Μαθήματα μπουζουκιού!

Παραδίδονται μαθήματα μπουζουκιού απο το Μιχάλη Παούρη, έναν απο τους καλύτερους μπουζουκίστες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Η συνεχή του υπηρεσία ως βασικό μπουζούκι στην ορχήστρα του Θεοδωράκη και του Πολυκανδριώτη, αλλα και η παράλληλη εργασία του σε λαικά πάλκα αλλα και μεγάλες πίστες, αποτελούν για εκείνον ιδανική “προυπηρεσία”.
Οσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να τον βρούν στο τηλ. 6973 011 386

…οχι τίποτε άλλο…είναι και πρωτανήψι μου…και αν δεν παινέψω το σπίτι μου…:slight_smile: .

Εγώ κάνω τη καρδιά μου πέτρα και “δέχομαι” και τον όρο μπουζουκίστα ως “δόκιμο”. Όμως του αποδίδω τελείως διαφορετική σημασία από το μπουζουξής, αν με εννοείς… Και νομίζω πως πολλοί εδώ χάμω θα συμφωνούνε μαζί μου.

Υπό το πρίσμα αυτής της παρατήρησης, λοιπόν, ο ανηψιός τί απ’τα δύο είναι;

Πώς φαίνεται ο άνθρωπος που βαράει μύγες Παρασκευή απόγευμα…:slight_smile:

Πάνο μου έχεις δίκιο. Για αυτό και εγώ τοποθέτησα τις δύο του ιδιότητες. Ως σολίστα στην ορχήστρα του Θεοδωράκη και του Πολυκανδριώτη αλλα και τη θέση του ως “εργάτη” του πάλκου και της πίστας.
Στην πρώτη περίπτωση μπουζουκίστας, στη δεύτερη…μπουζουκτσής.:slight_smile:

Και πραγματικά είμαι περήφανη για τον πιτσιρικά που 5 χρονών του έδωσε συναίσθημα και αγάπη στο όργανο, ο Παναγιώτης ο Κόκκινος (μπουζουκτσής του Τσιτσάνη) και στα 12 του, τεχνική ο Πολυκανδριώτης, που απο τη σχολή του αποφοίτησε αριστούχος.

Συνεχίζω τα μαθήματα και εξελίσσομαι όπως βλέπεις!!! Οι ενδιαφερόμενοι, βέβαια, μπορούν τώρα πια να με βρουν στο τηλέφωνο 698 - 7582153…:)όλες τις ώρες και μέρες… Για μαθήματα μπουζουκιού και κιθάρας! Οι κύκλοι μαθημάτων σε ενημερώνω πως είναι ατομικοί και διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή μου…

Φίλε Μιχάλη πόσω χρονών είσαι ; Ρωτάω γιατί αναρωτιέμαι, αν είσαι 20 -23 ετών πώς θα διδάξεις μπουζούκι;
Δεν είσαι λίγο μικρός; Αν κάνω λάθος για την ηλικία σου τότε θεώρησε την ερώτηση μη γενόμενη…

ΠΑΝΟ όντως ο όρος είναι δόκιμος στην “λόγια” μουσική, εφ όσον ο σολίστ παίζει μπουζουκάκι ή μισομπούζουκο όπως έχουμε συνηθήσει να το λέμε.Στην περίπτωση τπο μπουζουκιού ο όρος είναι ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΣΗΣ όπως λέμε κιθαριστής γι αυτόν που παίζει κιθάρα και όχι κιθαρόνι, και βιολονίστας γι αυτόν που παίζει βιολί, ενώ αυτός που παίζει βιόλα,ονοματίζεται βιολιστής.
Όσο για την σημασία ειλικρινά ΜΑΖΙ ΣΟΥ,και δεν μπορώ να καταλάβω την σκοπιμότητα κάποιων να “δυτικοποιήσουν” με αυτόν τον τρόπο το πιο λαικό μας όργανο.

Καλησπέρα!Καλώς γενόμενη η ερώτηση φίλε μου. Ευτυχώς ή δυστυχώς η ηλικία μου είναι αντιστρόφως ανάλογη της εμπειρίας μου…Παίζω μπουζούκι από 8 χρονών, παίζω επαγγελματικά από 13 χρονών όσο απίστευτο κι αν μπορεί να σου φαίνεται… Φυσικά για το αν κάνω καλή δουλειά όσο αφορά στη διδασκαλία δεν μπορώ να το πω εγώ αλλά οι μαθητές μου. Κάνω μαθήματα εδώ και 3 χρόνια κι αυτό επειδη αρχικά μου ζητήθηκε από παίχτες που καμιά φορά ήταν και επαγγελματίες. Επειδή είδα άποψή σου και στα “διαστημικά παιξίματα”, μπες κι εκεί για να σου λυθούν τυχόν απορίες τις οποίες δεν έχεις μόνο εσύ…προκαταβολικά σου λέω πως η έρευνα και η μελέτη δεν σε κάνουν διαστημικό ή εξωγήινο παίχτη αλλά συνειδητοποιημένο και μελετημένο με γνώσεις που το πιστοποιούν…Διάβεσε το άλλο μήνυμα και θα καταλάβεις τι εννοώ!!