ΕΙναι απο βιντεοκλιπ της Χαλκοκονδυλης οπου στον δισκο παιζει ο Μανωλης Πάπος, αλλα εδω μοιαζει για αλλον.
Αναρωτιεμαι εαν εχει παιξει και αυτος στο δισκο, ειναι απο τα αγαπημενα μου τραγουδια
Απο αυτο το βινετοκλιπ και μετα αγορασα τριχορδο, και ιστορικα θα ηθελα να ξερω τον ανθρωπο
Ναι μάλλον κάτι τέτοιο φαντάζομαι. Αλλά δεν παίζει χραπα χρουπα , όπως σε κάτι παλιές ελληνικές ταινίες με ηθοποιους. Είναι γνώστης, και οι νότες που φαίνεται να χτυπάει είναι μπαμ. Και δείχνει και καλός.
Νίκος Κράλλης.Παιχταράς,συνθέτης,φίλος καλός, έχει έρθει σε κάποιες μαζώξεις του φόρουμ,και πολλές ατελείωτες ώρες στα πατάρια των παλιών ρεμπετάδικων.
Ευχαριστώ παιδιά. τον βρήκαμε. Η επομενη σκεψη μου babis ηταν ακριβως να ρωτησω κι εγω την Σοφια.
Ντρεπομουν ομως. Χθες την εκανα follow στα social.
Και η αληθεια ειναι οτι την εχω γνωρισει πριν απο 25 χρονια, οτο σπιτι του συνθετη Νικου Μαμαγκακη, οταν του εφερα ενα προενισχυτη απο την Αμερικη, Ειναι αυτος που φαινεται στο background στις φωτογραφιες του στο γραφειο του πισω απο τον Mac. Ηταν διπλα μου και εγω ενθουσιασμενος αρχισα να τις μιλαω ακαταπαυστα. Και ο Μαμαγκακης με πηρε στο δουλεμα. Ρε καλιτεχνολαγνε, θυμαμαι ακομα την εκφραση του. Απο οτι θυμαμαι παντρευοταν εναν τοτε και αυτος απο Αμερικη απο οτι μου ειχε πει ο συνθετης.
Ευχαριστω Νικο, εχει καποιο profil online? Εχω δει μονο αυτο το καναλι στο youtube (https://www.youtube.com/@ΝίκοςΚράλης-κ6δ) Η αν παιζει πουθενα?
Αν και εγω πλεον ειμαι επαρχία (αργος-ναυπλιο) αυτο τον καιρο.
Σας ζηλευω που βρισκοσαστε.
Αυτή την στιγμή δεν παίζει κάπου συγκεκριμένα, για “άλλους” λόγους που δεν είναι της παρούσης στιγμής.Πολλές φορές παίζουμε φιλικά, για εμάς, και την παρέα μας.Αν σε ενδιαφέρει να τον γνωρίσεις,πες μου, και στην επόμενη μάζωξη θα σε ειδοποιήσω με π.μ.
Ναι αμε, στειλε μου μηνυμα, θα χαρω πολυ να σας γνωρισω, αν και εγω ειμαι Αργολιδα, αλλα κι εγω θα εχω καποια γιατρικα που θα τρεχω τον πατερα μου οποτε θα ερχομαι και Αθηνα. Μακαρι να ταιριαξουν οι μερες μας.
Ειμαι και κιθαριστας πρωτιστος οποτε μπορω να κανω και ακοπαγιαμεντο