"Αποκλεισμένος" τι είναι;

Παιδιά, μια απορία…(μπορεί να είναι εντελώς χαζή, αλλά θα την κάνω…):230:. Έχω δει σε ορισμένα μέλη την ένδειξη “αποκλεισμένος”. Τι σημαίνει αυτό και πότε αποκλείεται κάποιο μέλος;;;

Αν αναζητήσεις τα τελευταία μηνύματα από αυτά τα μέλη θα καταλάβεις τί συνέβη σε κάθε περίπτωση…

Αν δεν κάνω λάθος πρόκειται για ένα μέλος που αποκλείστηκε και μετά μπήκε με άλλο ψευδώνυμο.

Πρόκειται για μέλη που τους έχει απαγορευτεί η πρόσβαση στο Φόρουμ. Φυσικά, ως επισκέπτες μπορούν να διαβάζουν τα πάντα (όπως και κάνουν).

Τα Ανενεργά Μέλη, είναι μέλη που έχουν να συνδεθούν στο Φόρουμ για πάνω από 90 ημέρες και αυτόματα χαρακτηρίζονται έτσι. Με την πρώτη φορά που θα ξανασυνδεθούν, επανέρχονται αυτόματα ως κανονικά μέλη.

Αχ!!! Πρόφτασα να μην χαρακτηριστώ…
[ήμουν εκτός…τεχνολογίας. Κράσαρε το λάπτοπ! Μάλλον, όλα καλά προς το παρόν!]
:106:

Ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδιά!!!:088:

Μαρία δεν ξέρω εσύ τί κατάλαβες, εγώ πάντως δεν κατάλαβα γιατί υπάρει ένα μέλος με τον τίτλο “αποκλεισμένος”. Και από τα μηνύματά του που διάβασα δεν κατάλαβα. Ίσως να μη διάβασα το κατάλληλο. Και κάνω αυτό το σχόλιο γιατί με ενδιαφέρει διαδικασία, εξίσου με το περιεχόμενο.

Δηλαδή δεν μου αρκεί να συμμετέχω κάπου που τα λένε καλά. Με ενδιαφέρει να κατανοώ τη και να συμφωνώ με τη διαδικασία. Γιατί αν υπάρχει κάποια εγγύηση πως ο κόπος μας δεν θα πάει κάποτε στράφι, η εγγύηση αυτή βρίσκεται μέσα στην ποιότητα της διαδικασίας.

Φίλε Κακοφωνίξ,

Αποκλεισμένοι χρήστες υπάρχουν δύο όλοι κι όλοι στο ρεμπέτικο φόρουμ με τη μορφή που βλέπεις να έχει σήμερα. Το γεγονός ότι ένα μέλος είναι αποκλεισμένο σημαίνει ότι σε κάποια συζήτηση ή σε κάποιες συζητήσεις έδειξε ότι δεν σέβεται τους όρους συμμετοχής στο φόρουμ. Ένα μέλος μπορεί να συμμετέχει σε πολλές συζητήσεις αλλά η αιτία αποκλεισμού του μπορεί να δημιουργήθηκε σε άλλες συζητήσεις από αυτή που διάβασες πιθανότατα εσύ. Για το λόγο αυτό δεν μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Η αποπομπή ενός μέλους είναι ψυχοφθόρα τις περισσότερες φορές για μας που βρισκόμαστε πίσω από το φόρουμ αλλά ταυτόχρονα και αναγκαία για την ηρεμία του φόρουμ. Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο αναφέρονται ρητά στους όρους χρήσης αυτού εδώ του χώρου τους οποίους αποδέχθηκες όταν εγγράφηκες.

Δεν κατάλαβα τι εννοείς … ο κόπος μας δεν θα πάει κάποτε στράφι, όπως και δεν καταλαβαίνω την πρότασή σου: Με ενδιαφέρει να κατανοώ τη και να συμφωνώ με τη διαδικασία… Ελπίζω να διάβασες τους όρους συμμετοχής στο φόρουμ γιατί είναι σίγουρο ότι συμφώνησες με αυτούς μιας και μιλάμε αυτή τη στιγμή μαζί.

Μπλα μπλα μπλα μπλα…
Δε μου λες ρε φίλε; Πλάκα μας κάνεις;
Τι δεν κατάλαβες; Τι σημαίνει αποκλεισμένος; Το χαζό παριστάνεις;
Σημαίνει διαγραμμένος. Ή μήπως δεν το ήξερες;

Προφανώς δε διάβασες το “κατάλληλο”. Παρόλα αυτά το κακεντρεχές σχόλιο το έκανες.
Και μη μου πεις ότι προσβάλλει τις δημοκρατικές σου ευαισθησίες το γεγονός ότι χρειάστηκε να διαγραφούν 2 από 1810 μέλη του Φόρουμ! Σε ποια κοινωνία ή σε ποιο κομμάτι της κοινωνίας λειτουργούν τέτοιοι θεσμοί;
Κι αν θέλεις και μια απάντηση στο ερώτημα “γιατί διαγράφτηκαν;” που αφήνεις να “πλανάται”, θα σου πω ότι διαγράφτηκαν για να “…υπάρχει κάποια εγγύηση πως ο κόπος μας δεν θα πάει κάποτε στράφι”.
Τέλος, παρακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο συμμετέχεις τον τελευταίο καιρό στο Φόρουμ, βλέπω την εξής συμπεριφορά:
Από τη μεριά είσαι στην τσίλια να μας τα χώσεις με την παραμικρή ευκαιρία που σου δίνεται, είτε η αφορμή είναι ιδεολογική είτε ακόμη και τεχνική, κι από την άλλη κουβεντιάζεις στο Φόρουμ, ρωτάς και σου απαντούν ή απαντάς εσύ σε προβληματισμούς άλλων, σαν να μην τρέχει τίποτα. Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις αυτή σου τη συμπεριφορά;

Α συγγνώμη το βρήκα το ποστ με το τουμπελέκι. Τα είχα διαβάσει σχεδόν όλα εκτός από αυτό. Κάτι πολύ στραβό πρέπει να παίχτηκε, γιατί δεν ταιριάζει καθόλου με τα υπόλοιπα.

Κουβεντιάζω στο Φόρουμ, ρωτάω και μου απαντούν ή απαντώ εγώ σε προβληματισμούς άλλων, πράγματι γιατί με ενδιαφέρει να υπάρχει ένας χώρος που ο καθένας αφήνει το λιθαράκι του για την ελληνική μουσική, έτσι το βλέπω. Καμιά φορά πέφτω σε πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Απλά δεν καταλαβαίνω.

Το χαζό παριστάνεις;

Δεν μίλησα ποτέ έτσι σε κανέναν. Ειδικά σε σένα.

Αφού ξηγηθήκαμε και εννοήσαμε και οι δύο φίλε Κακοφωνίξ νομίζω ότι πρέπει να κλείσει αυτή η συζήτηση διότι δεν έχει τίποτε να προσφέρει στο φόρουμ. Αν χρειαστείς κάτι, μπορείς να με ρωτήσεις με προσωπικό μήνυμα.