Με πόσα λεφτά πιστεύετε ότι θα πρέπει να αμείβονται οι μουσικοί σήμερα;

Φίλε @Tsartas, τα €30 που αναφέρονται είναι για παίξιμο σε συγκεκριμένο μαγαζί, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες το 2014.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε όσον αφορά τις συνθήκες και τα μέρη που παίζεται το ρεμπέτικο. Παρόλα αυτά έχουν αλλάξει αρκετά όσον αφορά την καθημερινότητα.

Αυτό είναι κάτι που προφανώς και γίνεται και ξεφεύγει από το πνεύμα τη συζήτησης. Δεν διαφωνώ μαζί σου όσον αφορά τη λύση (προφανώς). Απλά στο συγκεκριμένο νήμα μιλάμε για τα νυχτοκάματα των μουσικών άρα σαν λύση είναι εκτός θέματος :wink:

Πάντα φιλικά!

Όσον αφορά όμως τα μαθήματα, υπάρχουν αντίστοιχες συζητήσεις μέσα στο Φόρουμ και μάλιστα μια “καλή” κρατά από το 2011. Δες εδώ (Μάθημα μπουζουκιού 50 ευρώ; Ήμαρτον κύριοι λαϊκό όργανο παίζουμε!)

2 «Μου αρέσει»