Καμία αντίρρηση !!! Και μόνο την τρίχα τριχιά δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω απλά ήταν το πρώτο θέμα που αντίκρισα κάνοντας την εγγραφή στο Forum …έστω αυτή τη χρονική στιγμή.Κι αν το Ρεμπέτικο Forum διανύει τα 14 του να τα εκατοστήσει …εγώ διανύω τα 54 κι έχω διανύσει εκ των έσω ουκ ολίγα χιλιόμετρα!!!
Να είστε όλοι καλά.
Μια παρέα γνωστών μου είχε πάει στις αρχες του χειμώνα στην Αρχοντορεμπέτισσα και ίσχυε το 20 ευρώ… Κερκυραία είμαι κι εγω και παραξενεύτηκα και απογοητέυτηκα όταν το άκουσα…
Την κουβεντα της αρχοντορεμπετισσας ειχαμε προχτες με ενα φιλαρακι.
Πηγε Πεμπτη η Παρασκευη,μου ανεφερε οτι η μουσικη και οι μουσικοι ηταν οκ.
Οι τιμες λιγο τσιμπημενες,δεν ειχε το 20ευρο κατα κεφαλην…αλλα φευγοντας βγηκε 20 ευρω στον καθενα:)
Μου ειπε οτι καλα εφαγαν και καλα ηπιαν.
Μου ειπε επισης οτι η ιδιοκτητρια ηταν λιγο μυστηρια μ’αυτους και με το υπολοιπο προσωπικο…
Τελος παντων…μιας και εχει ανοιξει καινουριο μαγαζι θελω να παω να δω τι παιζει…
Στην αρχη αυτου του θεματος παντως ειχα κανει μια μινι ανασκοπηση των τσιπουρορεμπετομεζεδαδικων που επαιζαν στην Κερκυρα.
Βασικα πλεον δεν ισχυει και τοσο η λιστα.
Η “Φραγκοσυριανη” εχει κλεισει…
Ρεμπετικο υπαρχει πλεον μονο στα παρακατω…
Αρχοντορεμπετισσα νομιζω εχει καθε μερα ζωντανη μουσικη.Θαρρω οτι δεν παιζει μονο ενα σχημα…
Ευθυμον καθε Παρασκευη και Σαββατο εχει ρεμπετικα και καποιες μερες βγαζει ανακοινωσεις…π.χ. την περασμενη Κυριακη ειχε ενα παραδοσιακο σχημα, τις προαλλες ενα Ηπειρωτικο…
Αμπελωνας πολυχωρος,εδω και 3-4 Κυριακες εχει τα μεσημερια ρεμπετικα που κινουνται θεματικα…π.χ. Μαρκος,Τσιτσανης,Σμυρνη κλπ
Βασικα αυτα τα λιγα για φετος:)