια φορά τη βδομάδα το φόρουμ, ομολογώ έχει πολύ καλό έως άριστο επίπεδο, και είναι και το κλίμα καλό…