Καλησπέρα στην παρέα.
Μετά από πολλή σκέψη πήρα την απόφαση να μετατρέψω το αρχικό πρώτο μου καλό όργανο από τετράχορδο σε τρίχορδο . Το είχα αγοράσει το 1998 από τον Νίκο Θανο στο Βόλο μετά από παρότρυνση του τότε δασκάλου μου .
Παρέμενε παρκαρισμένο για πολλά χρόνια στο πατρικό μου στην Λαμία , και με την ενασχόληση μου με το τρίχορδο σταδιακά έπαψα και να το παίζω .
Συνεννοηθήκαμε λοιπόν με το πατριωτάκι μου τον Κώστα Ζαρκάδα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας που μου επιβεβαίωσε ότι μπορούσε να αναλάβει την μετατροπή και από τον οποίο είχα αγοράσει έναν φοβερό κιθαρομπαγλαμά το 2020.
Εξαιρετικός ο Κώστας , κατατοπιστικότατος, μου έστελνε φωτογραφίες καθ’ολη την διάρκεια οπότε ήμουν βέβαιος ότι η δουλειά του θα ήταν εξαιρετική για ακόμη μια φορά .
Η αλήθεια είναι ότι προβληματιζόμουν για την τελική εμφάνιση αριστερά και δεξιά της ταστιέρας στο τελείωμα αλλά φρόντισε ο Κώστας να συμπληρώσει το κενό με ένα ίδιο ξύλο (τριανταφυλλιά νομίζω ), οπότε το αποτέλεσμα τον δικαίωσε απόλυτα.
Για το ηχητικό αποτέλεσμα παραθέτω το βιντεάκι παρακάτω.